Sada je: 15 ruj 2026, 14:30.
Moderator/ica: nadicab

enđi je napisao/la:Točno je to kako tvrdite da netko nezna kako nam priči kada vidi tvoje dijete,još pogotovo ,ako je njihovo dijete zdravo,vani se igra i skače,a moje ne,ali ipak ne mogu shvatiti ljude ,ljude koje ja nikad u životu nisam vidjela ,kako se mogu zaustaviti kod mog sina i smijati mu se u lice :"joj pogledaj ga koliki je ,a još u kolicima",da ne promisle kao prvo ,ja ove ljude neznam,gdje mi je kultura da to govorim,a kao druga ,da ipak postoji razlog zašto je to tako.

danijela81 je napisao/la:jos nekako podnosim kad bulje i komentiraju.
ali ne podnosim kad ga na glas zale i kad se izruguju.
a ne trpim kad se izruguju praveci se da ga zale. e na to ja skacem. ima samo 6 mjeseci, a vec je bilo i takvih primjera.
pitam se sto ce bit kad bude stariji i kad bude mogao razumjeti o cemu oni pricaju, ne znam kako da ga od toga zastitim.

Nuna je napisao/la:oni su ti nitko i nista neki ljudi koje tu i tamo povremeno sretnes na stubistu,i ako se oni ne zele druzit s vama i ne shvacaju kakvo prekrasno i posebno dijete ti imas onda su budale.
hvala ti puno

, mogla bi pitat Valekicu da napravite reklamu kud se sve mame penju po cipele 

preko balkona.
nuna,ova tvoja pricica me stvarno nasmijala..mogla sam si predociti cijelu pricu i stvarno si predobra 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.