Evo malo vatrometa za Tina
Čestitke našem ex vježbaču i mami Neveneri naravno. To je to, opća opasnost je prošla. Eventualno protiv krivog držanja i nespretnosti, ako ih bude bilo, dat ćeš ga na neki sport -plivanje,gimnastiku. Pročitala sam da puno priča, prema tome nemaš ni tu brige. Eto, uživaj, zaslužila si.
Meni je bio crknuo laptop, pa dok su ga popravili, pa vratili u pon. Ja sve zaostatke marljivo pročitala, napisala lijepi dugački post

, a onda je viša internetska sila odlučila da taj post ne ugleda svjetlo dana i da vas ne zamara. Pa se meni nije dalo ponovo lamentirati.
Ukratko mi smo još vježbači , onako da nam ne bude dosadno. Doktor je zadovoljan, ali hoće biti još zadovoljniji, pa mama fizijatrica kojoj se ne da ići na posao isto traži dlaku u jajetu. Pa još malo vježbamo

. Idem vjerojatno u 1 mj na 4 sata raditi, tjera me veliki minus na tekućem. Jelena je super, hoda, tovari mi kinder jaja u košaru u trgovini, skuplja lišće i kamenje po dvorištu... ukratko, uživamo.Ne usudim se niti reći, teško je povjerovati, ali ima oko stotinjak riječi u vokabularu, što pravilno što nepravilno izgovorenih...
Mrcinela nadam se da dok ovo pišem da je bronhitis prošao. Nemoj se uspoređivati sa zdravom djecom jer češ uvijek biti u bedu, a s 2-3 godine neće se više vidjeti razlika. Tako da nema veze što sad kasni. Možda, ako već nisi, pitaj da odete i na Bobatha, lakše je za vježbati, a stvarno se nešto može primjeniti i kada je mali bolestan, naravno ne pod temperaturom.
Noemi, curke su ti dale puno savjeta, ja ih samo potpisujem. Možeš otići do defektologa, ako nemate radnog terapeuta. On ti isto može dati savjet i vježbice za ruke. Ja bi se samo složila sa tetom Sanjom da ti curica što duže puže. Nemoj joj dati da se diže pogotovo ako je nepravilno s obje noge, i dok ne savlada pravilno puzanje. Puzanje će joj puno pomoći za hod, stabilnost, koordinaciju i naravno za ramena i ruke.
Tanja, Fantasy, Mamin Mačak