Sada je: 17 tra 2026, 17:53.
Moderator/ica: medo14

tim vise sto sam cula da drugi ne tjeraju. kako je to moguce ? meni je kao receno da nemoze primati novorodjencad ako ne odemo, da su im smanjili broj djece itd. a kako drugima onda nisu. kao da s 8 djeca nisu vise djeca 

) pa smo jednu godinu platili. Moja doktorica je na drugom kraju grada i trazila sam bezuspjesno i za sebe novu pa nisam imala kuda s njim. Te godine je bio bolestan jednom, a u drugom razredu nije isao doktorici ni jednom pa smo se prosvercali. Ovo proljece sam isla s malom u lab i dok sam cekala odlucila pokucati na vrata ordinacije pred kojom nije bila guzva da pitam jel se mogu prebaciti. Sestra je rekla da ne primaju nove, al nek vidim s doktoricom. Ispalo je da je doktorica pred koju godinu radila na zamjeni mojoj i mislim da me samo zato uzela, i mene i sina.

IINA je napisao/la:U stvari ne, trebala bi dijete prijaviti kod doktora kod kojeg si i ti.
A taj dotični bi ga morao primiti.

Potica je napisao/la:Kris ja sam zvala HZZO i nisu mi mogli reći koji doktori u Novom Zagrebu primaju pacijente.![]()
Oni navodno nemaju taj podatak, rekli su mi da prošećem pa ću vidjeti na vratima koji prima a koji ne.

palunkica je napisao/la:Irena, gdje se može naći taj popis? Tražila sam ali nisam našla.
Tina je danas primila pedijatrica, ona nije rekla niti riječ, ali je sestra rekla MMu da moramo otići (kao da to već ne znamo), i da će ga oni liječiti sad do kraja a onda moramo uzeti karton.
Stvarno sam se bojala da ga neće ni primiti

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.