Sada je: 20 svi 2026, 18:30.
Moderator/ica: nadicab

a princ je htio da spava s njim u krevetu. Jedva sam ih smirila sinoć. Gita je odlično i mirno provela noć, ostavila sam joj malo svjetlo, da nije baš totalni mrak i jednu kost. Mi ju nismo čuli, znači da je bila mirna. Jedino nas je Kiki zlostavljao, cijelu noć je skakao po nama (valjda za osvetu). MM je svaki čas vikao šic šic, jer kad mu nije mogao doći do nogu da ga ugrize onda mu je skakao na glavu. Ujutro je rekao da će Kiki dobiti deportaciju.
. Ujutro u dvadeset do 7, izvela sam Gitu na piškanje, sve je obavila odmah. Vesela je, skroz me sluša. Domi je pustio muziku i ona je došla do njega i mahala repom, odma sam ju nagradila pa je stajala skroz blizu njega, a on je dignuo prstić kao da će reči "čekaj" i meni se osmijehnuo. Učinilo mi se par puta da je rekao "pes". Vidjet ćemo. Za sada je sve pod kontrolom. Moram ići kupiti velike kosti da joj mogu dati dok je sama. 

.
.

.

Plava je napisao/la:Mislila sam da će Domi biti sa Gitom i neće ulaziti u wc tak da tam imam mira, ali vraga, sad me gledaju i on i Gita.

Jučer se malkice igrala s Totom koji je na socijalizaciji i evo posljedice
Mislim i prije se igrala, ali izgleda da je nešto krivo stala ili što li ...
, ali mora se igrati s drugim psima. Nadam se da će brzo biti sve ok.

)
al još više u živote vaših klinaca

tako mi je drago
.
ali nije mu uspjelo.
. Gita ga voli grickati i lizati a on je presretan zbog toga. Nekoliko puta ju je i pomazio, što je puno za Domija.
. Pa nisam uspjela niti viknuti na Kikija a kamoli na Gitu, sredili su me u trenu
. Maša je rekla da je to pravi "timski rad".

vidim da vam doma ne može biti dosadno 

.
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.