Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
19 lis 2015, 14:40
manje ćeš biti nespremna kad se problemi pojave
meni je drago čitati kak je 7. razred iza nas
19 lis 2015, 14:44
Meni, što se tiče A. svi razredi isto - natezanje oko učenja i pisanja zadaća

Jučer sam rekla, nakon što je nešto mm njorgao na račun kuhinjskih elemenata, da bumo ga upisali za stolara i da nam buza cijeli stan napravio novi namještaj i svi sretni i zadovoljni. On ne mora puno učiti i "negdje" bu se upisal, mi bumo imali novi namještaj i nebumo se više živcirali što će sa sobom nakon osnovnjaka :P Tak ti stolari dobro zarade na izradi namještaja po mjeri.
20 lis 2015, 14:59
Šnajderica za zamjeniti cif i skratiti nekaj bar 15-tak po svakom kvartu
Opet vijest da idu na izlet u ponedjeljak. Treća sreća (ili nesreća). Ispucali kredit kod šogi za Montana sendviče. Sad moram smilsiti što da mu složim.
20 lis 2015, 15:28

bogme niti frizeraji ne zaostaju. kod nas je svaki treći lokal frizeraj, svaki drugi kladionica a primat imaju pekare
na dnevnom redu su sistematski i cijepljenje
20 lis 2015, 20:13
A hebat ga, sad sam obavila. Bar su bili brzi i usluzni.
Dobio je 3 iz usmenog iz matematike, valjda prvi put u zivotu. Bio je duboko deprimiran.
Sve je rjesio kak treba , ali nije znao formule napamet izbiflat ( kvadriranje). Meni to nije jasno, al ajd.
20 lis 2015, 20:55
cijepljenja nije bilo . nema cjepiva

dalo sve izbjeglicama, kaže juniorka
20 lis 2015, 21:06
malamaja je napisao/la:cijepljenja nije bilo . nema cjepiva

dalo sve izbjeglicama, kaže juniorka

I kod nas
20 lis 2015, 21:11
Naše su prošli tjedan cijepili.
20 lis 2015, 22:33
Kaj cijepe u osmom?
21 lis 2015, 08:38
Ako sam ga dobro shvatila DI-TE-PER

knjižicu cijepljenja smo izgubili tako da nemam pojma što je i kad cijepljeno.
21 lis 2015, 09:30
Di te per da. Kod nas je samo nas razred cijpljen, jer su bili prvi na rasporedu, u međuvremenu je cjepivo preusmjereno, pa ostali osmaši nisu.
21 lis 2015, 11:18
mislim da je i polio ....otišao mi papirić s obavijesti
zato su se vagali i mjerili

moja zagorska purica je skinuta s prijestolja "najviša sam u razredu"

i to ju za tri centrimetra šiša curka koja je samo u vratu duža

. rekla je da se nada da će ipak još rasti. ne bi bilo u redu da ostane tak maljušna

tih pišljivih 175 cm
uostalom,to je donja granica za modele
24 lis 2015, 19:45
malamaja je napisao/la:manje ćeš biti nespremna kad se problemi pojave

Jel 7 zbilja tezi od &?
24 lis 2015, 19:47
Nasi imaju tbc probu u 7 r
25 lis 2015, 14:53
Dobri andjeo je napisao/la:malamaja je napisao/la:manje ćeš biti nespremna kad se problemi pojave

Jel 7 zbilja tezi od &?
nama je bio. ali i iz nekih drugih razloga. uostalom, nama je svaka promjena loša...

trajala je cijelo polugodište....onda se drugo polugodište sve nekako posložilo...i novi predmeti i novi profesori i malo hormoni u glavi, i tak to
eh, da je škola trajala još dva, tri mjeseca bilo bi super. sve bi sjelo na svoje
osmi je sada pis of kejk. znamo s čime se borimo i petice frcaju (nije to najvažnije, ali su stvari i kolotečini i odmah se vidi rezultat)

samo da se ne moramo na nešto novo prilagođavati

"ne dirajte mi moje krugove"
prikupljam kućnu apoteku za prvi srednje. trebat će mi velika zaliha
25 lis 2015, 14:59
Mislim da je kod sedmog razreda najveći problem hormoni koji tad baš podivljaju i smjeste se bube u galavu pa ostane malo mjesta za naučeno.
Kako je moje "zlato" krenulo u osimi mislim da će meni trebati veklika apoteka za ovaj razred i upise nagodinu.
25 lis 2015, 19:49
Da , mi ove godine nikako se poslozit i uci u neku rutinu, opet imamo hrpu novih profesora, novu razrednicu, ne da im se ucit, bube su u glavi ( kud vec? Jel to nije prije kretalo u prvom srednje) i tak. Bas bas koma . Cak i ne , ovi novi predmeti vec oni koji su lani bili pis of kejk
27 lis 2015, 10:07
Kod nas krenule priče o prijateljicama, najboljim prijateljicama, curama.... Priča, al' crveni kao paprika
27 lis 2015, 10:25
Kod nas krenule priče o prijateljicama, najboljim prijateljicama, curama.... Priča, al' crveni kao paprika

Ajme kad se sjetim
Koliko im je teško sad toliko je i posebno razdoblje.
L. je još uvijek zaljubljen u košarku...kako ima 1 curu u raz. rekao je da ni ne može imati curu još
Ostalo sve po starom, ima tablicu iznad radnog stola gdje piše ocjene koje dobije tako da znam sve..ne pitam ni ne kontroliram dok je sve ok.
27 lis 2015, 10:29
kod nas baš nema nešto prijavljenih ocjena. Mislim da je vrijeme da odem na informacije
27 lis 2015, 10:48
blaženi e-imenik

sve se vidi, sve se zna
istina, kod nas je uvijek bilo iskrenih prijavaka...što dobrih, što loših...
dečki.

dosadnjakovići. osim ak nemaju ajfon 6

....to je zbog razmjene tehničkih i inih informacija o uređaju
27 lis 2015, 10:55
Kod mog je u razredu još uvije podjela na cure i dečke. I za sad se ne miješaju, jedva komuniciraju.
Ocjene - ne znam, trebala bi na informacije. E imenik je od iduće godine
27 lis 2015, 10:57
e.imenik je spaaaaaas

odusevljena sam, a i on
27 lis 2015, 11:13
mi smo e-imenik trebali dobiti ove godine i škola je sve nabavila no bilo je previše prijavljenih a mogućnosti su bile puno manje. Od nekih 170 prijavljenih škola prošle je manje od 50. od toga su većinom srednje škole tako da je ostalo malo mjesta za osnovne.
27 lis 2015, 11:25
Kod nas su isto podijeljeni dečki i cure, ma od početka totalno nesložan razred, gotovo se uopće ne druže van nastave.
27 lis 2015, 11:28
kod moje su jako povezani, odlična su ekipa i cure i dečki (8. razred).
počeli su se sve više družiti i van škole. već su si napravili i majice.
27 lis 2015, 11:29
lastavica je napisao/la:kod nas baš nema nešto prijavljenih ocjena. Mislim da je vrijeme da odem na informacije
slično i kod nas, škrto
27 lis 2015, 12:28
kod nas možda iz par predmeta nema ocjene, ali i te će stići za tjedan dva jer se pišu testovi ovaj i drugi tjedan.
razred je odličan. i dečki i cure. žao mi je kaj završavaju. baš su super svi skupa.i u školi i izvan nje. ima klasičnih pubertetskih ispada ali sve je u granicama normale. profesori koji su išli s njima na maturalac priznali su da su se i oni odmorili s njima i da im je bilo fenomenalno, niti jednog ispada. divni su
30 lis 2015, 12:24
Da li kod vas ima kolektivnog kažnjavanja razreda? Jučer situacija profesorica je svima dala test jer je 4 djece par puta opomenula a oni nisu prestali pričati i onda je napravila slijedeće test izmišljala je pitanja i imali su doslovno 5 sekundi po pitanju za odgovor, naravno da nitko nije stigao ništa i moj je došao doma s suzama, da ga čeka vjerojatno prva jedinica jer nije stigao, jer je trebalo pisati definicije i obrazlagati odgovor (informatika). Profesorica je namjerno napravila takav test, uz napomenu, nakon što su je oni koji su mirno radili molili da to ne uradi, da šta cmizdre da su si sami krivi. Ono što je isto tako bitno je to da već 3-ći blok sat provode u igranju!!!!!!! Ne vidim smisao informatike onda, prošle godine je bilo ok, ali ove godine katastrofa. Kako je kod vas, učenje ili igranje i kako se rješava to kažnjavanje. Ovdje djeca koja idu u školu i žele učiti doista nemaju uvjeta za to, jer konstantno par djece ometa nastavu a to se ne rješava evo već 7. godinu. Pitao me jučer koja je druga najbliža škola?!!!!!!!!! Baš mi je bilo teško je sam svjesna da ne mogu ništa.