Sada je: 26 srp 2026, 18:48.
Moderator/ica: medo14

. U petak sam popila ibuprfen da bi s T mogla otići do grada i to mi se ko bumerang vratilo. Ali danas sam 

Nerina pjesma me ODUŠEVILA!!!!!!!!!!!!
kAK STE VI SVI NJOJ DRAGI!!!!!!!!!
.....
Pusti nas da živimo u uvjerenju da savršena djeca zaista negdje postoje......
Jel to TVOJE dite????!!!!
.....

Slonica je napisao/la:Nemojte da vas sad ja počnem prozivati za nejavljanje![]()
.....

i da smognes snage bit podrska TM danas..

sj je napisao/la:Nema nikoga?

za mi ili za matematiku 
ma super to vama ide

Jutrooo!
).

) i usput dobila uputnicu za ortodonta za rezanje frenuluma (i to nam se oduzilo zbog snijega, jutarnjih-popodnevnih smjena doktorice, viroza...). Kad smo ujutro krenuli nije mu bilo svejedno, a na kraju je bio preponosan što je bio hrabar i nije ni zucnuo kad ga je cijepilo.
uspjeli malo i ponovit. Kako su joj se brkala imena svih medvjeda jos smo ponavljali i u krevetu i u krevetu je zaspala dok sam joj jos jednom citala pricu. I ujutro smo jos malo ponavljale tako da se bar uspjela spremit (kaze da na jedno pitanje bas nije znala odgovor - koje su zivotinje pomogle medvjedima donijeti ribu i med. Ona se sjetila samo ptica i klokana ??!? (odakle joj sad klokani - k'o da ih svaki dan vidi
).putnica je napisao/la:Jednostavno je zakljucila kako do je do sada imala 5-ice i 4-vorke, a sad kad je dobila 2 da bi trebala samo jos dobit 3 da ima sve ocjene.

Smijem pitat koji je rockas po redu? 
Eto kako sam. 

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.