Roka 470,dr.Striber ti je odlicna,barem nama,primila nas bas srdacno,odradila pregled s Pepom vrlo njezno i spuno strpljenja.Najprije je Pepu malo promatrala,pa joj priblizavala olovku i neke sarene slicice ocima i udaljavala ih.Onda nas je poslala na mjerenje kuta(na mikroskop)i na gledanje pozadine u mracnu sobu.Moram svoju kcer pohvalit,odradila je mikroskop bez problema i ocnu pozadinu je bila mirna ko bubica tako da joj kapi nisu bile potrebne.Hvala Bogu inace bi bilo svacega.Uglavnom na kraju je ustanovila da nemamo dioptriju,ali da imamo pogorsanje strabizma na lijevom oku(kako sam ja i primjetila)i cak po njenom nistagmus desnog oka(blagi).Terapija zatvaranje desnog oka do pola dana.Kontrola za mjesec dana.Dr je odlicna,mislim da ce se tvojoj maleckoj morat kapat kapi jer je ona ipak premala za neke od ovih testova.Ali definitivno super iskustvo.
KOd Polovine situacija katasrofa,da grozno hoda,da previse savija koljena i previja se u boku,ukratko nista ne valja.Ja sam kod njih malo manje od 2 godine,i definitivno sam prezadovoljna s njima sta se terapije i naseg napretka tice.Ali zadnja 2 do 3 mjeseca nikako se mi sporazumoit,jer oni ne vjeruju kad im ja kazem da ce ona prohodat sama bez nase kontrole i da ce to tada stvarno izgledat ocajno.On hoce da ona samo puze,i ja se toga drzim koliko mogu,ali moja trogodisnja djevojcica je rjesila psiho test za petogodisnjaka.Ja je ne mogu vise vratit na koljena sad kad je osjetila cari nogu.Ona non stop pokusava sama hodat,a u tome joj pomaze veliki skok u napredovanoj ravnotezi.Ne znam ni sama sta bi,oni kazu,neka ona prohoda pa cemo popravljat u hodu.Ali meni se cini logicnije da je podupremo u njenoj sadasnjoj volji i zelji za hodom i to popravljamo sta vise mozemo a ne da se jos drzimo nekoih stvari na koljenima i puzanju.
Ne Ne znam ovaj put me Zagreb toliko iscrpio kao nikad prije,dva dana naon stop vjezbice,pregled okuliste,pregled neuropedijatrice,pravljenje Valekica itd............................Pozdrav svima