Switch to full style
Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
Odgovori

Proslava rockasa u igraonici u prvom razredu

13 vel 2010, 00:19

Kakv je obicaj kod vas? Jel slave ili ne slave rockase u 1. razredu po igraonicama, dakle van razreda? Naime stekla sam nekako dojam da u Franovom razredu bas to i nije obicaj, nego se malo pocaste u skoli i to je to! :dunno Meni bi to bilo zao jer je Fran jos iz vrtica naviknut na te proslave po igraonicama i uvijek se tome silno veselio, tim vise sto sada ne ide na boravak pa se ionako jako malo druze u skole i mislim da bi takve proslave citavog razreda van skole bila super prilika da se vise zblize a i da se roditelji bolje upoznaju medjusobno. Jel se to promjeni u visim razredima?

Fran inzistira da slavi rockas i u igraonici a meni je to malo blesavo da on bude jedini iz razreda koji poziva djecu u igraonicu na rockas, kaj ja znam... :dunno

Re: Proslava rockasa u igraonici u prvom razredu

13 vel 2010, 00:27

kod nas nisu. zovu djecu doma.
mislim da ću najesen organizirati u igraonici, da sačuvam stan. :lol

13 vel 2010, 00:29

moje su u nižim razredima slavile u igraonicama
ali roditelji više nisu htjeli sjediti na kavama kao u vrtiću, već su te ročkase koristili kao par sati slobode :mrgreen

u vrtiću su svi sjedili ejr su se bojali da će klinci plakati i kaj ja znam, u školi više nema kava ni druženja roditelja....

u višim razredima je to glupo :mrgreen

13 vel 2010, 00:30

čula sam da im je oko desete godine jako kul peintbol, posebno dečkima. ali skup je.

13 vel 2010, 00:33

Kod nas je slavilo par njih, mislim da su sve od reda bile curke :mrgreen koje su zvale isto tako cure i kojeg dečka. Mi nismo bili na niti jednom i moj ni ne kuži kad netko slavi, tak da mi je svejedno.
Čini mi se isto da su u vrtiću slavlja u igraonici bila češća. Ili je većina rođena u proljeće :dada

A da nisu možda rjeđa slavlja u igraonicama radi recesije, pa se samo malo počaste. :mrgreen

Moj je slavio u igraoni zadnje dvije godine, za ovu još ne znam što ćemo a i nama je bed jer je on rođen u sredini 8 mjeseca.

A zadnju smo godinu vrtića slavili na paintballu. Bilo je mrak i nama i djeci. Njih četvorica su slavili i pozvali 15 djece iz grupe tako da nas i nije tako skupo koštala ta priča.

Ako ćemo slaviti čini mi se da će to biti sa par prijatelja iz razreda, a sad gdje ne znam.

A sad na tvojem mjestu ne znam što bih, malo je glupo pozvati a nitko ne slavi, a možda ako vi otvorite vrata igraonicama krenu i drugi.

13 vel 2010, 09:12

kod nas ima svega. neki samo proslave u školi, donesu neke grickalice, sokove... neki su slavili doma, dvije cure u igraonicama. jedna je slavila u nekom kao disku za klince, tamo nije bilo prostora za roditelje, pa smo ostavili Z i došli po nju, tako da smo vidjeli samo mamu od curke koja je slavila, nije bilo druzenja roditelja. druga je slavila u kikinoj igraonici, pa smo se mi roditelji druzili ispred u onom restoranu ili kaj je već.

13 vel 2010, 09:32

o, da, slavili su rockase u igraonicama u prvom razredu.
sad u drugom vec ne... sad je in cinestar, maksimir i sl.

13 vel 2010, 10:06

Kod nas su još uvijek u igri igraonice, s kinom su se neki roditelji opekli tako da mi se čini da i dalje ostajemo na igraonicama.

13 vel 2010, 14:00

s kinom su se neki roditelji opekli

Zasto su se opekli? Fran bas danas ide na jedan rockas u kino u Cinestar u Branimir centar (od decka iz vrtica) pa me zanima kaj nije stimalo?

13 vel 2010, 14:59

Mi smo organizirali igraonicu za M.

13 vel 2010, 16:13

franika je napisao/la:
s kinom su se neki roditelji opekli

Zasto su se opekli? Fran bas danas ide na jedan rockas u kino u Cinestar u Branimir centar (od decka iz vrtica) pa me zanima kaj nije stimalo?

Bilo je desetak klinaca i jedna mama, onda se jednom piškilo pa je morala ostalih devet ostaviti i odvesti ovog jednog piškiti, kad se vratila skužila je da je još jedan izašao i da su se negdje mimoišli :strah mali se taj čas pojavio ali je nju to stajalo barem deset sijedih a onda se piškilo sljedećem klincu :roll , kad je bilo gotovo klinci su izletili tako da ih je jedva skupila :dunno sve u svemu rekla je nikad više.
Sličnu priču sam čula i od mame čija je kćer slavila rođendan u Cinestraru u Branimir centru, tako da mi se ta ideja baš i ne sviđa, vjerojatno je to ok kad su stariji klinci od barem 10-ak godina za ove male mi se to čini prekomplicirano.
Mene je bilo strah i kad je P. slavio u Bibo igraonici jer ako roditelji ostave dijete meni ja se osjećam odgovornom za njih, pa kad se petnaestero djece razlete po igraonici i ja ih nikako ne uspjevam skupiti :strah meni je to bilo vrlo traumatično iskustvo. :ne

13 vel 2010, 16:53

Pa zar u vašim igraonicama nije teta s djecom koja im organizira program proslave, igrice, ples itd...?

13 vel 2010, 23:52

mi smo imali par školskih rođendana u igraonicama točnije u Bibo igraonici, a jedan je bio doma

14 vel 2010, 00:04

Mi smo za sad bili na jednom u stanu i dva u igraonici (na ostale rođendane ih nisu zvali) - valjda je reduciran broj ili se još nisu uklopili. Na ovom zadnjem su slavili cura i dečko iz razreda , curku je zvala curka a sinka nije nitko (junački je to podnio, a li bio je onako ... ipak tužan ...)
Mi smo ove godine preskočili jer im je ročkas u ljeto.
Vidjeti ću što ćemo za ovu godinu ...

14 vel 2010, 00:12

korny je napisao/la:Pa zar u vašim igraonicama nije teta s djecom koja im organizira program proslave, igrice, ples itd...?

Ima i takvih igraonica i to je ok, ova Bibo je igraonica sa spravama i velikim pioligonom za igru u njoj postoje cure koje paze da se neko ne razbije na tobognu ali ne paze na djecu http://www.bibo.hr/index-4.html
U Bibu na Velesajmu u isto vrijeme zna biti desetak rođendana i još klinci koje roditelji dovode na igranje i tom kaosu je jako teško paziti na djecu. :dunno

15 vel 2010, 22:09

Bibo je meni nocna mora. Sad je malo lakse kad su veci, ali i dalje me stisne u zelucu kad su tamo pozvani.
J je u prvom razredu slabo isao na rođendane, valjda dok su se malo bolje upoznali. Ove godine ide po igraonicama, a bio je i na 2 rođendana doma. Cini mi se da je i klincima koji su godinama slavili u igraonicama dosla malo zelja za promjenom pa slave doma, iako ja ne znam kako bi to izgledalo u nasem broju kvadrata.
Odgovori