Sada je: 22 svi 2026, 03:34.
Moderator/ica: nadicab

aina je napisao/la:Dinkic, ovo je prekrasno cuti, rasplakali smo se zbog srece koji ce sada dozivjeti taj mali decko. Inace me zanima zasto je djecak bio u Bistri a ne u Nazorovoj? Jel imao zdravstvenih problema ili je njima DS samo po sebi razlog za iskljuciti dijete iz doma i staviti ga u Bistri?
fancy je napisao/la:Joooj, divnoooo...Ja sam skoro imala priliku da posjetim jedan dom za djecu ometenu u razvoju u Srbiji, inace je kao divan i krasan, najbolji na podrucju bivse Jugoslavije, tra la la la la...

Dinkić, jako me razveselila vijest o posvajanju dječaka.To je potvrda da uvijek postoje dobri ljudi i da humanosti neće nestati tek tako.Što se tiče centra to je jedno veliko razočaranje za mene.Nakon toga nisam vjerovala u takve stvari i bila sam nekoliko puta u Zg. i htjela se javiti udruzi ali me bilo strah još jednog razočaranja.Trebalo mi je vremena da to zaboravim.

bubamaric je napisao/la:Jos jedno pitanje... jel ima neko kompjuterske programe i neke vjezbice za male klince? Kiara jako voli kompjuter... nabavili smo od logopedice e-slavaricu i jos neke igre sa glasanjem zivotinja, gdje zivotinje zive ,sta koja daje itd... dosta joj dobro to ide ,pa bih voljela nabaviti jos...ako neko ima ili zna gdje mogu naci..... Pronasla sam i ovdje na forumu super ideje forumasice Fortune, pa krecem u izradu materijala poslije NG...dosta sad radimo na finoj motorici ,nizanje perlica , mozaik, pa memory, umetanje oblika, jednostavne slagalice... pa molim ako imate jos materijala da saljete... Iduci mjesec kupujem i plastifikator, pa cemo u izradu svega toga....

Fancy, aspirator za nosić koji stavljaš na usisivač je najbolje od svega što sam probala.Možda ti to zvuči strašno ali nije, probala sam na svom "nosiću".Moj baš nije takav mali .
Prava je stvar, vjeruj mi.

bubamaric je napisao/la:Kiari je super ova e-slovarica... ponavlja rijeci na zahtjev, slova... itd. Ovo je ustvari za vece klince jer ima sastavljanje rijeci slovo po slovo ili pitanja koje je prvo slovo i sl.
A ovaj link su bas igrice, nije ona jos za to ...vise za ove logopedske igrice, gdje odgovara na pitanja i sl.
Fancy ...Arianna pumpica koja ide na usisivac... imas kupiti u centralnoj apoteci, nekih 50KM... to je nama spas....
bubamaric je napisao/la:Jos jedno pitanje... jel ima neko kompjuterske programe i neke vjezbice za male klince? Kiara jako voli kompjuter... ....

DomiMama je napisao/la:bubamaric je napisao/la:Jos jedno pitanje... jel ima neko kompjuterske programe i neke vjezbice za male klince? Kiara jako voli kompjuter... ....
jucer su logopedica i Dodo radili sa CD-a: ABC ucim slova i brojke s Hlapicem...

Pozdrav svima malima i velikima.Trebala bih savjet od većih kada je vrijeme za ortopedske cipelice.Nosi anatomske Ciciban i Froddo.Ima dvije g. i tri mj.Dosada nisam o tome razmišljala ali vidim na forumu da neka djeca nose pa ako netko ima vremena da mi štogod napiše.

Nemislim da Gabici trebaju nego mi je jedna prijateljica koja ima dva mj. stariju od moje rekla da će ona svojoj naručiti ortopedske pa sam u neznanju mislila da to svi mali Downići moraju nositi.

Moju Gabicu prati njena pedijatrica i imam povjerenja u nju tako da dosada nisam imala razloga da idemo negdje mimo nje.Samo sam kao i druge majke osjetljiva na nju i stalno mislim da mogu i više se truditi.Radim 4 sata pa osjećam grižnju savjesti što nisam to vrijeme s njom.Znam da je to glupo od mene ali takva sam. 

Pusice svima, mi smo kod kuće ostali bez kompj. pa ja tipkam na poslu.Zanima me što od crtića gledaju mali i možda nešto za poticanje govora na DVD. 

Ali zahvaljujuci tome , zna oko 10 pjesama izrecitirati... pocelo je sa gestama, pa je pocela geste polako mijenjati rijecima... ,pa je ubacivala po par rijeci u pjesmicu. Sad vec samostalno otpjeva pjesmicu. Koliko tvoja curica sad ima? I kako stoji sa govor, pa da ti napisem na pp nekoliko pjesmica... I to isto mi dobijamo od logopedice....

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.