Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
21 sij 2010, 16:49
Sad me zove teta koja je išla po Tina u školu da je Tin na početku boravka krivo stao i izvrnuo nogu i da ga je navodno jako bolilo i da je jako plakao, i da sad jako teško hoda, odnosno skakuće na jednoj nozi jer ga boli.
Meni se čini normalno da bi me trebali u takvom slučaju nazvati pa bi ja došla po njega, a ne da se dijete muči do kraja boravka.
Pa da pitam kakva su vaša iskustva prije nego što dignem frku?
edit, tipfeler
Zadnja izmjena:
palunkica; 21 sij 2010, 16:52; ukupno mijenjano 1 put/a.
21 sij 2010, 16:50
kako kad.
nekad zovu da jako kaslje, a nekad nam zataje grupno zlostavljanje i izrugivanje
21 sij 2010, 16:55
- nisu me još zvali zbog bolesti ili ozljede, al zbog tučnjave ili slično da
21 sij 2010, 16:57
zvali su me kad ja a. pao i rasjekao glavu na radijator. ne odmah, nego kad se dijete nije moglo smiriti i kad je ucka vidjela da ce vjerojatno trebati sivanje.
21 sij 2010, 16:57
trebali bi.
21 sij 2010, 17:00
Nas su zvali neki dan kad su naletjela dva dečka na njega u hodniku i jedan mu glavom razbio usnicu tj natukao zubno meso - bilo je i krvi (vjerujem da je zvala jer on prilično loše reagira na takve situacije - krv i sl., pa se i ona isprepadala)
Btw. čujem od sinka da sad ima zabranu izlaska na hodnih pod odmorom jer se nezna paziti

- ja da se mene pita ne bi pustila nikog jer je to prestrašno što rade - čuti ću detalje na informacijama - nisam htjela dolaziti preko reda kad je bilo sve u redu manje više s njim.
Ja sam uvijek za to da nazovu i puste nas da odlučimo - tako je napravila naša učiteljica i meni je to u redu (ja ne bi radila frku na tvom mjestu - lijepo bi je zamolila da me drugi put nazove ako nije sigurna što je ...)
21 sij 2010, 17:01
mene je učiteljica zvala kad je L. povraćala nakon cijepljenja iako joj je doktorica rekla da nema potrebe i da ne diže paniku. meni je bilo drago što me zvala jer je L. zaista izgledala iscrpljeno.
21 sij 2010, 17:20
Sad smo se čuli. Trčao je u parku, na nešto se spotaknuo i pao. Zglob je malo natečen ali ništa nije plavo. Plakao je, stalno ga je bolilo i osim do razreda dalje nije hodao nego je sjedio na mjestu. Još uvijek ga boli, sad ne znam da li da odem doktoru, tak i onak ništa ne može vidjeti pregledom, a ovako, telefonski, meni ne izgleda kao slučaj za slikanje
Lijepo ću joj pristojno napomenuti da ju molim da me kod takvih situacija nazove. Ili da joj to napišem u informativku??
21 sij 2010, 17:22
Ja bi usmeno ipak (ja kad pišem sve mi bude preslužbeno)
21 sij 2010, 17:32
napiši u informativku i ponovi na informacijama.
naše zovu, ali učiteljica iz boravka ima neke svoje kriterije. recimo za mog uvijek nazove, a za prijatelja mu ne.
F. je sitan i blijede puti pa čim mu nije dobro izgleda siv, ko avet, a prijatelj je bucko, rumenih obraza i znao je kuriti 38, a ova bi mu rekla nek izdrži još malo, jer joj se izgledom nije činio toliko loše.
21 sij 2010, 23:23
recimo za mog uvijek nazove, a za prijatelja mu ne.
i one procijene kakvi su roditelji. za mene znaju šta mislim o tome - zovi, stižemo ili ja ili tata.
21 sij 2010, 23:32
Nije još bilo potrebe ali vjerujem da bi zvale, narano da to ipak ovisi o nekoj nihovoj procijeni.
22 sij 2010, 16:25
Da malo apdejtiram, jučer je noga bila malo natečena, bolilo ga je i štedio je tu nogu. Danas ujutro sam ga probudila i rekla mu da brzo ide na WC jer kasnimo u školu, stao je na tu nogu i skoro je pao, znači da ga stvarno boli (to mi je zapravo bio mali test da li mulja ili ga boli - ja nemajka

).
Zato je danas išao kući nakon trećeg sata, četvrti je bio tjelesni i nije išao na boravak. Valjda će se oporaviti preko vikenda
24 sij 2010, 01:34
palunkice

mene su zvali kad je L pao i rasjekao usnu.
Razgovor je tekao ovako:
- Dobar dan! Zovem vas da vam kazem ... samo se nemojte uplasiti kad cujete ...
(ja vec padam u komu)
- dakle stvarno nije nista strasno ali sam vas morala nazvati ... nemojte se uplasiti, stvar nije jako ozbiljna ...
(ja se pridrzavam na poslu za stolac, gubim boju, vrti mi se)
- uglavnom L ja pao i rasjekao usnu ... nije nista strasno, nemojte se uplasiti, ali mislim da bi trebali doci po njega i odvesti ga na sivanje ...
24 sij 2010, 16:39
još nije bilo potebe ali se nadam da će ako dođe do nečega nazvati -jer bi ja ili mm dojurili brzinom svjetlosti po njih
24 sij 2010, 19:10
jer bi ja ili mm dojurili brzinom svjetlosti po njih
Moja prica ima nastavak. Kako taj dan nisam bila s autom, zovem MM da ode u skolu. MM se ne javlja. Saljem mu SMS s tekstom: "Zvali iz skole, L mora na sivanje." Cinili mi se da mi je prst jos uvijek bio na Send tipki kad me MM nazvao s pitanjem sto je bilo, kako je pao itd. itd.
Da, meni je to normalno da zovu, i smatram to njihovom obvezom.
30 sij 2010, 17:35
U pravilu zovu i kod ozljede i kod glavobolje ili temperature - posebno u nižim razredima, mada sam imala slučaj i u 7.r. da su zvali jer je moju curu netko napucao loptom u glavu i srušila se....budući taj tren nisam imala auto doma dežurni učitelj je odveo djete liječnici na pregled i doveo ju kući...što sigurno nije u opisu posla ali je za pohvalu.
30 sij 2010, 18:53
Evo i ja prijavljujem prvi poziv iz škole P. je pao po stepenicama, prijatelj mu podmetnuo nogu, ništa nije bilo samo se malo natukao ali je učiteljica ipak zvala i mene i mamu od prijatelja.