stray_cat je napisao/la:malog su sa terapije skinuli jer su mu bila ostecena jetra, ne radi vjere, bar tako pise strana stampa
zasto niko od vas nenaparavi karijeru sa puno zaradjenih novaca pa osnivajte zaklade i sponzorirajte
kao sto ja nemam nikakvog prava vama spocitavati sto same niste postigle zvjezdane karijere i bogatstvo (pa po toj logici kao sljedeci korak zasto vi ne sponzorirate nesto sto ja mislim da je bitno) tako jednostavno nemate nikakvu osnovu fantazirati o tome sto bi bilo ko trebao napraviti
sto vi sponzorirate u skladu s mogucnostima?
i mene takodjer tisti autizam, i sto nauka prepolako ide, jer moje dijete raste brze nego sto raste znanje o autizmu ali jednostavno ne osjecam da zbog toga bilo tko na svijetu ima moralnu obavezu to platiti
NE PROZIVAM NIKOG!!!
Odgovor na tvoje pitanje:sto vi sponzorirate u skladu s mogucnostima?
Većinsko stanovništvo ove naše države ne može spozirirati jer nema taj novac, ali može donirati i to radi, to pokazuju i mnoge dobro organizirane akcije za pomoć bolesnoj dijeci i druge vrste akcija kojima je uvijek negdje u podlozi medinska osnova, u koje se mnogi od nas u to uključuju, upravo iz moralnih razloga, dakle moralne svijesti ima i ona je sukladna mogućnostima. Tu mislim da nisi strray cat u pravu. Uz moralnu svijest ide i moralna obaveza zar ne?
Na tvoje pitanje "zasto niko od vas nenaparavi karijeru sa puno zaradjenih novaca pa osnivajte zaklade i sponzorirajte" odgovaram nismo imali sreće da uz isto stečeno znanje budemo rođeni u Americi pa da ga materijaliziramo, a time onda osnujemo i zakladu i sponzoriramo.
Dakle, ovdje se samo diskutira, iznose svoja razmišljanja, uz eto jedan nesretan događaj za tu obitelj a koji je i potaknuo ovakva razmišljanja.