Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
05 lis 2010, 11:48
hm, ja radim do kasno, a mm još kasnije. Najčešće ih ja vodim na aktivnosti i čisto sam se preporodila od kad F, ide sam na sport. A možda da ovu godinu odmaram, a onda iduće, kad njega upišem, opet u petu brzinu. Samo mi nije jasno kako ću izvesti razvoženje kad i ona krene u glazbenu
05 lis 2010, 12:53
I moja (5g.) je već najavila glazbenu

Nadam se da će nju braco voditi a ne mi.
05 lis 2010, 16:48
mi imamo samo solfegio, puno pjevaju, i kad dodje doma odmah skine tu pjesmu i nauci ju sama svirati na klaviru
05 lis 2010, 17:50
moja ide u glazbenu (uto/pet) i na engleski (pon/sri) što nam savršeno odgovara , ali je zato otpao sport koji je bio pon/sri/pet
u glazbenoj je nekidan dobila 5 iz sviranja tj. iz nečega što je napravila, a što je napredno i profesoricu je iznenadilo i oduševilo. sa solfeggiom je bilo malo problema jer je ona po prirodi nemirko, ali se situacija popravila nakon razgovora s prof. prošli tjedan i danas ju je pohvalila
An - mlađa sestra je rekla da će i ona u glazbenu i da će isto svirati gitaru
06 lis 2010, 11:43
Da, bilo bi zgodno da pronađem neku podružnicu glazbene škole ili slično, blizu stana, da izbjegnem razvoženje jer me ubilo u pojam svih ovih godina.
Bilo bi lijepo da mi netko prišapne

neku lokaciju blizu Trnja/Savice/ područja oko Glavnog kolodvora, pa čak i Vrbika/Središća.
Gnjavim, ali na netu nema ništa bliže od strogog Centra
06 lis 2010, 12:07
Imaš na Borongaju ako se ne varam ako ti je u tom smjeru bliže
ZLATKA BALOKOVIĆA, Zagreb. Hrvatska Ivanićgradska 41 a
GLAZBENA ŠKOLA RUDOLFA MATZA Adresa: Selska cesta 114
Pavla Markovca, Trg žrtava fašizma 9
Probaj pitati u toj koja ti je najbliža imaju li podružnice oi gdje
13 lis 2010, 11:07
Pitanjce:
moramo kupiti od Yove Yordanove : Primer for little violinist -note
navodno to ima dućan NOTE u Preradovićevoj kiji radi od 16-19h, nitko drugi to nema ?
Jel netko to kupovao ?
13 lis 2010, 11:14
Mi imamo knjigu od ŠK za sad nismo ništa drugo kupovali. Moj sinko je jučer imao prvi sat s profesoricom na zamjeni, isto je mlada, djeluje mi isto ok, samo je malo energičnija

- vidjet ćemo kako će se složiti, sa prvom se baš lijepo nekako našao.
13 lis 2010, 11:16
je li netko kupovao Solfeggio1? gdje ima?
kod nas je nema ni u antikvarijatima ni u knjižarama
mi imamo izdanje iz 2007. i u tome nema pjesmice koju su jučer radili
13 lis 2010, 11:25
Mi kupili (tj. MM negdje - isto je nema svagdje mislim - provjerit ću pa javim kad vidim koje je izdanje)
Evo sad sam zvala MM on je kupio u
http://www.melodija.hr/ isto nije bilo u knjižarama, a za izdanje javim.
13 lis 2010, 11:52
Mi smo Solfeggio od Golčića kupili u školi. Ako hoćeš mogu ti ga ja kupiti i poslati.
13 lis 2010, 16:01
isto u "melodiji" u masarykovoj. kupili mi zxuji prije 2 tj. hoćeš da ti kupim?
14 lis 2010, 10:33
Kris2 je napisao/la:Imaš na Borongaju ako se ne varam ako ti je u tom smjeru bliže
ZLATKA BALOKOVIĆA, Zagreb. Hrvatska Ivanićgradska 41 a
GLAZBENA ŠKOLA RUDOLFA MATZA Adresa: Selska cesta 114
Pavla Markovca, Trg žrtava fašizma 9
Probaj pitati u toj koja ti je najbliža imaju li podružnice oi gdje
Hvala
Nemam baš ništa blizu, zapravo relativno blizu mi je škola na Cvjetnom, ali za iduću godinu. Bumo vidjeli..
lastavice nisam znala da idete u glazbenu
14 lis 2010, 10:42
kruna je napisao/la:lastavice nisam znala da idete u glazbenu

i za mene je to bilo iznenađenje

. Mi smo krenuli u privatnu jer su tjedne obaveze manje, a i državne škole su nam predaleko.
14 lis 2010, 11:37
budući da kris ima isto izdanje (drugo, 2007.), molila bih dobre duše - mc ili lastavica - da provjere imaju li novije knjige
14 lis 2010, 13:58
Ina66 je napisao/la:budući da kris ima isto izdanje (drugo, 2007.), molila bih dobre duše - mc ili lastavica - da provjere imaju li novije knjige
bas sam isla provjeriti. isto izdanje, ista godina, a kupljeno novo prije mjesec dana.
14 lis 2010, 14:07
onda odustajem

profa kaže da nema veze što nema tu jednu pjesmu, a njoj smeeeeetaaaaaaa
idem tražiti po netu notni zapis i riječi
14 lis 2010, 14:15
Ina, naš solfeggio nije izdanje Školske knjige
14 lis 2010, 21:08
znam da nije
15 lis 2010, 08:31
naše je izdanje iz devedesetih
15 lis 2010, 08:48
iako vise nismo "skolarci", prijavljujem da imamo novu profu klavira, neki dan odrzan prvi sat. Gospoda je zgodno izabrala Yesterday za prve note koje ce donijeti, valjda uz Lennonov 70.rođendan
15 lis 2010, 09:54
lastavica je napisao/la:naše je izdanje iz devedesetih

i to smo imali pa vratili jer je prof rekla da nije dobro
30 lis 2010, 18:50
Prijavljujemo prve diktate sa 5 nota.
31 lis 2010, 03:18
Ja prijavljujem prvi nastup (sasvim kratak

), ali ipak
31 lis 2010, 08:12
ma daaa kris

vec ??? pa to je super
31 lis 2010, 08:34
bravo za malog violinistu!
31 lis 2010, 17:56
Kris, čestitam na tom velikom koraku!
31 lis 2010, 20:42
bravo!
12 stu 2010, 18:57
nasi pisali neki ritamski diktat, dobro je napisala

sve bez greske. cini mi se to jaaako tesko, morali upisati note, cetvrt. polovinka, pa onaj z znak i svasta nesto a samo na osnovi njenog lupkanja po stolu. to meni zvuci ko SF
13 stu 2010, 00:36
Dobri andjeo je napisao/la:nasi pisali neki ritamski diktat, dobro je napisala

sve bez greske. cini mi se to jaaako tesko, morali upisati note, cetvrt. polovinka, pa onaj z znak i svasta nesto a samo na osnovi njenog lupkanja po stolu. to meni zvuci ko SF

Super

Ali nije ti to njima teško

(barem mojem nije).
Pitala sam baš profesoricu iz solfeggia treba li on nešto konkretno još doma raditi - ona je rekla da ne da je super (e sad to je ko matematika - vidim da i note čita bez problema - lakše mu svirati po notama nego napamet ...)