Sada je: 29 ruj 2026, 14:48.
Moderator/ica: medo14

Luantaro je napisao/la:nija uopće problem koja je igračka

Bubidea je napisao/la:arthurice, iz koje si ti price ispala?

arthurica je napisao/la:ja svome niti kući ne bi dala da se igra s takvim igračkama koje sami po sebi i u crtiću i u igri izazivaju nasilje i uopće se ni ne čudim da se netko drznuo ukrasti,a vjerojatno će sutra i eksperimentirati s nekakvim turbo trikom iz crtića.....sva sreća da moga sina takve igre niti ne zanimaju već je sportski tip.....

Ne pretjerujte u uporabi upitnika, uskličnika i ostalih znakova kako bi privukli pažnju na svoju poruku
pa zar ti ne moraš na wc????(jer su svi izjurili van ko muhe bez glave) a on je njoj na to rekao-a što bi se ja gurao s njima-na wc mi se ne ide kao ni mnogima koji su izletili a nije mi ni do divljanja.

,netko nema,posudi i ne vrati ali to mi njie neka stavka plus imamo lager !
Ali pretraživati torbe i džepove svima zbog igračke mi je malo previše.

ali ja bi recimo cijeli razred na hodnik i jedan po jedan kod uciteljice na samo i onda pitanje"jesi li ti mozda slucajno uzeo Tinovog baukljiga ili kak se vec zove

eli je napisao/la:nije samo kršenje prava djeteta, već bezobrazno postupanje sa osobom koja se na taj način optužuje bez osnovane sumnje. zamisli da tvojoj kolegici nešto nestane i šefica svima pregleda torbe?!![]()
ako meni pretres može napraviti samo policija uz sudski nalog i neovisnog svjedoka, ne vidim razloga zašto bi se pretresalo djecu. valjda svi oni manje vrijede od nas jer su mlađi, a možda manje vrijede od dvije igračkice.

) pa ne nađeš to što tražiš, onda bi valjda netko mogao očekivati i korak dalje, da djecu prepipa i vidi jel stogod u dzepovima ili ne daj Boze gaćama, pa mi to ne izgleda niti malo simpatično. I evo učiteljice začas u problemima. Ja jesam za to da se pokuša nadmudriti te skroz male razgovorom, oni bi se jos trebali bojati uciteljice u smislu da ce otkriti kradiljivca. Znači, razgovor da, ponižavanje ne. Mi kao roditelji bi trebali obratiti pažnju donose li nam djeca doma stvari koje im ne pripadaju i sve što nam je sumnjivo propitati malo detaljnije. To može biti i tema roditeljskog, da se upozori roditelje na problem ako ga u razredu ima, pa da i roditelji malo više obrate pažnju ne donosi li upravo njihovo dijete doma igračke i općenito stvari koje mu ne pripadaju.Luantaro je napisao/la:a jeste zapele za kopanje po torbama
kao da su jedine dvije opcije kopanje po torbama i ignoriranje problema
i kao optužbu bez osnovane sumnje. njima se samo tresu gaće da ih se ne otkrije da su mrknuli bakugana,ono dijete koje ima čistu savjest neće imati baš ništa protiv da mu se zaviri u torbu, to je samo izlika roditeljima "čija djeca to ni u ludilu ne bi", sve i da ih se ulovi s rukama u pekmezu

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.