Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
02 svi 2011, 12:12
Bilo bi lijepo da se udostoje javit

.
02 svi 2011, 12:24
Ja sam zvala da prijavim kumče pa mi je rekla da upravo slaže newsletter pa da će poslati na mail obavijest
02 svi 2011, 14:32
znači odgađa se?
i ja očekujem odgovor na email.
03 svi 2011, 18:50
Ja dobila jučer. Promo day tek 12.6. U prijavi se treba odmah odlučiti za termin i varijantu hrvatski ili engleski.
04 svi 2011, 08:34
Ja sam Frana prijavila na dva tjedna u englesku grupu
04 svi 2011, 11:16
PixyDust je napisao/la:Ja dobila jučer. Promo day tek 12.6. U prijavi se treba odmah odlučiti za termin i varijantu hrvatski ili engleski.
a na koji email? ja nisam dobila odgovor.
04 svi 2011, 15:38
Pošalji mi adresu na pp, pa ću ti proslijediti.
09 svi 2011, 12:31
Ja sam isto poslala mail, nadam se odgovoru, a može li mi netko s iskustvom iz kampa pobliže reći kako je klincima tamo bilo?
09 svi 2011, 12:51
Malo pročačkaj prošle godine smo zbilja puno toga pisale, pogledaj si 4. 5. 6. i 7 stranicu
20 svi 2011, 15:02
Jeste vidjeli novu stranicu:
http://zagrebdaycamp.com/
20 svi 2011, 15:51
Tinice, ali oni nigdje ne spominju da je to CampCal. Navode samo da je to po njihovom vidjenju kamp poput američkih kampova.
Meni to, ovako na stranicu itd nema veze s CampCal-om.
20 svi 2011, 17:33
Pa nije to CampCal, to je Zagrebdaycamp

. Na Jarunu.
Al ih oboje drži sport4you.
22 svi 2011, 22:52
U pučkom otvorenom učilištu u Vukovarskoj ima zanimljiva radionica,koja se sastoji od brzog čitanja,kuhanja-djeca sama kuhaju i spremaju jelo-naravno uz nadzor i pomoć teta i break dance.To se odvija od 4.7.-8.7., u vremenu od 9 -15.30.Jako zanimljivo zvuči i ja mislim uključiti svoju curicu,pa ako je netko zainteresiran....
23 svi 2011, 10:19
mi smo odustali od promoday-a premda HVALA na pp i emailovima!
razlog je što se plaća, to mi nije palo napamet mislila sam da je informativno.
vi se lijepo provedite, koji idete!!
23 svi 2011, 11:41
saptacica je napisao/la:Pa nije to CampCal, to je Zagrebdaycamp

. Na Jarunu.
Al ih oboje drži sport4you.
E pa to mene muci. Ako sport4yoouo drzio CampCal zasto onda ne napisu da je Daycamp napravljen po uzoru na CampCal jer ako drze oni CampCal onda na to imaju pravo.
Medjutim meni se cini da to nije tocna informacija i da oni ne drze CampCal nego samo da su probali koliko toliko sloziti isti program; dnevni sportovi, nocenje na otvorenom, scary stories i slicno.
23 svi 2011, 11:58
U pučkom otvorenom učilištu u Vukovarskoj ima zanimljiva radionica,koja se sastoji od brzog čitanja,kuhanja-djeca sama kuhaju i spremaju jelo-naravno uz nadzor i pomoć teta i break dance.To se odvija od 4.7.-8.7., u vremenu od 9 -15.30.Jako zanimljivo zvuči i ja mislim uključiti svoju curicu,pa ako je netko zainteresiran....
ima kakav link?
23 svi 2011, 11:59
ALi to je sigurno dobra informacija.
Kad ti šalju mail imaju sve web adrese navedene u potpisu, koje ih se tiču, i tu je i Camp California.
Osim toga, Tinica zna, bavi se s tim.
Evo, na webu od Camp Cal ti piše kod adrese:
http://campcalifornia.com/ccusa-offices ... s/croatia/
23 svi 2011, 12:00
Ono što mene smeta kod zagreb Day Campa je što su u promotivnim materijalima naveli raznorazne nove stvari, a kad vidiš tjedni program - identičan je kao i prošle godine, nisu li mogli smisliti nešto novo? Plus, nigdje ni spomena o engleskom programu. Plus, opet ni spomena o prijevozu djece na Jarun. Meni je Jarun predaleko i ako nema prijevoza, tamo sigurno neće ići.
Vjerujem da oni jesu uzeli CampCalifornia, ali to nije to, ovo je odvojeni program.
23 svi 2011, 12:05
Imaš engleski spomenut u terminima i rasporedu.
Adorabla, možda se mi cijelo vrijeme krivo kužimo. Camp Cal drže oni ali i dalje u Pakoštanima ili gdje već. Ovo je isto njihovo al drugi program.
23 svi 2011, 12:07
bailey je napisao/la:mi smo odustali od promoday-a premda HVALA na pp i emailovima!
razlog je što se plaća, to mi nije palo napamet mislila sam da je informativno.
vi se lijepo provedite, koji idete!!

Bailey, pa vraćaju pare ako se pojaviš

, to im je kao garant.
23 svi 2011, 12:07
šapto, jel mi gledamo istu web stranicu? Ili ti imaš neke info koje ja nemam?
23 svi 2011, 12:12
http://zagrebdaycamp.com/Da vračaju to je sigurno!!!

I piše sve..
23 svi 2011, 12:14
TmamaKiN2 je napisao/la:U pučkom otvorenom učilištu u Vukovarskoj ima zanimljiva radionica,koja se sastoji od brzog čitanja,kuhanja-djeca sama kuhaju i spremaju jelo-naravno uz nadzor i pomoć teta i break dance.To se odvija od 4.7.-8.7., u vremenu od 9 -15.30.Jako zanimljivo zvuči i ja mislim uključiti svoju curicu,pa ako je netko zainteresiran....
ima kakav link?
Evo, ja sam baš malo prije gledala:
http://www.pou.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=332&Itemid=87
23 svi 2011, 12:22
Je li netko slao djecu u Pučko otvoreno učilište? To mi izgleda jako jako zanimljivo
23 svi 2011, 12:27
isla je moja necakinjica, ali prije dosta godina. nije bas bila odusevljena - lijepo zamisljena radionica moze biti totalni promasaj ako je voditelj los, ako ne zna motivirati, zainteresirati, prenijeti ono sto zna na lak nacin itd.
sad ne bih upisala svoje dijete a da se ne uvjertim u kvalitetu odabranog programa i to osobno - otisla bih na jedan sat bas tog voditelja.
23 svi 2011, 12:29
Pal, na ovoj Tiničinoj stranici, termini pa iza rednog broja 5 ima napomena o engleskom i hrvatskom.
23 svi 2011, 12:30
OK, a aktivnosti i program? Identičan prošlog godini? Ili ima nešto novo?
23 svi 2011, 12:34
Jest, čini se da postoji određeni nesrazmjer između najavljivanog i ponuđenog

.
Al za onaj najavljivani im ne bi cijelo ljeto bilo dosta vremena, a ne ovih 5 dana

.
23 svi 2011, 13:03
Bome Sapto, istina ziva, pise na CampCal njihova adresa

Nisam htjela vjerovati, ali sad moram
23 svi 2011, 14:46
Lukas ce tjedan dana na Salatu i tjedan dana na onaj udarnicki sportski gdje je isao i prosle godine.