Sada je: 29 srp 2026, 17:20.
Moderator/ica: medo14

I na kraju smo kupili Herlitz, prošlogodišnji model za 100 kn! E pa sad ak se raspadne nek se raspadne.
s tim da Benedikt uopće nije djete koje čuva stvari. Nabacivao se s njom i našutavao, a čak nije ni nešto prljava.
. Koštala nešto preko 400,00 kuna (toliko otprilike sam bila spremna dati) ima anatomska leđa, podstavljene naramenice koje se na dva mjesta mogu poštimavati, vodonepropustan materijal, 1 godina garancije (otkad to postoji kod nas i za torbe).
A jesmo lude sve po redu 

Sanika je napisao/la:Beamama, a ja se zivciram kaj sam kupila tak jeftinu torbu, bila sam spremna dati cca 500 knA jesmo lude sve po redu
A ionak cu je prva dva razreda ja nositi jer je boravak

piko je napisao/la:mi danas kupili željenu torbuima bočicu i kanticu za klopu, ne znam šta će nam, al eto.
http://www.mcneill.de/index.php?seid=5&wid=34&aid=1812

Model je kao ovaj na slici, ali drugi dizajn- zelena boja s nacrtanim dječakom. Platili u papirnici Hari trade (Zadar) 255 kn.

dazd je napisao/la:u Zd još i nije neka ponuda , čekam da dobiju u Metrou,
oni znaju imati jaaako dobar izbor.
Moj je navalio na ruksak , neće ni čuti za četvrtastu torbu,ali
s obzirom da ima 140 cm i 34 kile , mislim da mu neće biti problem nositi.

beammama je napisao/la:dazd je napisao/la:u Zd još i nije neka ponuda , čekam da dobiju u Metrou,
oni znaju imati jaaako dobar izbor.
Moj je navalio na ruksak , neće ni čuti za četvrtastu torbu,ali
s obzirom da ima 140 cm i 34 kile , mislim da mu neće biti problem nositi.
Pa sad imaš i ruksaka koji su napravljeni s dobrim naramenicama i anatomskim leđima. Ova torba koju je Amadej izabrao isto izgleda između ruksaka i klasične torbe za prvašića i sad ih ima dosta takvih na izbor.

lastavica je napisao/la:mmojoj curki se svidjela ova dolje, no meni se čini da bi trebali tražiti manjujer joj ova prekrije cijela leđa i vrat, bila je jedna mrvicu manja no nije joj se svidjela
edit: ne znam zašto mi nije stavilo slikicu, evo linka http://schulranzen-fachmarkt.de/nathus/6182/17953/17329/

lastavica je napisao/la:koraljka, mi smo ju kupili u Hami u Frankopanskoj
edit: sad sam vidjela da se raspituješ za Šibenik, gore sam zaboravila napisati Zagreb

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.