Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
01 ruj 2014, 13:13
Moj je prerasao sve dječje, čak i Timberland. Ima niti punih 12 godina. Sad nosi broj 41
Odrasli muški modeli su, osim što su puno skuplji, još i puno tvrđi, viši, neudobniji, širi...
Nike tenisice koje sam mu kupila nosi, ali na malo kiše sve je u njima mokro. Treba mi nešto nepromočivo prihvatljivog izgleda.
Što vi kupujete?
01 ruj 2014, 13:50
Više ništa ne kupujem samoinicijativno jer su jako izbirljivi.
Zadnje tenisice je moj sin izabrao ove ili neke nalik ovima, podnose nešto kiše, valjda.

Osim tih ima neizbježne nogometne koje najviše i nosi i one za trčanje.
edit: idiotski tipfeleri
Zadnja izmjena:
Barbi; 01 ruj 2014, 14:49; ukupno mijenjano 1 put/a.
01 ruj 2014, 14:06
E takve Nikeice ima i moj. Promaču kad vide kap kiše
01 ruj 2014, 14:18
Stariji želi samo Supra tenisice, ok su za kišu, nisu za snijeg, iako bi ih on nosio i po snijegu

To je ovako nesto
https://www.shooster.hr/tenisica/supra/ ... isice/4252
01 ruj 2014, 14:19
Barbi je napisao/la:Više ništa ne kupujem samoinicijativno jer su jako izbirljivi.
X
- moj luduje za ovima:

- pošpricam ih sa sprejem za impregnaciju pa valjda ne promoče
- za snijeg hoće timberlenke
- Edit: Mirci
01 ruj 2014, 14:47
Mi ove ko Barbi, adidaske.
iako, kad bi našla nešto na čičak, pa i da mu se ne sviđaju sigurna sam da bi njih uglavnom navlačio

.
01 ruj 2014, 14:58
vidi, isti djir imaju

.
I moji nose nesto poput gore navedenog, trenutno neke pume, ali tog "kroja".
I starke.
A za zimu zele Timberland, naravno
01 ruj 2014, 14:59
Moj ima slične ovim od Barbinog sina, crno-bež kombinacija, kožne, visoke adidaske i ne promoče na kišu ako ne uletiš baš u lokvu do iznad gležnja. Te mu ne služe za sport, njih nosi u prijelazu kad ne nosi gležnjače. Tenisice nema šanse da mu kupim bez njegovog blagoslova. Sinoć smo se ubili tražeći košarkaške za treninge. Jedva našli to što je zamislio.
01 ruj 2014, 15:01
Patrikove nisu ovakve, nisam našla sliku njegovih. Njegove su ful crne i imaju neke narančaste detalje, ljepše su od ovih. A budući da ih je dobio u svibnju i nisu puno po kiši nošene pa nemam pojma promoče li.
Timberlandice, obične, žute ima i nosio ih je dvije zime. Te su bile najveći dječji broj, 40. Sad mu treba 42 i te su duplo skuplje.
01 ruj 2014, 15:31
Eh da, i moj hoće Timberlandice za zimu. Isto mu treba njihov 42 i te koštaju ko suho zlato. A ne mogu mu kupiti još broj veće jer će smiješno izgledati. A da ne govorimo da su puno teže i puno više nego dječje.
I isto sam bira tenisice, ali zanimalo me kuda da ga vodim da ne hodamo previše
A kaj je Supra još u điru?? Bile su popularne ono prije 1-2 godine
Evo, našla sam nešto slično njegovima, njegove su druga kombinacija boja i kožne su - prava mekana koža. I prestrašno promaču, i ako ih našpricam
01 ruj 2014, 20:14
Moj nosi modele za trčanje jer su mu najudobniji , taj ne mari za modu...
Zadnje koje smo kupili su adidas elite , 12 godina i broj 44 .
Nadam se da mu neće više značajnije rasti noga.
01 ruj 2014, 20:21
vidim većina ima iste
01 ruj 2014, 22:06
No, osim nabrajanja što imaju a nije za kišu, čekam da netko konkretan prijedlog koji uključuje kišu
01 ruj 2014, 22:21
Pa ja sam ti to dala

Pal, kod njega su jako in
02 ruj 2014, 00:18
Mda. Jesi, nisam prije link kliknula. Fora su, al im cijena nije nimalo fora.
02 ruj 2014, 07:06
Pa to je puna cijena, al znaju se naći i na jako dobrim snizenjima. Zadnji put kad sam kupovala, doduše nije bilo hitno, naišla sam na 50%.
Al muški brojevi svih marki su podosta skuplji od dječjih.
02 ruj 2014, 07:20
moja je prošlu zimu nosila slične ovima

i ove sezone će se nositi slično, isto kao i dečki, tenisice i timberland

i da, i ona je došla do broja 40

edit: njene cipele nisu timberland već dockers
02 ruj 2014, 11:00
Moja je prošle godine nosila gležnjače ala timberlanke i patike za trčanje, a za ovu godinu tek trebamo uzeti.
03 ruj 2014, 09:07
kad kažete Timberlandice, na koji model točno mislite?
mi za sad u školu nosimo starke.
a u slobodno vrijeme naravno one preružne za nogomet
nema mi ružnijih tena.
za zimu i sad kad počnu kiše trebam uzet nešto, a pojma nemam što izabrat....
razmišljala sam da budući da nije previsok da mu uzmem Air maxice
ili to baš nije za zimu? mislim, jesu preplitke?
jeli ima tko za iskustvom s njima
03 ruj 2014, 09:36
Ne znam kakve su zime kod tebe danni, u Zg je hladno, puno kiše i snijega i airmaxice mi nisu neka zimska obuća

već za suhe i ne prehladne dane. Mislim, to su obične tenisice za trčanje.
Timberland su prošle zime moji imali ova dva modela i nisu se skidali iz njih većinu godine.

Jučer sam juniorki morala kupiti nove tenisice, nešto za kišu s obzirom na vrijeme ovdje
Izabrala je ove, oduševila sam se kad sam vidjela top tenke

totalno me podsjećaju na djetinjstvo.
04 ruj 2014, 07:58
Vi to pricate o tenisicima koje sluze za hodanje , ko cipele. Ne za sport i tjelesni?
Za po gradu i kisu imamo neke crne visoke reebokice, za tjelesni iz lidla tene za trcanje. Slapa hdb ove godine vise nema u skoli
04 ruj 2014, 08:40
jučer smo kupili mlađem mladunčetu ovakve slične kao barbine crne, njegove su samo druga kombinacija boja
04 ruj 2014, 09:08
Dubja, Barbi, gdje tocno?
Morat cemo u shopping, meni je to tlaka, a on je jos gori, pa mi je najlakse kad odemo pripremljeni u ducan
04 ruj 2014, 09:10
U Shoosteru imaš takve adidasice, crne, cca 540 kn.
04 ruj 2014, 09:29
U Shoosteru. Crne je i Frida htjela, nažalost ima ih samo u većim brojevima.
04 ruj 2014, 09:35
Pogledajte i u Massu, a oni sada daju i poklon bonove. I imaju akciju 2 za 1.
04 ruj 2014, 09:36
Akcija je za kiki, koliko sam ja vidjela.
04 ruj 2014, 09:36
takve crne adidas u shoosteru, 649 kuna, ali je moj izabrao u massu malo manje visoke i druge boje za 469 kuna
inače vam je u massu sad pametno investirati, ako kupite novu kolekciju tenisica kao mi, dobijete bon za iduću kupovinu, mi dobili 100 kuna, a imate i akciju 1 kupiš 1 dobiješ, odličnih najkica po 549 kuna, ali se mojem mladunčetu nisu sviđale
04 ruj 2014, 09:50
Ove adidaske manjih brojeva su jeftinije, mislim da su 418 kn, sa nekim popustom na Shooster karticu platila sam ih 390 kn.