svaki dan se kupa i igra,ponekad ga ulovi dosada i sam gleda što bi čitao(ljubi ga mama
tako sam mu posudila Andersenove bajke(lektira za 2.razred) i čita svaki dan pomalo,ili svaki drugi,kad mu dođe volja.no on to voli,pod uvjetom da ga ja slušam.
Sada je: 30 srp 2026, 00:53.
Moderator/ica: medo14

.

palunkica je napisao/la:Prvo da pohvalim ove imgine knjige, stvarno su jako dobre, ali i jako skupe, 55 kuna komad u Profilu. Kupila sam jednu a ostale ćemo pokušati naći u knjižnici.
I drugo, naručila sam mailom Cvrčkovu ljetnu vježbalicu, odlična je, za svaku preporuku. Dobije se i igra na ploči i CD. I košta 62 kune + 5 kuna dostava, a na webu piše 90 kuna

Trini je napisao/la:pa kad sam vidjela da crkavaju od dosade u onom periodu izmedju rucka i popodnevnog izlaska na more

(7,5 i 10 godina)
- stanem s ovakvim pitanjima).
. a posebno mi je zgodno kako oni zapravo sami diktiraju tempo i razinu informacija bez da si mi odrasli moramo s time razbijati glavu... to je kod djece tako jednostavno...

moja zxuja je znala za brata koji je ubio brata, al ova starija pojma nije imala o tome, mada ide na vjeronauk. 

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.