Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
28 ožu 2013, 21:25
Kako vi "njegujete" mitesere kod skolaraca ? Jel koristite kakve preparate ?
28 ožu 2013, 22:27
Cisti lice sa bioderminom micelarnom otopinom za masnu i mjesovitu kozu. Isto koristim i ja i super je i za skidanje sminke.
A dobila sam nedavno savjet koji jos nisam isprobala ali hocu: ismasirati lice maslinovim uljem, pariti lice pa napraviti piling sa palentom

.
28 ožu 2013, 22:49
lastavica je napisao/la:Kako vi "njegujete" mitesere kod skolaraca ? Jel koristite kakve preparate ?
Avon ima u liniji za mlade masku koja se stavi na t zonu i ostavi 10tak minuta da se osusi i postane kao guma.
Tada se oljusti u jednom komadu sa lica i svi miteseri ostanu zaljepljeni za nju
28 ožu 2013, 22:59
palenta nikako nije primjerena za piling lica a pogotovo ne mlade osjetljive
trebalo bi je redovito umivat naravno, sa šta manje agresivnim sredstvima, piling ne češće od 2 puta mjesečno. ima kupit svakakvih, nisu ni preskupi.
ne čačkat ih da se ne upale. eventualno nać dobru kozmetičarku, pa poć jednom mjesečno, na parenje lagano čišćenje...
29 ožu 2013, 00:30
Ako su na nosu imas u dm-u njihovu liniju za mlade, flastere za mitesere. Na vlazan nos zalijepis, drzi se par minuta i svi izlete skup sa flasterom van. Nije agresivno.
Seba med ima sapun za umivanje i neki gel bas za mlade al to je vise za pristice.
29 ožu 2013, 09:13
Neprimjerena palenta? A dobro.
Ali micelarna otopina je odlicna, to je po preporuci dobrog dermatologa. Za svakodnevu upotrebu.
29 ožu 2013, 09:30
palenta se koristi za tijelo, za lice je prekrupna, preagresivna
29 ožu 2013, 09:55
off topic, ali najbolji piling iz kućne radinosti za tijelo je maslinovo ulje i sol (sitna).
Koža bude predivna nakon toga
Zadnja izmjena:
Rimaithor; 29 ožu 2013, 10:04; ukupno mijenjano 1 put/a.
29 ožu 2013, 10:02
Ali, zar nije maslinovo ulje komedogeno, pa samim time i nije baš prikladno za mledenačku kožu sklonu aknama i miteserima?
29 ožu 2013, 11:39
Mala Bornica je napisao/la:Ali micelarna otopina je odlicna, to je po preporuci dobrog dermatologa. Za svakodnevu upotrebu.
to koristiš umjesto sapuna ili ?
zapravo me zanima što u ovim početcima puberteta (10-11 godina) početi koristiti osim vode

sapun, koji, nešto drugo ili ništa ....
29 ožu 2013, 12:17
Lasto, da, umjesto vode i sapuna. Sa vaticom ocistiti lice, ne treba umivati. Kazem da je to dermatolog preporucio mojoj B. Kaze da ne treba nista vise os toga jos. Ona ima 12 godina

. Uskoro ce i E. isto koristiti.
29 ožu 2013, 15:20
i mojoj se lagano pojavljuju
do sada se samo umivala, tu i tamo bi koristila tekući sapun za bebe iz DMa, ali oduševila me recenzija i cijena s linka
http://beautyandmess.com/bioderma-abcde ... recenzija/
29 ožu 2013, 16:01
Biodermina micelarna za problematicnu kozu je sebium.
Za kozu bez akni je dosta i ova abc.
29 ožu 2013, 21:16
lastavica je napisao/la:Kako vi "njegujete" mitesere kod skolaraca ? Jel koristite kakve preparate ?
provjereno, miteseri odu na clear&clean gel, a prištići se osuše na evelinov pure control gel za umivanje.