Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
Odgovori

Re: ljeto - kamo s djecom

14 lip 2009, 08:40

sedmi mjesec ce i Sara i Toni provesti u ljetnom dezurstvu, od 1.8. su slobodni. MM i ja smo podijelili godisnji, svako po tri tjedna, nemamo niti jedan dan zajedno. Ali su djeca do pocetka skolske godine zbrinuta i ne moraju u vrtic/produzeni.

16 lip 2009, 17:34

park-in-zagreb

16 lip 2009, 21:41

u Splitu, do kraja mjeseca
Festival uličnih zabavljača

06 srp 2009, 15:24

da li ste sta nasli za svoje klince od svega ovog ponudenog. Imate li kakava iskustva?
Ja intenzivno trazim za moje.
Ima ljetni kamp na Mladosti, Dom Sportova i na Salati? Imate iskustva s tim ljetnim kampovima?
edit : pitam za Zagreb

07 srp 2009, 15:01

Da pša pisala sam vec nekoliko puta. Moje cure su obisle vecinu kampova u Zgbu; Dom sportova, Mladost u Jarunskoj, Salata Medvescak, kamp Medo, dnevni kamp kod Amerikanaca....
Najbolja iskustva su zasada u kampu u Domu sportova i Mladost.

07 srp 2009, 15:06

Moj (nije jos skolarac) upravo ide na kamp na Salati. Najmladji je tamo, vecinom su skolska djeca od zavrsenog 1. do 4. razreda. Koliko sam ja vidjela sve mi se jako svidja (a visjela sam jucer tamo dva sata i jutros sat vremena), njemu se isto svidja. Imaju tenis, mini golf, hokej na suhom, softball, bazen, popodne su igrali granicara. Rucak: pire, spinat, fasiranci i sladoled. Ovaj tjedan ih je oko 44, podijeljeni u 4 grupe po 11-tero djece, na 4 tete.

07 srp 2009, 21:04

Mi smo u tom istom kampu.
An nisam vidjela prije tvoj post i razmisljanja. Ja sam se uspjela organizirati s frendicom da ide on sa frendom s kojim je u vrtić prije išao i ostali su u kontaktu (mada nisu u istoj školi), pa im je OK jer su skupa.
Dva dana prošla, i za sad je sve OK, zadovoljan je.

08 srp 2009, 09:58

I mi smo na Šalati. Zadovoljan je, sve je OK.

Blizu živimo, bilo bi mi stvarno izvan ruke vozit ga i skupljat sa Doma sportova ili Mladosti pa se nismo ni interesirali u tom smjeru.

08 srp 2009, 14:38

Hvala na odgovorima. Znaci zadovoljni ste s organizacijom, samo da jos nagovorim svoje da ih upisem. :mah

08 svi 2010, 11:45

Podizem topic!

zanima me ovaj kamp na Salati

http://www.tk-medvescak.hr/kampovi.html

Mi naime planiramo ici na more oko 2 tj krajem 6. i poc. 7mj te jos desetak dana iza 15.8. Ostalo Zagreb! Koma! Vec sada se jezim od pomisli kako ce oni utuci to beskonacno vremena ovdje! Vidim da ima taj kamp ali traje samo 5 dana a to je meni kap u moru slobodnog vremena! Jel znate da li ih se moze dati npr 2 tj za redom (jel je netko tako mozda dao svoje klince) ili to nema smisla s obzirom na to da onda drugi tjedan rade jedno te isto kao onaj prvi. Nama Salata dolazi jedino u obzir jer ja mogu otici po njih pjeske tako da nam ostali kampovi u Zg-u ne dolaze u obzir.

11 svi 2010, 09:09

A jel nečije dijete bilo u ovom kampu? http://campcalifornia.com/
Moje kumče je bilo prošle godine i ona je bila oduševljena... to je totalno druga dimenzija kampa, nema telefona, mobitela, klinci cijelo vrijeme klafraju engleski... :dada
Da ide još netko bez problema bi ga pustila tamo... ;)

11 svi 2010, 09:20

Moje cure jedan tjedan s rukometom na more, pa jedan tjedan na logorovanje s časnim sestrama, pa jedan tjedan na more s pjevačkim zborom, pa jedan tjedan radionice u župi ... još malo s nama na more i malo baki i djedu na selo i proći će ljeto. Ja sam ove godine doma na porodiljnom ali ne želim da mi se cijeli dan valjaju po kauču ispred teveja.

12 svi 2010, 16:59

Bok svima, moje cure su bile u Kampu Medi. evo i link, http://www.kampmedo.com.hr.
Jako smo zadovoljne bile, to je kod Doma sportova, na Hokejskom centru, veliki park zatvorenog tipa, i idu na tenis u klub pored i na bazen u Daničićevu. Samo na bazen izlaze iz tog parka, i to što je zatvorenog tipa mi je super, nema drugih ljudi, nema ceste, nema da nekamo mogu otić. To je meni najbitnije, i na Šalati i na Mladosti je skuplje, a klinci bavuljaju okolo među drugim ljudima, i vjerojatno se tako lako izgube.
Kontaktirala sam ih i za ovu godinu imaju najavu programa i za predškolce, i za veću djecu. Imaju i na više mjesta Kamp. Pitajte ako vas još šta zanima. :kima

12 svi 2010, 18:19

Ja osobno sam već nekoliko puta pljuvala kamp Medo koliko su moja iskustva katastrofalno loša. Krenuli smo tamo prije nego smo isprobali ostale Kampove (u Domu sporotova, na Mladosti i dnevni Camp California). Medo je definitivno najgori po organizaciji. Djeca bas tamo bauljaju nezainteresirano, mijenjaju nekakve aktivnosti a sve nesto bezveze a hrana je toliko nekvalitetna i jednolicna da to vec dugo nisam vidjela.
A ono najgore, najgore, radi cega ja njima NIKADA vise ne bih ostavila djecu je da sam ja svoje petogodisnje dijete prvi dan kampa pokupila u 5 sati NA CESTI a ne u kampu. Uspjelo im je dijete izaci iz kampa! Mala je sjedila na rizolu, auti prase kraj nje, ja totalno sokirana. Kada sam dosla teti i to rekla, ona je samo nemocno slegnula ramenima, tipa pa ja sam im svima rekla da ne smiju ici van :strah
Ma tipicna amaterska posla!

Ja cu uvijek toplo preporuciti kamp u Domu sportova sto onaj Zoran vodi. On se definitivno djeci posveti, radi s njima na tehnikama plivanja (a ne samo da ih bedina ko Medo) i definitivno pazi na djecu. Nikada nije niti jedno izgubio.

12 svi 2010, 18:20

Tinica je napisao/la:A jel nečije dijete bilo u ovom kampu? http://campcalifornia.com/
Moje kumče je bilo prošle godine i ona je bila oduševljena... to je totalno druga dimenzija kampa, nema telefona, mobitela, klinci cijelo vrijeme klafraju engleski... :dada
Da ide još netko bez problema bi ga pustila tamo... ;)

Da imam para, definitivno bih ju poslala. Moja starija sanja vec tri godine camp californiu, dapace trazila me da ih ove godine nazovem i pitam da li ona moze raditi u kuhinji i tako zaraditi za kamp :mrgreen
I dnevni kamp je bio super prije jedno cca 2 godine je isla i totalno se odusevila. To je kamp s velikim K :mrgreen

12 svi 2010, 20:43

ima li neka jeftinija verzija tih kampova za učenje engleskog jezika u osmom mjesecu za predškolarce? :mrgreen

12 svi 2010, 20:55

a ima Solta recimo ali meni nije prosla moj dubinski checkout :mrgreen

12 svi 2010, 22:29

Adorabla, daj malo više info za taj dnevni CC :mrgreen

12 svi 2010, 22:39

gdje se održava taj CC u hrvatskoj jel u Savudriji i gdje se mogu vidjeti cijene?
i mene zanima taj dnevni CC, pretpostavljam u Zgb.

13 svi 2010, 08:48

Franika:Jel znate da li ih se moze dati npr 2 tj za redom (jel je netko tako mozda dao svoje klince) ili to nema smisla s obzirom na to da onda drugi tjedan rade jedno te isto kao onaj prvi.

Može!. Moja kćer je lani bila jedan tjedan, al ove godine planiramo više tjedana. Možda ne u komadu, al to nam je najbliži i najbolji način ''zbrinjavanja''.

Nema veze što rade isto, mislim da to klince ne smeta. Također moram spomenuti da su me tete, barem ove dvije kojima smo mi upali, oduševile. :mah

13 svi 2010, 08:52

Ja također znam za tu školu na Šolti, ali nisam upoznata detaljnije.

Kako nemam para, mogućnosti su mi znatno sužene. Sara će biti doma, uglavnom. :lol

13 svi 2010, 11:16

Adorabla je napisao/la:Ja cu uvijek toplo preporuciti kamp u Domu sportova sto onaj Zoran vodi.

Adorabla imaš neki link za ovaj kamp, guglam ali nista ne izbacuje osim preporuka s MiBa :)

13 svi 2010, 11:23

Evo sad sam zvala kumu i pitala kolika je cijena kampa bila prošle godine i veli da misli oko 500 EUR-a za tjedan dana.

13 svi 2010, 11:42

A sad sam išla direktno zvati i cijena za tjedan dana od 20.6. -26.6. je 495 EUR-a, a cijena dvotjednog kampa u terminu od 27.06.-10.07. je 1.135 EUR-a

13 svi 2010, 11:45

Pa ti imaj dvoje djece i pošalji ih na dvotjedni kamp. :loce

13 svi 2010, 11:47

guglam u potrazi za kampovima i kud će suza, neg' na oko:
http://www.dpb.hr/content/view/102/91/lang,hr/

to su vjerski kampovi za djecu. :mrgreen pa eto, koga zanima...

adorabla, što ti se nije svidjelo na šolti? ima li neki link za taj kamp?

što mislite o obonjanu???

13 svi 2010, 11:54

MC, pa kud ti na vjerske kampove da naleti?
bilo je o kampu na Šolti zaseban topic
http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=53&t=49839&p=1760748&hilit=kamp+na+%C5%A1olti#p1760748

13 svi 2010, 11:56

Evo Šolte, po meni je to za malo starije nego što su naši :mrgreen
http://www.euroclub.hr/

Camp California je malo skuplji, od 950 do 1130 eura ali dvotjedni program. Ali je jako dobar

http://campcalifornia.com/dates-rates/

13 svi 2010, 12:10

Ovako ćemo: ako ja ostanem bez posla, šaljite ih k meni. Vodim ih na more svaki dan.

Jedino je problem kuvanje. :lol

13 svi 2010, 12:34

Mirbi dogovoreno :up, pregovarat ćemo o cijeni :rolf
A gdje bi ga ono uopče poslala da ga znam pripremiti :lol (iskreno se nadam da se neće dogoditi ta situacija) ;)
Odgovori