Sada je: 28 srp 2026, 22:15.
Moderator/ica: medo14
U pučkom otvorenom učilištu u Vukovarskoj ima zanimljiva radionica,koja se sastoji od brzog čitanja,kuhanja-djeca sama kuhaju i spremaju jelo-naravno uz nadzor i pomoć teta i break dance.To se odvija od 4.7.-8.7., u vremenu od 9 -15.30.Jako zanimljivo zvuči i ja mislim uključiti svoju curicu,pa ako je netko zainteresiran....
ima kakav link?
Evo, ja sam baš malo prije gledala:
http://www.pou.hr/index.php?option=com_ ... &Itemid=87
nama, nazalost taj termin nikako ne odgovara, a drugih nema. program mi se jako dopada, vjerujem da bi moja djeca jako uzivala, a blizu mi posla
rekla sam gospodji koja je bila jako ljubazna da to nema smisla da oni prekoljeta ne rade (uciliste je zatvoreno preko ljeta) kad puno djece ostaje u zg, roditelji rade i vape za nekakvom mogucnoscu gdje bi ostavili djecu, a da im bude dobro i zanimljivo. obecala mi je javiti ako bi se otvorio jos neki termin, iako iskreno, ne vjerujem, to je stari sistem rada i tesko da ce oni zbog interesa roditelja nesto promijeniti, lijepo im je 2 mjeseca biti na g.o. 
Zadnji tjedan je 20.06. do 01.07.??

.
.
joj pal Ma da, krivo sam napisala, baš taj tjedan od 17.-og me zanima

OK, ajmo ponovo, zanima me tjedan od 17.06 (ponedjeljak) do 1.7. (petak)
uf, namucila sam se. idem doma sad 

, pa da

saptacica je napisao/la:bailey je napisao/la:mi smo odustali od promoday-a premda HVALA na pp i emailovima!![]()
razlog je što se plaća, to mi nije palo napamet mislila sam da je informativno.
vi se lijepo provedite, koji idete!!
Bailey, pa vraćaju pare ako se pojaviš, to im je kao garant.

dal će biti u hrvatskoj ili engleskoj grupi 
Adorabla je napisao/la:Bome Sapto, istina ziva, pise na CampCal njihova adresa
Nisam htjela vjerovati, ali sad moram

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju.