Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
Odgovori

Re: školske knjige

11 kol 2010, 15:36

13 kol 2010, 10:26

Evo da javim- kupila sam već neke nove knjige!

Divno miriše, čiste su, sjajne- jedva čekam da i ja uz mojeg školarca malo prolistam knjigice i podsjetim se svega!

Stvarno peporučam nove knjige- jest da su skuplje, ali ...vrijede!

Svjesna sam i ja stanja, recesije, krize i sl...ali i same kažete da se rane nemogu baš izbrisati, u prvim razredima osnovne škole se sve upisuje u knjige i sl..

Ja imam prvašića i htjela sam mu kupiti odmah sve najbolje... i provjereno!

I ne, ne radim za nikakvog nakladnika! Pa nisam ni jedno ime spomenula, pa da zaključiš da propagiram nekoga ;-)

Jednostavno sam zabrinuta majka koja želi samo najbolje započeti početak školske godine :-)

13 kol 2010, 10:37

ja sam za moju drugašicu kupila samo matematiku (udžbenik, radna i zbirka) i RB iz hrvatskog jezika.
udžbenik iz hrvatskoj je rabljeni (ne piše se u njega pa ne vidim razloga za kupnju novoga), isto kao i glazbeni, engleski sam dobila ovdje na forumu :kiss, prirodu i društvo na trećoj strani

13 kol 2010, 10:42

Ja nemam problema s razmjenom knjiga :mrgreen . I za prvi razred sam uzela dio rabljenih, a dio smo kupili.
Vjerojatno će se s godinama udio rabljenih povećavati jer će se smanjivati broj onih u koje se nešto upisuje.

A što se tiče vrijednosti, rabljene imaju i dodatnu vrijednost jer je u njima utkana i želja za znanjem prethodnih vlasnika :proljece

03 ruj 2010, 13:44

kupila sam radne preko udzbenik.hr i još nam nisu stigle :(
zovem sysprint i šaljem im emailove ali nitko se ne javlja..
da li je još netko tako kupovao i jesu li vam knjige stigle?

03 ruj 2010, 13:56

jesam, ja. stigle. kasnije nego sto sam ocekivala, ali ok. paket je bio poderan i ostecen, knjige nisu. i bilo je problema s naplatom, nadam se da su rijeseni.

kasne navodno zbog toga sto su neki veliki izdavaci kasnili s isporukom. sad navodno salju i city expressom, i doci ce na vrijeme

03 ruj 2010, 14:25

hvala, već sam se zabrinula. :conf
moj ide prvi tjedan sa školom na more pa će nadam se za tjedan dana sve radne b. biti na broju.

07 ruj 2010, 10:21

stiglo! :zivili

nemaju jednu radnu pa će poslati naknadno.
poslali su i časopis i DVD, valjda kao ispriku. ;)
Odgovori