Postao/la Dory » 06 pro 2009, 22:25
Istina je da ujutro nema nekih org. izvannastavnih aktivnosti, možda jedino glazbena škola ilk plivanje, sad ovisi koliki je problem odvoženja do tamo i natrag. Moja najstarija kćerka je prvih osam godina bila jedinica (tada sam rodila drugo dijete ,a ubrzo postala i udomitelj djece bez roditeljske skrbi) i imala sam slične probleme, imala je mnogo interesa, prošla je sve i svašta - od crkvenog zbora, rukometa, plivanja, karatea, stranog jezika , savate boksa (Bože sačuvaj), sudjelovala na školskim natjecanjima iz gotovo svih predmeta... sad je u fazi tečajeva plesa, aktivistica je Crvenog križa, vijeća učenika....uglavnom mada ide u gimnaziju još ju moramo voziti na neke aktivnosti jer smo odselili iz grada u predgrađe.Sve aktivnosti su uglavnom bile i jesu poslijepodne. Zapravo mi je gotovo uvijek kad mi djeca imaju nastavu poslije podne vrijeme "knap". Vole kad ustanu pogledati crtiće, pa doručak...i već je gotovo 10., a onda ubrzano na ponavljanje i ostatak zadaća. Razmisli ne bi li ga možda i nebi preopteretila sa još dodatnih aktivnosti, ipak će sad u drugom polugodištu biti i malo teži školski program, zahtjevniji. Neznam, ja bih vidjela kako će to funkcionirati 1. mjesec pa bih onda tražila riješenja ako bi bilo potrebno.