Postao/la beba Dora » 24 svi 2006, 23:11
Plavo morski, pise muz bebadore. <
>Kako imamo curicu od 8 ipo mjeseci sa DS, nesto slicno smo<
>i ja i zena ne tako davno prozivjeli.<
>Jos smo mladi i amniocentezu nismo radili (i odlucili smo da je<
>nikada i necemo raditi) jer je rizik dosta velik, a o koristima<
>te "torture" je vec nesto receno. Prakticki se samo otvaraju<
>razne sumnje, obeshra
is se u necem najljepsem na svijetu - <
>trudnoci i samom carobnom cinu poroda, a ja sam osobno bio uz svoju zenu na porodu, i isao bih opet pa i svaki put, jer je osjecaj FENOMENALAN!!!!!! <
>Nas zivot s nasom malom dorom je toliko dinamican, prepun iznenadjenja, radosti, veselja, smijeha, da ponekad sami sebi izgledamo kao nekakvi histericno nasmijani "freakovi", sto je totalno suprotno od svega sto je, kao, "trebalo biti".<
>Djeca sa DS su kao suhe spuzve koje upijaju sve ono sto im se pruza, a VRACAJU PAZNJU, LJUBAV, TRUD I ULOZENI RAD DESETEROSTRUKO!!!!!!<
>I sam se ponekad salim (a do
o znam da je tako), plemenitije, veselije, vedrije, nasmijanije i toplije dijete tesko da cemo ja i zena imati!<
>Isplati se imati dijete sa DS, i sami roditelji preispitaju u trenu svoj zivot, i zapocnu skroz novi, sa novim vrijednostima.<
>A sto se odluke o pobacaju tice, kao vjernik mogu savjetovati da svaki zivot ima svoju neprocjenjivu vrijednost.<
>Ukoliko se odlucite na porod, upoznat cete jedno novo stvorenje koje ce vas sigurno vise oplemeniti i uciniti sretnijima, nego da to predivno stvorenje nikada ne upoznate.<
>Budite hra
i, ma koliko god vam je sada tesko. <i></i>
dalmatinac saaaam