Abi, ja nisam morala ništa nadoplatiti SWASH; drugi put me pitaj koju šifru ti doktor treba napisati da ti sve bude pokriveno
Stajalicu bi ja išla preko gosp. Ilije (tako smo mi i dobili za školu
)Sada je: 12 ruj 2026, 14:23.
Moderator/ica: nadicab

)

nadicab je napisao/la:Stajalicu bi ja išla preko gosp. Ilije (tako smo mi i dobili za školu)
Tako da sad čekamo cijene ostalih stajalica s tim karakteristikama pa ćemo vidjeti.

paula.m je napisao/la:le pisati cu o tome ali ne ovdje otvoriti cu novu temu.... terapia u americi, kad bih mogla staviti i slike ali neznam kako se stavljaju....

. Na kraju smo uzeli Monkey od Jenx-a. Humphrey je bila preskupa (preko 26.000 kn
). Od svih drugih koje su se nudile, a koje imaju sve što nama treba, ova je bila jedina koja odgovara i po veličini i po svojstvima. Bila je neka jeftinija, ali jedinica joj je sad u knap, možda još koji mjesec pa će je prerasti, a dvojka preeeevelika. Ne znam kako mogu toliku razliku napraviti između veličina.
. Na kraju je ostala ova, Monkey, i stvarno je genijalna, zadovoljni smo, Margarita je voli, ali me ljuti nešto drugo: naime, naručili smo je krajem 7. mj. kad su bili godišnji, pa se čekalo. u međuvremenu se povećao PDV. U 7. mj. su nam rekli da je cijena 12.000 i nešto sitno (to su ovi dobavljači iz Zg. faksirali ovima u Zd ponudu). E sad, povećanjem PDV-a se korigirala i cijena. Gospođa u ortopediji u Zadru me uvjeravala da povećanje neće bitio veće od povećanja PDV-a, ali kad je došla stajalica skupa s računom, nova cijena je 13.313,50 kn. To je povećanje cijene od 10%!!!! 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.