Nisaaaam tajanstvena, samo sam uvijek u zurbi da napisem sve sto bih htjela, pa ponekad i preskocim pokoje pitanjce, oprosti

Cura ima 4 mjeseca, vec velikaaaa

Kad se sjetim kakva je mrvica bila kada smo dosle iz bolnice, cini mi se da je sad puuuuno porasla, i postala jos ljepsa, hmmm, malo smo subjektivni, ali, oprosticete mi
Ma, ja samo iscitavam i pamtim sta ce mi kada trebati, jer smo mi jos male za logopeda i defektologa, ali sam se vec raspitala u nasem gradu sta se nudi, pa cemo od godinu dana da krenemo, mada smo kod logopeda vec jednom bile sa dva mjeseca, pa je rekla da je rano i narucila nas u januaru, kad bude imala pet mjeseci, pa ce tada da rade pomalo, a sve intenzivnije kako ona bude rasla. U sklopu vrtica za djecu sa pp ima odlican defektolig, svo su zadovoljni njegovim radom, pa sam isla da porazgovaramo, ali on radi samo sa djecom koja idu u taj vrtic, a ja bih nju kad joj bude vrijeme u redovni upisala, tako da za to jos pojma nemam. Vidjecemo, ima vremena, mada stalno nesto cackam i ceprkam, grad sam prevrnula
Kod nas ima udruzenje roditelja, ali su svi nekako inertni, kad se okupe, ispijaju se kafe i jauce nad zlom sudbinom, ja bila par puta, ove sedmice mi se iskreno nije dalo ni ici po hladnoci da slusam kako narod jadikuje, a ja se taman razveselila oko ovihpraznika...\
Ima udruzenje roditelja djece sa pp, oni mi puno vise odgovaraju, bore se, traze najbolja rjesenja, pa uvijek cujem dosta dobrih stvari koje ce mi kasnije trebati. Njima sam se skoro prikljucila...
Eto, piskaracu kasnije jos, sad mi se cura nesto meskolji, pa da vidim sta treba gospodjica...
I won't put my hands up and surrender...
There will be no white flag above my door...