Sada je: 31 srp 2026, 22:08.
Moderator/ica: medo14

koju znaš i ti, a zna ju i JiA
koja je jako razmišljala o školi koju spominješ kao rigoroznu - tad su vrištali na sve strane da ne primaju one koji nisu teritorialno pripadni - na kraju su upisali sve koji su se prijavili a ima ih dosta koji nisu tam spadali.
I ok mi je ako je to i dalja škola ali u kvartu.

Evo npr. ja sam se sa mamom tih blizanaca dogovorila da, kada bude toplije vrijeme, pokupim decke koji put iza skole i odvedem ih u nas parkic na igranje.

Hrpa nas iz i u školu, i nastavak igre ispred zgrade, na livadama........

da se nesto ne izjalovi da ne kupim stan do treceg razreda
Zapravo meni je ta odluka o vozenju djeteta u skolu najgora u tom segmentu dovozenja i razvozenja. Sta stvarno kad u trecem ne bude boravka a djeca su nezrela da idu sama tramvajem doma? I sta recimo ako osim tramvaja imaju jos dva presjedanja ili autobus? Nije da su sva djeca nezrela za takvo putovanje u trecem razredu ali ih ima. Moja mladja definitivno to ne bi zeljela/znala/mogla dok bi starija vjerovatno vec u drugom razredu trazila da se vraca sama.
I jos mi je to pitanje drustva koma. To planiranje druzenja.
mm i ja ih kupimo s posla ( skola je prekoputa moje firme ). problem su nam vanskolske aktivnosti. decki zele ici na aktivnosti sa svojom ekipom iz razreda ( tj. jos iz vrtica, jer je cijela vrticka grupa presla zajedno u skolu ), a nama je to organizacijski jako tesko izvedivo.
A s druge strane, stvarno mislim da ovdje nece nauciti nista osim psovati i tuci se sto zakljucujem kad cujem ovdje djecu na ulici. Pa mi time ni ovdje socijalni zivot nije bas nesto posebno zeljen...

eli je napisao/la:mm i ja ih kupimo s posla ( skola je prekoputa moje firme ). problem su nam vanskolske aktivnosti. decki zele ici na aktivnosti sa svojom ekipom iz razreda ( tj. jos iz vrtica, jer je cijela vrticka grupa presla zajedno u skolu ), a nama je to organizacijski jako tesko izvedivo.
pa i nije. nama je škola na 5-10 min pješke, jedan tjedan sam po nju u 16,10, drugi je gotova u 17 (ili pet minuta kasnije jer ih zadrži učiteljica iz eng) i ide na tri aktivnosti. jer iz škole ne idemo doma.
? ), cekati ih do 19:00, dosli bi doma svih 4 u 19:30. i to nekoliko puta tjedno.
jer si upoznata sa svakim mojim danom skoro do u tancine
.
super mama

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju.