Sada je: 28 srp 2026, 00:52.
Moderator/ica: medo14
Najboljim su mi se pokazali omoti koji se lijepe na rubovima i odrežu na veličinu koja odgovara. Super prianjaju uz knjige i pisanke tako da ih dobro održavaju i dobro izgledaju - nenapadno, neutralno i uredno. A i mogu se prilagociti raznim veličinama. Toga smo uvijek imali u rezervi jer se pisanke brzo istroše pa uvijek treba novu omotati. Neomotane se jako gužvaju :-(
i dala popis i objašnjenje koliko čega

mamainana je napisao/la:meni je najednostavnije rješenje onaj dan kad dobije knjige s knjigama otići u onu knjižaru u Ilici kod Gundulićeve ulice (na lijevoj strani ako ideš prema trgu) mislim da je mladost i tamo samo izvadim knjige i odamh mi daju omote po knjigama. Oni ih imaju u svim veličinama i daju ti po knjizi koji ti odgovara, ali štos je što ih kroz tri dana nestane. Gužva je ali uštedim na vremenu koje bi provela zamatajući knjige.
Sada imam dva školarca.

TanjaMT je napisao/la:meni je ovdje jedna mama pricala za neku samoljepljivu prozirnu foliju koja je ultrajednostavna za stavit, a knjiga izgleda "normalno".

Nana1971 je napisao/la:folija je ultrajednostavna za stavit samo ako si ultra darovita i spretna ili ako su ti kriteriji niski, pa ti ne smetaju mjehurici zraka

), ali i neku prozirnu neljepljivu. To mi se cini isto zgodno. Jeste li tu isprobale?
Mirci je napisao/la:
i zadnje pitanje - koje omote klinci vise vole?

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.