Switch to full style
Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
Odgovori

kockasta torba ili rusak za prvašića???

21 lip 2011, 15:48

još malo i moj će kiki krenuti u prvi razred....onako gledala sam neke torbe za kupiti.zadnji put mi je prodavačica rekla da je bolji ruksak-anatomskI...što već značilo,,,,nego kockaste torbe...Što vi mislite??

Re: kockasta torba ili rusak za prvašića???

21 lip 2011, 16:27

anatomska torba je bolja za prvašića. ruksak je za vece.
i pazi da je lagana, i da mu ne prelazi na guzu po visini, onda ce se krivit.

22 lip 2011, 08:30

Ruksak je nepraktican za prvasice jer teze stavljaju i vade stvari unutra (dakle otvor odozgo bi trebalo da bude veci i komforniji i da imaju par pregrada unutra), ali plus strana anatomskom ruksaku koji imamo je da nije tvrd kao kockasta torba i ne udara ga po bubrezima kad trci sa torbom i da je tezinski laksi (800gr).

Pokidala nam se bila rucka na ruksaku i dok je bio na popravci imali smo zamensku kockastu torbu Scout, osim gore pomenute prednosti sa otvorom, zacudila sam se sto ima funkcionalno daleko manje mesta za smestiti bilo sta i sve se rola po torbi (pogotovu kad trci sa njom).

22 lip 2011, 10:11

koliko sam vidjela kod prvaša ima više kockastih torbi a manje rusaka. djeca s ruksacima imaju stvarno poblem s stavljanjem i vađenja stvari u njega. nekima su ti ruksaci nekako preveliki i imam osjećaj da će se svaki čas prevalit na leđa :/

28 lip 2011, 13:35

torba, svakako!

28 lip 2011, 13:45

Ovisi što smatraš pod ruksak. Moji su obojica imali Lego ruksake, sa svim ojačanjima kao i torbe, znači ojačana leđa, dno i naramenice. Ruksak je zadržavao formu, a jedino što nije imao su ona plastična ojačanja s prednje strane. Bila sam prezadovoljna jer je senior bio nije zadovoljan sve četiri godine, jer ruksak osim što je bio kvalitetan za nošenje i dizajn je bio takav da mu nakon prvog razreda nije bio prebebast. Nije ni zanemariti da mu je masa bila samo 990 g.

O ovakvom je riječ, s tim da je naš imao decentniji uzorak

slika

28 lip 2011, 23:18

I mi imamo ovakav sličan kao i Folne s tim da smo imali i onaj na kotačiće ali isto forma ruksaka.

28 lip 2011, 23:41

Moj je imao HAMA ruksak, odličan, čvrst, ne pretežak i ne bebastog izgleda. Nakon dvije godine izgleda kao nov (osim što mu se desio jedan slučaj na kraju godine pa ga moramo mijenjati)

02 srp 2011, 21:12

ovakav tip ruksaka ženski/muški nosi pola mojih drugaša a to su im većini torbe od prvog razr.Tako da ja mojoj msilim kupit slične.Pojačana leđa, nisu preteške...

07 srp 2011, 13:35

na takav sam rusak i mislila.anatomski sa svim postavama kao i torba.....prodavačica mi je preporučila jer se i drugašima već znaju rugat djeca da nose kocku.pa roditelji moraju već drugu godinu kupit rusak.a isto su anatomski napravljeni...tako da mi se ne čini loše kupit rusak...moram još dobro razmisliti

11 srp 2011, 16:34

Mi isto lego ovakvu torbu,prvi put cujem da to neko zove ruksakom no kod nas je prolazio samo prva dva r.sad smo morali kupiti pravi ruksak.

12 srp 2011, 10:19

Ih, a kod mog je prolazilo do kraja četvrtog :p

31 srp 2011, 10:15

Moja D koja je prilično velika nosila kocku prva dva razreda.

02 kol 2011, 19:50

nismo vise mali dovoljno za scout torbu s dinosaurima, nismo dovoljno veliki za izbor odraslih. Koju torbu sad za 4, a da po mogucnosti bude u upotrebi i sljedece dvije godine?

02 kol 2011, 20:51

Imaš krasne Target ruksake za veću djecu u Prosvjeti na Cvjetnom. I U Metrou, u Metrou je nešto jeftinije.

Ja sam svojemu kupila 4you, naručila iz Njemačke u Austriju. Te torbe su za od 4-tog na dalje.

Evo stranice http://www.schulrucksack-trends.de/product_info.php?info=7191&refID=idealo

03 kol 2011, 14:37

thx, ovi tagretovi mi se cine ok. Odvest cu ga da si izabere

15 kol 2011, 09:30

kupili smo 4 you, ali nama su 4 you preveliki, bit ce za 5 r. uzeli smo za 3 i 4 target.

15 kol 2011, 09:34

http://omot.hr/ruksaci-i-torbe/12778-ru ... jeans.html
ovaj smo uzeli. ali ne po toj cijeni :ajme vec p 299 kn.

27 kol 2011, 13:06

folne je napisao/la:Ovisi što smatraš pod ruksak. Moji su obojica imali Lego ruksake, sa svim ojačanjima kao i torbe, znači ojačana leđa, dno i naramenice. Ruksak je zadržavao formu, a jedino što nije imao su ona plastična ojačanja s prednje strane. Bila sam prezadovoljna jer je senior bio nije zadovoljan sve četiri godine, jer ruksak osim što je bio kvalitetan za nošenje i dizajn je bio takav da mu nakon prvog razreda nije bio prebebast. Nije ni zanemariti da mu je masa bila samo 990 g.

O ovakvom je riječ, s tim da je naš imao decentniji uzorak

slika

koja je cijena ovakvog ruksaka?

07 ruj 2011, 11:28

Curke hitno mi treba info gdje mogu kupiti ovu torbu?
http://www.scout-schulranzen.de/info/sc ... 0-50/46800
Hvala puno :mah

07 ruj 2011, 11:37

Ti trebaš kolica za torbu? Imaš u Mulleru (bar je bilo prije početka škole) ali nije Scout nego neka na koja se mogu staviti sve torbe

07 ruj 2011, 11:39

Palunkica trebaju biti baš ovakva...i torba i guralica :ajme
Jel toga uopče ima igdje u Zagrebu? Gdje se prodaju ove torbe?

07 ruj 2011, 11:44

Ma stavila si sliku guralice, torba je tu kao ilustracija kako izgleda. Scout torbi imaš u mozaik knjizi, Mulleru, Profilu (mislim, nisam 100% sigurna), možda još negdje. A kolica nisam nigdje vidjela originalna. Ali uvijek možeš naručiti, ako imaš nekoga u Njemačkoj ili Austriji

07 ruj 2011, 12:36

Evo našla sam ovo u Mulleru: http://www.maxiversand.de/images/GoEasy ... chnung.jpg Puno ti hvala :kiss

15 ruj 2011, 10:44

te guralice pasu za svaku torbu ? koliko to kosta u muleru ?

15 ruj 2011, 10:56

Cijena je 360,00 kuna ;)

15 ruj 2011, 10:57

Pašu

15 ruj 2011, 16:10

ja svome kikiću ipak kupila anatomski rusak...i kad sam vidjela da je više prvašića sa rusakom nego sa kockastom torbom bilo mi je drago...
Odgovori