26 stu 2010, 15:05
Tinica je napisao/la: pa sad koristim priliku dok je sam da sam maksimalno angažirana oko njegovih aktivnosti... bilo školskih bilo izvanškolskih...
26 stu 2010, 15:07
nisam ja ništa loše mislila
pa nisam ja ni mislila da si ti nešto loše mislila
26 stu 2010, 15:07
Imge je napisao/la:Bubidea, samo mala opaska za bolje razumijevanje.
ovo što radi Tiničin maleni nisu klasični projekti s kakvim se manje-više jednom godišnje upozna svako dijete u nižim razredima osnovne škole.
to su projekti koje dijete odradjuje u okviru individualiziranog programa
26 stu 2010, 15:32
da bi ipak cilj trebao biti zaposliti dijete, njemu dati dodatne zadatke, a ne mami
26 stu 2010, 16:00
Tinica je napisao/la:da bi ipak cilj trebao biti zaposliti dijete, njemu dati dodatne zadatke, a ne mami
Pa Bubidea Fran i je dobio te zadatke, ali priznaj da je nerealno očekivati da prvašić sam gugla o prometnicama a još nisu učili ni sva slova![]()
Ja sam mu u ovom projektu pomogla u toj mjeri da sam mu isprintala u boji one slikice koje smo doma snimili na stick čak smo išli zajedno kupovati i odabrati boju za hamer...
Naravno da sam mu ja malo ispričala o samoj povijesti Zagreba ali sve je to očekivano, jer radi se o djetetu od 7 godina...
26 stu 2010, 16:11
Ona je dobila naputak da jednostavno nekaj treba.. i sad je pretpostavljam išla po knjizi, gledala tematske cijeline i u globalu napravila godišnji plan. Rekla je da nema potrebe za odlaskom u dubinu nego u širinu i to je u biti to...seminarski rad samo sa slikicama...
26 stu 2010, 16:17
tanjabb je napisao/la:Tinica je napisao/la:da bi ipak cilj trebao biti zaposliti dijete, njemu dati dodatne zadatke, a ne mami
Pa Bubidea Fran i je dobio te zadatke, ali priznaj da je nerealno očekivati da prvašić sam gugla o prometnicama a još nisu učili ni sva slova![]()
Ja sam mu u ovom projektu pomogla u toj mjeri da sam mu isprintala u boji one slikice koje smo doma snimili na stick čak smo išli zajedno kupovati i odabrati boju za hamer...
Naravno da sam mu ja malo ispričala o samoj povijesti Zagreba ali sve je to očekivano, jer radi se o djetetu od 7 godina...
slazem se, nerealno je ocekivati da on sve to napravi sam.
Bez obzira na njegovu elokventnost i sposobnosti.
Zato je i moje misljenje da projekt od strane uciteljice nije dobro postavljen jer trazi previse angazmana od roditelja.
I necu se vise javljati na ovu temu.
26 stu 2010, 16:21
Ali Tanja vjerojatno ni učiteljica sama nezna kako bi trebala postaviti zadatak
26 stu 2010, 16:56
anabama je napisao/la:projekat Promet ne prati pregledno i sistematicno razvoj prometala, Jesen je Ok ...
(pogotovo kad usporedjujem ovaj zadatak sa zadatcima koje moj klinac odradjuje na ciljanim radionicama i koje meni ni u snu ne bi pale napamet, ali imam povratnu informaciju o svemu, vidim da dijete uživa i vidim da mu je netko taj program osmislio. moj je zadatak samo ga tamo odvesti i doći po nega. dec. it.) 
26 stu 2010, 19:24
pogotovo mi je nejasan dio što druga djeca misle o tome i kako će se priča dalje razvijati
26 stu 2010, 19:59
26 stu 2010, 20:16
26 stu 2010, 23:43
i ja kontam da valjda ako je to TS predložila
27 stu 2010, 02:12
27 stu 2010, 12:05
a ja samo htijela prikupiti ideje jer nisam ovdje na svom teritoriju
27 stu 2010, 13:01
)
.
, ali, sama si tražila. ja ti ne znam ukratko, kod mene sve opširno bude
- koji, zgodan smajlic, ma baš mi paše
)
27 stu 2010, 15:33
29 stu 2010, 09:28
06 pro 2010, 10:35
...
07 pro 2010, 16:32
07 pro 2010, 16:36
07 pro 2010, 16:38
lilly
Imge
Luantaro
mamuška
elizabeta
trajni ban zbog kršenja članka 11
"11. Forumasica koja ZNA za bilo kakvo iznošenje sa zatvorenih podforuma, a ne prijavi to adminicama nego o tome razglaba van foruma ili javno na forumu, izbacuje se sa svih zatvorenih podforuma, a ako nije clanica zatvorenih pdf-ova zabranjuje joj se ulaz u iste.
Moderatorice i administratorice mogu odluciti o bananju clanova u slucaju prenosenja informacija sa zatvorenog foruma, namjernog provociranja svadja, odbijanja suradnje s administratoricama u ocuvanju normalnog rada foruma te povredom prema privatnosti bilo koje clanice foruma."
lilly - trajni ban - uznemiravanje drugih članova foruma, te krsenje clanka 11. pravila o zatvorenim dijelovima M&B-a
Luantaro - trajni ban - ponovno krsenje prvaila foruma, prenosenje podatke i saznanja sa zatvorenog dijela foruma, krsenje clanka 11.pravila o zatvorenim dijelovima M&B-a
Imge - trajni ban - ponovno krsenje pravila foruma, krsenje clanka 11.pravila o zatvorenim dijelovima M&B-a
elizabeta - trajni ban - ponovno krsenje pravila foruma, prenosenje podatke i saznanja sa zatvorenog dijela foruma, krsenje clanka 11.pravila o zatvorenim dijelovima M&B-a
mamuška - trajni ban - ponovno krsenje pravila foruma, prenosenje podatke i saznanja sa zatvorenog dijela foruma, krsenje clanka 11.pravila o zatvorenim dijelovima M&B-a