Sada je: 29 srp 2026, 20:57.

12 rođendan - kako ih zabaviti

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

12 rođendan - kako ih zabaviti

PostPostao/la VesnaSH » 08 stu 2010, 18:14

Kćer slavi 12 rođendan i želi slaviti doma. To je sve okej jer već godinama tako radimo, ali se situacija promijenila - mm i ja više ne možemo biti "zabavljači" jer si već prošle godine nisu dali planirati zabavu. Koje igre da sugeriramo kćeri da nam ne demoliraju kuću u tri sata.
Ono što sam zasad smislila:
- boca istine (ili nešto slično)
- karaoke - ako od frendice uspijem posuditi original
- pictionary (kad se umore od svega)
- neke igrice oblačenja što više stvari u što kraćem vremenu, naravno što većih brojeva to bolje (to su
obožavali ko mlađi)
- hranjenje partnera zavezanih očiju (uz obavezne pregače, kirurške kape i ruke u zelenim rukavicama,
ko vanzemaljci)
i tu sam zapela. Molim pomoć onih koji znaju više... :klanja
VesnaSH
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: 12 rođendan - kako ih zabaviti

PostPostao/la Hajdi » 08 stu 2010, 19:16

Vesna ja već davno ne zabavljam cure na rođendanima. Moja je za 11. rođendan pozvala frendice na pidžama parti, prespavale su kod nas (imamo prazan kat), slušale muziku, gledale tv i youtube. Mlađa je za svoj rođendan sama napisala program i organizirala igre.
Hajdi
Sveta krava

PostPostao/la VesnaSH » 08 stu 2010, 19:24

Ma ni ja ih nisam imala namjeru zabavljati, ali sam htjela predložiti kćeri nekoliko stvari koje bi mogli raditi kad im dosadi ono što sami smisle. Bit će ih 12-14 i sigurna sam da mogu proizvesti popriličnu buku. A dvije najbolje frendice će nakon tuluma i prespavati kod nas, idući dan otići na matineju pa svi kućama.
VesnaSH
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Hajdi » 09 stu 2010, 11:19

ovo što si napisala je super, a ima još masu igrica tipa asocijacije, pantomime, pogađanja osoba ..
Hajdi
Sveta krava

Natrag na Školarci (i studenti)

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju.