Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
Odgovori

Re: NIži razredi-da li učiteljice izlaze iz razreda pod odmorom?

19 vel 2010, 12:45

Kod nas učiteljica isto izlazi iz razreda pod odmorom, razumijem da i ona treba predah, ali mogli bi ipak na hodniku imati nekog dežurnog učitelja/icu.

19 vel 2010, 16:55

Izlazi iz razreda za vrijeme malog i velikog odmora i ja ne vidin u tome nista lose :dunno
Ako je ruzno vrijeme ostanu u razredu nekad sami a neked ostane i ona s njima al to je rijetko

20 vel 2010, 10:18

Izlazi iz razreda i pod malim i pod velikim odmorom. Meni to baš nije drago jer ima dosta nereda u razredu, ali s druge strane moji imaju asistenta pa on ipak pazi na njih.

20 vel 2010, 10:24

eli je napisao/la:
Ne znam kako bi se to riješilo da bude mir u razredu a i da učiteljica ima svojih 5 minuta.

tako da roditelji nepristojnost i ludiranje vlastite djece prestanu opravdavati njihovim "sitnim" godinama ili muškim spolom ili nadprosječnom inteligencijom koja ih koči u socijalizaciji. :protest

amen
kod nas u razredu izgredi su velika rjetkost iako učiteljica odlazi pod svakim odmorom u zbornicu,na hodniku je uvijek učiteljica koja je dežurna,plus kamere..tako da na hodniku ne dolazi do nekih većih sukoba
-djeca jednostavno znaju da se nesmiju tući,da nesmiju trčati po razredu je bi se mogli ozljediti a valjda su nekako dobra klapa jer kad god bi ja navratila do škole( što nije rijetkost )oni bi pjevali i plesali i dečki i cure-čudo jedno koja dobra ekipa...ili se igraju nekih brojalica..
Odgovori