04 stu 2008, 00:20
04 stu 2008, 15:42
04 stu 2008, 17:34
04 stu 2008, 20:46
A sta je to 
05 stu 2008, 07:55
MaMi je napisao/la:Kopam po kaputima, tražim dijete, nađem ga, pokušavam ga smiriti, znam da mu je grozno s takvom mamom koja ga zanemaruje zbog zimske jakne, ali slika njegovih cipelica koje jedine vire ispod vješalice s kaputima me toliko nasmijava da ne mogu prestati se cerekati. I tako nosim ja svoje dijete kroz Mercatone, nastojim ga utješiti i smijem se. I usput kupim i zimsku jaknu sebi, i košulju mužu za godišnjicu braka i malome dvije majce i igračke zjevalice koje tražim mjesecima. Sve u svemu, meni je bilo dobro, moje dijete ne pitajte ništa.
Dakle ti kao da živiš u komediji
. Da mi je bilo vidjeti te cipelice koje izviruju iz kaputa mislim da bi i ja riknula od smijeha
.
. Plava je napisao/la:Jel ima koja kava i za mene? I ja imam migrene već 14 godina, pokušala sam sve i svašta ali uzalud. Najbolje rješenje su mi tablete koje mi je dala dokica ali ih moram popiti čim osjetim da počinje.
mmm3m je napisao/la:Jel ovdje netko spominje sex i pravljenje djece.A sta je to
Nakon nespavanja 7 dana ja jedino znam sta znaci popiti 1 litru kafe i imati cackalice u ocima.
, moji se opet bude milion puta po noći jer se otkriju ili padnu s kreveta tak da sam umorna ko pas.
05 stu 2008, 12:01
, život je takav. Ajmo na veselije teme! Vidim da se lijepo provodite, šoping i ostale zabavne stvari
. Meni je sad super, ujutro su mi obje u vrtiću pa stignem ponekad i uživo srknuti kavu s prijateljicama. Čak sam nekidan i na frizuru otišla. To zapravo mogu zahvaliti ušima. U svakom zlu ima i nečeg dobrog! Toliko sam se uspaničila da ću i ja dobiti uši, a imam dugu kosu i što ću onda? Odmah sam otišla do kume koja je frizerka i živi blizu mene. Naručila sam odmah i pramenove i šišanje i stvarno sam oduševljena rezultatom! Kuma je napravila odličan posao
. Njen muž je izjavio da sad izgledam ženstveno
. Onda možete misliti na što sam prije ličila!
05 stu 2008, 16:45
05 stu 2008, 18:25
to voljela. I tada mora biti dovoljno pamtljivo da slijedeći put buda za manje od 5 mjeseci
05 stu 2008, 21:33
nadicab je napisao/la:hm, ali kada razbiješ niz od 5 mjeseci, onda ćeš ahvatiti zašto sito voljela. I tada mora biti dovoljno pamtljivo da slijedeći put buda za manje od 5 mjeseci
I meni ce uskoro 5 ,znaci vrijeme je da se posjetim sta je to bilo
05 stu 2008, 22:19
06 stu 2008, 12:02
i ja bi se smijala..al nemrem vjerovat kaks i to sve uspjela skulirano izvesti dok ti se dijete dere..svaka cast..06 stu 2008, 12:35
nadicab je napisao/la:hm, ali kada razbiješ niz od 5 mjeseci, onda ćeš ahvatiti zašto sito voljela. I tada mora biti dovoljno pamtljivo da slijedeći put buda za manje od 5 mjeseci
07 stu 2008, 07:17
.
, pa to nije rođendanski poklon
...
07 stu 2008, 09:46
)
07 stu 2008, 10:01
nadicab je napisao/la:dobijem npr Armani od kojeg padam u nesvjest (al se on smješka)
.
07 stu 2008, 10:46
08 stu 2008, 07:48
po gradu.
, mislila sam i na vas cure
. Napunila sam se finom energijom i baš sam uživala. Malo smo štreberski odmah poslije koncerta išli doma jer sam se brinula kako će dečke staviti u krevet, ali sve je prošlo odlično, kad smo mi došli doma dečki su još bili budni, u krevetu, frendica je ležala pored njih i samo su pitali da li još nekud idemo, kad sam rekla ne, zaspaše ko topovi
, ljubavi mamine
.
10 stu 2008, 20:16
i ves masinu,onu malu al isto stane 5,5 kg i mikrovalnu..nasli i stednjak,treba otic po njega u mercatone..a kakav mi je dan bio u subotu..ajme 16 stu 2008, 23:12
16 stu 2008, 23:43
17 stu 2008, 01:11
17 stu 2008, 07:11
, bila bi najsretnija kad bi mogla reći - izdrži, brzo će to proći. Potpuno te kužim kad pričaš o odlascima u šoping u terapeutske svrhe, i ja sam to radila, i fakat je bilo dobro, mislim, glupo je to tako reći ali stvarno sam se osjećala malo bolje kad sam iz "izolacije" izašla van među ljude. Samo ti koristi tu mogućnost koliko možeš, možda te ipak Mercatone odluči zaposliti na neko mjesto
, sjećam se da Mateju ide dobro preslagivanje polica pa možda nešto slično tome 17 stu 2008, 15:28
MaMi je napisao/la: Sve sam umornija i umornija, i, što je gore, gubim volju za ičim. Baš me uhvatila nekakva potištenost, bezvoljnost, mrzovolja.... Sada živim da udovoljim njegove potrebe, a svoje stalno morati gušiti.
Do nedavno me forum izvlačio, a sad me niti on toliko ne veseli.
18 stu 2008, 00:49
18 stu 2008, 08:26
MaMi je napisao/la:Poslije podne sam krenula u Jasku kupiti malome cipele (lea.marijela hvala na savjetima) i mužu veš. I taj me je veš najviše raspoložio i još se cerekam i vjerojatno ću i koji puta kada muža vidim u tim gaćama umirati od smijeha. Dakle, kada sam došla doma iz kupovine i počela skidati etikete i cijene s donjeg veša koje sam kupila mužu shvatila sam da sam mu kupila model potkošulja koje su zovu Ivek, a model gaća se zove Udav. Pa kako im se onda zovu ženske gaćice? Micica?
No dakle, uvijek imaš neku provalu
.
18 stu 2008, 13:12
MaMi je napisao/la:a model gaća se zove Udav. Pa kako im se onda zovu ženske gaćice? Micica?
MaMi je napisao/la:Ja sam u fazi hodanja u trenirci i tenisicama zbog djeteta, a u King Crossu sam vidjela par zbilja sređenih cura. I bila sam smiješna samoj sebi u već ofucanoj trenirci s malenim koji gloda ručku od kupovnih kolica (bljak, ali je tako jedini miran), mogu misliti kako sam tek izgledala tim sređenim damama.
Nas ovdje uvijek razveseliš.
18 stu 2008, 17:50
MaMi je napisao/la: kada sam došla doma iz kupovine i počela skidati etikete i cijene s donjeg veša koje sam kupila mužu shvatila sam da sam mu kupila model potkošulja koje su zovu Ivek, a model gaća se zove Udav. Pa kako im se onda zovu ženske gaćice? Micica?
e jesi luda..a moj bi rekel Macica..
ne da mi to kaj znaci u zivotu, jer ionako nikamo ne izlazim, muza vec imam, njemu je svejedno kakva sam, "jer sam njegova", jedino me primjecuju zidari kad prolazim kraj gradilista kad idem u ducan, pa mi onda fuckaju i komentiraju medusobno-ha, a si videl kakva mamika? boome je dobra, bas bi mi pasala..dalje nit ne slusam i bolje da ne cujem, jer bi se posvadila sa jedinim svojim obozavateljima..MaMi je napisao/la:Ja sam do sada uvijek bila ta koja je drugima davala potporu a sada kada meni treba malo utjehe svi se razbježali.
18 stu 2008, 18:00
MaMi je napisao/la:Drage cure, hvala na potpori.![]()
model gaća se zove Udav. Pa kako im se onda zovu ženske gaćice? Micica?

19 stu 2008, 10:23
19 stu 2008, 11:05