Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
Odgovori

Re: novi udžbenički standard

18 tra 2011, 12:37

gdje je učiteljica izabrala 2udž. i 2.r.b za hrvatski jezik :angry ostajem bez komentara.

izabrala je udzbenik za pravopis i gramatiku i udzbenik za knjizevnost i uz to pripadajucu radnu biljeznicu. To je tako propisano od Ministarstva

Vecina udzbenika za vise razrede (i zbirki :mrgreen ) su udzbenici koji se nece mijenjati jer nisu radni. Odnosno bez problema se mogu prenostiti s generacije na generaciju.
Miijenjat ce se samo udzbenici 1-4. razred i nekoliko udzbenika stranog jezika.

18 tra 2011, 15:27

Baš me živo zanima hoće li biti šta od toga.

18 tra 2011, 15:56

- moj sin ima 4 knjige iz hrvatskog, 3 iz matematike i 3 iz prirode, i još uz to dobije hrput listića

18 tra 2011, 15:58

viki je napisao/la:- moj sin ima 4 knjige iz hrvatskog, 3 iz matematike i 3 iz prirode, i još uz to dobije hrput listića

x
i radnu iz glazbenog :ajme

18 tra 2011, 22:49

Sve je to lipo, udžbenik za ovo, udžbenik za ono :dunno . Sve se meni čini da samo izdavači imaju koristi od ovakvog standarda, a naša djeca pomalo dobivaju spondilozu kičme od težine školske torbe. Nije baš dokazano da toliko knjiga djeluje, na našu djecu, poticajno i da će bolje učiti i postizati još bolje rezultate :/ . Mislim da je ključ uspjeha jednog đaka koordinacija: đak-učitelj-roditelj :dada
Odgovori