X Adorablu,uh koliko slicnosti samo sto je ovaj moj od 8 sav u nogometu,nista kompjutor.Razlika je samo da je moja mladja i ja imam punu kontrolu fb,na moj gmail je registriran

,pa imam potpuni uvid u sve to.Imala sam totalno drugacije razmisljanje i u vezi mobitela,i kompjutora i fb dok moja nije stasala,i sto bi rekla moja svekriva

bitno je,ma koliko to mi poricali i svaka cast izuzecima, da se ne osjecaju "drugacijim od ostalih",nemoj me krivo shvatiti IINA ali u tim godinama nije bas da se odise sa prevelikom sigurnoscu(mislim na samopuzdanje) ili da se imaju izgrađeni stavovi,mi kao roditelji smo prije svega skretnicari,a ne VP(visoki predstavnik-ovo u smislu nametanja sile kao primjer:cool ),pa sam i zato nastupila ovako:
1.kad je trazila msn bilo joj je 10g-rekla sam ne može,pusto moljakanje kako imaju svi u razredu nije proslo.Nakon par mjeseci i updejta na forumu oko roditeljskog spijuniranja na msn,popustim i rezultat-nema cijeli razred,ali ove cure sa kojima se ona druzi imaju,sve u svemu dosadilo joj vrlo brzo,komunikacija je bila na nivou:ej,sta radis,jesi napisala zadacu i razmjena smajlica
2.kad je krenulo pomodarstvo oko fb,opet se ukljucila medju zadnjima i to pod uvjetima koje je prihvatila bez problema,u pocetku,a i sad ponekad joj se zalomi kad ne zna sta ce sa sobom provesti puno vremena igrajuci igrice i to je u biti ono sto me najvise smeta-bespotrebno gubljenje dosta vremena,ali generalno mi imamo taj problem i sa serijama na TV,no buduci je ona tip kojem moras servirati zabavu/obaveze/aktivnosti,a sve to stigne moram priznati da ja prelazim u fazu "budi budan,a pravi se da spavas"!