Sada je: 11 lis 2026, 01:00.
Moderator/ica: nadicab

uputit na defektologa-logopeda koji radi s neverbalnom djecom.
lucija1976 je napisao/la:te nam je zakazan termin koncem lipnja 2010.g.

Dory je napisao/la:Možda me više od rezultata testiranja pogodio način testiranja - kad sam došla psihologu htjela sam joj dati prijašnje nalaze (neuropedijatra, logopeda...), a ona kaže - ne trebam ništa, sama ću procijeniti dijete. Posjedne ga ispred sebe i pita: "Ajde reci mi kako se zoveš?" Naravno da mali šuti a ona opet nestrpljivo . no reci kako se zoveš (pokušala sam joj objasniti a ona me ošine pogledom - znam što radim, ne prekidajte me)nakon par takvih upita uspjela sam dobiti priliku i reći da dijete govori samo par slogova. Mislim, zlo mi je...Na kraju "testiranja" kaže - dajte mi nešto da ga malo podignem (misli na IQ) kao da je ono što će pisati na papiru sveto pismo...
Strava i užas! Na žalost nije jedina s takvim pristupom.
nadicab je napisao/la:uputit na defektologa-logopeda koji radi s neverbalnom djecom.
a gdje ima takvih?
A da otvorimo drugi na ovu temu?
nadicab je napisao/la:uputit na defektologa-logopeda koji radi s neverbalnom djecom.
a gdje ima takvih?
flipper je napisao/la:lucija1976 je napisao/la:te nam je zakazan termin koncem lipnja 2010.g.
Lucija , i mi smo se prije nekih mjesec dana upisali za kontrolni MR na Rebru i dobili termin početkom lipnja 2010. uf, dugo, dugo ........ sada se čeka više od pola godine....

baš ko da je pijana bila.

doktori nisu mogli vjerovat, jer nakon par sekundi sva djeca već blaženo spavaju. poučeni iskustvom stavili joj masku i pustili je na stolu, dok se okrenuo a ova sjedi i hoće pobjeć. alexandra je napisao/la:da te utješim, moja skače sa stola nakon sirupa i nakon što joj masku s plinom već drže par sekundi na licudoktori nisu mogli vjerovat, jer nakon par sekundi sva djeca već blaženo spavaju. poučeni iskustvom stavili joj masku i pustili je na stolu, dok se okrenuo a ova sjedi i hoće pobjeć.

lulamae je napisao/la:prije mr-a ne smije se jesti ni piti..ja mislim bar 12 sati prije..koliko se sjecam..i dva sata poslije mr-a takoder

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.