Zeza me internet, napišem post, pa ga ne pošalje, evo pa ću ukratko( a bilo je u dugo

)
Madirdrago mi je da je dobar dojam za novu terapeuticu.
Mamin mačak super za lijepi vikend. Sada možeš u nove vježbačke pobjede, punih baterija.
Una i TinJelena isto jede sve čega se dograbi, jedino uz razliku, da pojede par zalogajčića, ko miš grize sa svoja dva zuba. Vidjela sam kod frendova da dosta zdrave dijece sjedi u w sjedu, i rekla mi je fizio , da ako su zdravi smiju tako. Naši nesmiju, jer to rade zbog slabe zdjelice. a nema druge nego ispravljati.
Mi danas bili na vježbama, koje je Jelena provrištala. Za ništa, naravno, Vježbali smo lijepo stajanje u četveronožnom, ona se bacakala i otimala.Drži ju žena za natkoljenice, a ona pleše rukama lijevo desno, a fizio se okreće za njom, stoji na jednoj ruci bez beda, dok drugom maše da ju uzmem. U jednom trenutku skroz uspravi trup i digne se na koljena i s obje meni da ju uzmem.Ja ju uopće nisam mogla zadržati, koliko snage ima, tvrdoglava mala bikica, jer mi je bilo žao stiskati joj noge svom snagom, ostale su joj modrice po nogama od vježbi.Kod kuće je sve odradila bez imalo suza , otimanja

.Uglavnom moramo još popravljati četveronožni, bilo bi lijepo da se ona sama u njega digne, bez moje asiatencije oko ruku, iako je to stvarno mikro potez ruku prema natrag u plivanje, ali nikako da skuži, guzu sama digne. Ili se baci naprijed, ono ko zec, ili se ljulja ali je onda previše straga.Mora bar na kratko zadržati lijep četveronožni, a da krenemo puzati, fizio se nada za mjesec dana.Jer kada bi sad išli iz ovog nepravilnog uz nisku zdjelicu i široko noge, teže bi ga ispravili.Vojta ide bez problema, uz samo malo ljutnje dok je u samom položaju.Tak da mi je lakše zbog toga, a toliko sam se bojala urlikanja. danas na vježbama dok je urlala sjetila sam se Madir, nama je barem na vježbama tako, doma super.