Switch to full style
Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
Odgovori

Poklon za 14-godišnju djevojku - što?

06 stu 2010, 17:16

Ili curicu, ne znam kako da ju nazovem. Već duboko u pubertetu, voli se šminkati, lijepo oblačiti, malo izlazi.

Što bi joj se moglo kupiti za poklon? Nije rođendan nego idemo kod njih na vikend.

Re: Poklon za 14-godišnju djevojku - što?

06 stu 2010, 17:18

puppa make up ili djevojčasti parfemčić
knjiga tipa sumrak :p :lol (harry potter i sl)
majičica iz ZARE
...

06 stu 2010, 17:21

Ja sam uvijek za neku primjerenu knjigu (kad već spomenari više ne pale). Ili možda neki, također primjeren, nakit (ovo mi je sad već pomalo prof. deformcija), to pali, znam iz iskustva.

06 stu 2010, 17:30

ja se slažem sa I-stom, nešto od nakita a pošto nije rođendan može i bižuterija :mrgreen

06 stu 2010, 17:39

kad sam ja bila curetak sjećam da smo sve od prija za rođendan naručivale majice. tad počinju izlasci i srednja škola i želiš svaki dan izgledati drugačije i interesantno

06 stu 2010, 17:45

Knjiga je ok. izbor ako znaš što voli čitati i što nema u svojoj zbirci (ako ju ima)
Moju curu u toj dobi uvijek je bez greške razveselio neki odjevni predmet (majica, šal ili sl.) ili nakit ili neka sitnica iz fanky fisha...

06 stu 2010, 17:54

Znala sam uzeti neku majicu, sal, kapu, ali I neku "neprimjetnu" sminku tipa bezbojno sjajilo, neko puderasto sjenilo itd.
Sminka je uglavnom izazivala odusevljenje :lol
U doba dok je jos recimo zabranjena I nevidljiva je bolje nego nikakva ;)

06 stu 2010, 18:00

Idem sad u shopping pa ću naći valjda nešto. Odjeća ne pali, ima čudan ukus koji se stalno mijenja, pa ne bi htjela fulati.

Možda Sumrak saga ili pupa šminka. A gdje uopće ima pupe?

06 stu 2010, 18:06

moja nećakinja si je u toj dobi poželjela dnevnik s ključićem i kutijicu s ključićem
uz to sam joj uzela paket gel olovki u raznim bojama

06 stu 2010, 18:09

Popis želja moje 14,5-godišnje sestre bio bi: pegla za kosu (ali to sad već ima), šminka, od čega je najvažnije crna olovka za oči, maskara i sjajilo, onda nakit - najviše lanci s nekim privjescima, SVE što ima veze sa Sumrak-sagom, crne tajce, umjetna kožnata jakna, neka majica s aplikacijom naprijed.

I kralj svega je Iphone :mrgreen

06 stu 2010, 18:11

Beppa,
Beppa Joseph je napisao/la:I kralj svega je Iphone

ta razina poklona mi baš nije za ovu prigodu :lol

Odlučila sam se za šminku, definitivno, toga nikad dosta. Iako, mama joj ne da da se šminka preko tjedna... pa će ta neprimjetna šminka sigurno dobro doći

06 stu 2010, 18:32

osim ovoga što je nabrojala Beppa, moja 13godišnjakinja bi popisu dodala i bon za mobitel
toga nikad previše :dada

06 stu 2010, 23:04

Oni nisu u HR, idemo im u posjete tamo gdje žive. Kupila sam prekrasnu šminku iz Pupa božićne kolekcije. Ovu, nadam se da će joj se sviđati http://www.pupa.it/eng/beauty-kits/classics/Product/angel-globe-small.aspx

Hvala cure na preporuci :kiss

09 stu 2010, 10:16

dobro si odabrala :dada

09 stu 2010, 12:55

odličan odabir :up slazem se i ja a vjerujem da ce i cura biti odusevljena

09 stu 2010, 13:07

:up

09 stu 2010, 13:10

:dada i majka bi to kćeri, i majka :mrgreen
Odgovori