Dobrodošle, jedva čekamo da vas upoznamo.Mi se sada osjećamo kao da smo "stare forumašice" i znamo da je prvo predstavljanje najteže.Piši nam o svojoj
srećiciSada je: 22 svi 2026, 05:33.
Moderator/ica: nadicab
Dobrodošle, jedva čekamo da vas upoznamo.Mi se sada osjećamo kao da smo "stare forumašice" i znamo da je prvo predstavljanje najteže.Piši nam o svojoj
srećici

Stariji se neće družiti s nama malima i novima
Pa gdje su svi?

Hajde fancy piši nam o svojoj slatkici.Moja Gabica je prava pozerica,namješta se kada ju slikam kao mali model.Imamo tonu slika od rođenja do sada.Poslat ćemo vam par novih ubrzo.

Gabica obožava Ježurku još od beba dana.To je sekama bila omiljena pjesmica-priča,tada smo ju slušali na kaseti a sada Gabica kada je zloćkasta i neće jesti ili kosu neda prati pjevamo svi Ježurku.Malo brljamo jer tko to može sve po redu ali njoj paše.Još kada rokćemo i brundamo odmah se smiri. 

- no preživjeli smo - oboje - svi mi.... što nas tek čeka .. bolje da ne mislim... ali večeras je odigrao na pc-u 10 levela igrice Bob snail bez pomoći ( brat mu jednom pokazao) .. i ponosno rekao "Ha si vidla??!!" .. tako da ćemo mi (puževim) korakom dalje - nekad brže nekad sporije.. al gibamo se .. dalje ..pa do kud stignemo ..
IRENA je napisao/la:Hrabrica je moj Jan. Prije 11 godina sam u ovo doba znala da drugo jutro idem na carski i da ću upoznati svoje dijete - lijepo sam oprala zubiće,otuširala se , popakirala stvari i legla u krevet - pomilovala svoj trbušćić ( Jan se malo unutra meškoljio) i rekla - OK stari - sutra ćemo se upoznati..
večeras je odigrao na pc-u 10 levela igrice Bob snail bez pomoći ( brat mu jednom pokazao) .. i ponosno rekao "Ha si vidla??!!" ..

Dragi Jan, sretan ti rođendan i puno poljubaca
šalje ti Gabica i njena obitelj. 

Ljubav se zove Down sindrom.

čini mi se da sam ili svima dosadna ili hoćete da vam još pišem o svojoj ljubilici malenoj? 

Pozdrav svima.Nisam sigurna zašto moji duži postovi ne prolaze.Htjela bih štogod reći ali ne ide.Na forum sam došla da upoznam roditelje i djecu ali sam se umorila od dopisivanja sa samom sobom. 

Prosle zime se valjala i igrala po snijegu. Danas je stala kraj rub ceste i ljutito vikala Ne! Ne! dok ju nisam ja digla i prenosila taj metar preko neciscenog snijega. A bili smo u Zagrebu u cetvrtak kada je bila ona velika mecava i ja sam joj stavljala grudice u ruku pa bi drzala sekundicu i onda iznenadena hladnocom bacila. Nikako joj se ne svida ovaj snijeg. Kakva ce to ona biti kanadjanka ako ovako nastavi??!!!!??? 

, a da i Nadici takodjer
svima mamicama,curama i dečkima.Dečki su mi predivni.Nadam se da će i naše cure njihovim stopama.Dinkić, imam noviji Vodič za roditelje i stručnjake.Odmah sam ga nabavila nakon izlaska iz bolnice i po njemu radila sa Gabicom.Preporučujem ga mladim mamama jer je pisan tako da ga roditelji mogu razumijeti i meni je to najvažnija knjiga 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.