ja molim savjet kako mu olaksati taj dugi put
nema tu neke velike filozofije, ja mom stoput ponovo i nanovo objašnjavam zašto bi nekome gormiti mogli biti zanimljivi (lazem naravno sve u sesnaest jer ni sama ne kuzim sta je zanimljivo kod gormita
)Sada je: 28 srp 2026, 20:24.
Moderator/ica: medo14
ja molim savjet kako mu olaksati taj dugi put
)
, ali njemu je nogomet jednostavno dosadan.
, i još mi nikad nije rekao da mu je dosadno.
Katastrofa!
franika je napisao/la: a ovi ostali ko mali pilici trkckaraju okolo bez glave i repa! To mi se eto ne svidja, da uciteljica ne osmisli nesto i za djecu koja nisu "nogometasi" negu su na igralistu prepusteni sami sebi.

Mozda bi se Franu to svidjelo 
An je napisao/la: doma precesto plakao pricajuci kako je opet probao i opet mu nitko nije zelio dodati loptu.... No, njemu je ukljuciti se ipak medju njih bio zivotni cilj, pa sad ponekad igra. Cini mi se.
...tješim ga i ohrabrujem...neznam više šta ću...

moj se malac upisao na nogač i događa mu se baš ovo-nitko mu neželi dodati loptu,on po cijelom igralištu trči za loptom nebi li ju ulovio,napravi malac kilometraže i kilometraže....
-i znate ono kad dvojica biraju ekipu on uvijek ali baš UVIJEK ostane zadnji i njega nitko neće...
-pa tako i meni suze klize niz obraze ...tješim ga i ohrabrujem...neznam više šta ću...
on voli nogomet ali ja se bojim da će zbog okoline i zbog djece koja ga ne prihvaćaju zamrziti taj sport...

. dapace, nikad nisam vidjela grupicu iz njegovog razreda da napucava loptu
. da ne bude zabune, djeca se uvijek druze nakon nastave (dobro, mozda to je malo specificno jer to nije boravak nego bas druzenje nakon skole) - i predivno ih je gledati kak su slozan razred
- oni trce, love se, igraju granicara, pricaju ispod nekakvog drveta i tak svasta nesto - ali bas nikad ih nisam vidjela da igraju nogomet
. valjda su se tak nasli, tko ce znat 

dapace, nikad nisam vidjela grupicu iz njegovog razreda da napucava loptu

Ja sam mu počela slati neku igračkicu svaki dan u školu, pa neka se proba igrati s curama 

. i ne znam uopce kako bih to rijesila. odnosno, znam samo da se po stoti put potvrdjuje cinjenica kako za skolu nije potrebno ni znanje pisanja ni citanja ni znanje matematike i ne znam cega sve ne. za skolu je najvaznije da je dijete zrelo i samopouzdano. eto, to mi se nekako cini kao osnovni zakljucak cijele ove price.
) ali nisam upratila da li je maleni ukljucen u nekakav vid radionica koje se bave darovitom djecom. u svakom slucaju sve ovo sto pricas osnovna je karakteristika darovitog djeteta - izraziti nesrazmjer intelektualnog potencijala i emocionalnog razvoja. hocu ti reci, kod tebe mi se bas nekako cini da bi bilo dobro ici problem rjesavati u sasvim drugom smjeru 

franika (pratila sam cesto sto pises o svojem deckicu, ful mi je zanimljivo dijete ) ali nisam upratila da li je maleni ukljucen u nekakav vid radionica koje se bave darovitom djecom. u svakom slucaju sve ovo sto pricas osnovna je karakteristika darovitog djeteta - izraziti nesrazmjer intelektualnog potencijala i emocionalnog razvoja. hocu ti reci, kod tebe mi se bas nekako cini da bi bilo dobro ici problem rjesavati u sasvim drugom smjeru

da li bi ti rađe da on upadne u tu nogometnu ekipu i da igra iako to ne voli, ili bi da malo pomalo sam odluči što bi?

ili po satnici kad se ide spavati isto
. šalim se malo, ali - realno gledajući - Fran nije dijete koje se lako ukalupi u ostale, pa te to ne mora čuditi. I opet ti kažem - sigurna sam da je to tebi koja strepiš nad njim veći problem nego njemu.

i tada je to tek bilo pravo škvadrovsko zabavljanje. I tada više nije bilo te podjele na nogometaše i ne nogometaše. Ponekad je M čak kompromisno "igrao" nogomet - muvao se s njima - a češće su se drugi počeli igrati drugih stvari skupa sa nenogometašima.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju.