Sada je: 24 ruj 2026, 03:05.
Moderator/ica: nadicab
Mogle bi mi negdje na photobucket ili sl staviti sve te nase snimke pa da lakse komentiramo ... Kaj mislite?
a kad juri sa sekom i za lopticom onda ga ni ne mogu stici na mojim spicastim koljenima
bit ce veselo ako to sve ne valja i ako me na kraju doceka strogo ispravljanje svega
za tepihe smo jos u mjerkanju, odlucit cemo u petak nakon dr. Zucka

Ma joj sva sam u dilemama zbog tih razlicitih pristupa i stalno se nesto preispitujem da li radimo dobro ili ne, ali dobro, glavno je da im na kraju pruzimo najbolje sto mozemo, pa nek sam ja u dilemama.

više mi je puna kapa. 
Una se tak uzbudila zbog toga da je počela vrištati " MAMA TINČEK PLEŠE" jer je još onak sa koljenima cukao kao da lupa ritam uz muziku. I na kraju kad se srušio lijepo je pao u bočni sjed i dočekao se na rukice.
Pa stvarno je paglu....a on je onako ko teški invalid vuko noge....a znam da zna raditi korake ( kolko ih doma uz stolice napravi) ali mu očito ne paše taj sistem....Čak je desnu nogu full zavlačio a lijevu je odignuo od poda i zakoraknuo. Njen komentar " Ma joj pa kaj ovi sa Goljaka pretjeruju pa Ok je on...doduše malo su mu ljene te nogice ali pa još je mlad ?!!!!!

Jerku i Tinu!
pitala me na vježbama koliko vježbam tina dnevno i da ga ne opterećujem toliko vježbanjem, kao on je dobro i ne pretjerivati jer da sve ide po planu. nemam pojma čijem planu to ide, ali isto, bilo mi je malo lakše.
no ja i dalje vježbam po svome.
ajme majko mojaUNA&TIN je napisao/la:Onda ga je postavila na noge i primila za ruke i počela vuč za ruke grrrrrrrrr![]()
Pa stvarno je paglu....a on je onako ko teški invalid vuko noge....a znam da zna raditi korake ( kolko ih doma uz stolice napravi) ali mu očito ne paše taj sistem....Čak je desnu nogu full zavlačio a lijevu je odignuo od poda i zakoraknuo. Njen komentar " Ma joj pa kaj ovi sa Goljaka pretjeruju pa Ok je on...doduše malo su mu ljene te nogice ali pa još je mlad ?!!!!!
.
. eto, neću dalje od toga
Najvise me zanima iz cega se vidi pojacani tonus u stopalima, iz ovog dizanja na prste? Meni se to cini kao da ispituje podlogu jer kad stoji, onda je sa punim stopalom, a kad skakuce onda se dize i na prste
. Skinula sam mu i carapice da se vidi da li kvrci prste. Ovo za Charlie Chaplin stil necu ni komentirati, meni to najvise bode oci, ali to stalno vjezbamo pa ce se valjda i popraviti. 

. A za pedicu sljedi 1, kad joj već ne možemo oduzeti licencu. S veseljem očekujemo prve samostalne korake. Vibram da za rođendan razveseli roditelje i ostalu rodbinu. Kaj se tiče produžetka mm ide u petak u Jukićevu, već me lagano trese nervoza. Jelena za 9 dana ima rođendan.
Budu stručnjaci rekli svoje.Mene fascinira kaj sve Toma može, a koliko čujem i brblja.Nemoj se brinuti, ako nekaj i nije baš po PS-u, budeš ispravila. 
Uh bole me koljena od puzanja, i odgonetavanja zakaj Toma tak mrda guzu
Jos ti je samo T trebao uz tvoju puzavicu. A nis, ako hoces mozes kod nas ponekad doci na brzinske pripreme
E sad ako nemaš nikaj protiv pitat ću ja i svoju kućnu fizio
Ono kaj mi upada u oči, da stoji na unutrašnjem rubu stopala, ali koliki je to bed, neznam.
. No mogla bi ja i za to poceti brinuti
Budu stručnjaci rekli svoje.Mene fascinira kaj sve Toma može, a koliko čujem i brblja.Nemoj se brinuti, ako nekaj i nije baš po PS-u, budeš ispravila.
To jos nista ne znaci, ali ja sam presretna. Ne znam da li su pomogli Ovaj ide u lov ... i Kris kras Matijas ... ali stalno se toga igramo 

! Još ju nauči kuhati i nemaš brige! 

Moram malo suziti reportoar pitanja kad dodjem kod fizijatra jer ako pitam sve sto me zanima covjek ce misliti da sam luda, a MM ce pobjeci s pregleda
Roka, kad ti dolazi ta zena, da te nazovem da mi prepricas sto je rekla ako je slucajno to prije pola 5? Jer zamisli da ona nesto novo vidi, a ja to nisam rjesila na pregledu. Morala bi ga odmah slijedeci petak ponoviti

sad sam probala prebaciti na ovaj komp s moba jedan filmić koji sam danas snimila. tin kad ga pustim se igra na koljenima s jednim babygymom. ali neće. kaže mm da mi treba neki stick. valjda ćemo uspit sutra

Ma nije meni puno toga jasno jer tu nis nije egzaktno, kod jednog djeteta je nesto ok, a kod drugog nije. A ja sam matematicar u dusi i meni je 1+1 uvijek 2. 

ali moj Tin je stvarno puno deblji od Tome ( barem nogice).
Tu su oni negdje po kilazi.
. Vidis, vidis, mogli bi si na photobucketu i tako neke jednostavnije vjezbe pokazati
ono kad se zapetljamo u opisivanju
. On je uvijek prepristojan u takvim situacijama pa sam mu danas zabranila da bude takav i rekla da mu je zadatak da cuva dijete ako bude plakalo i sl. a da dr prepusti meni.

Tanja77 je napisao/la:malo su postali škrti pa sad daju samo 6 mjeseci
Ali i ja se nadam da nam to više neće trebat!

, još da i S. Skočilić ode na porodiljni, i ostade Hrv bez licenciranih Vojta terapeuta
.
Uglavnom uživaju svi i lijepo se brčkaju. Mi smo baš uživali.
!
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.