evo me. hvala vam, drage moje. prvo, sinoć sam dugo razgovarala s njim. inače njega jako vole djeca s kojima se i inače druži, oni koji su mu prijatelji. ima tri-četiri frajerčića koji su ga uzela na zub, njega i još dvojicu koji su najbolji u razredu, iz zlobe i zavisti jer su bolji od njih, ali s tim se obračunao još u prvom razredu, ja sam popričala s ovnom predvodnikom i on ih ne obadaje.
sada je žalostan i povrijedilo ga je to što su se baš svi poveli za tom trojicom i što mu je najbolji prijatelj okrenuo leđa. kaže mi da su poslije škole čelai da on ode, pa su onda skupa krenuli i smijali se i zezali se, a on je isprednjih išao sam.
jutros sam pričala s učiteljicom, ona se jako neugodno iznenadila i rekla je da će odmah s njima to riješiti. dogovorile smo se da ću joj donijeti ovu brošuru i da će na par sati srz raditi po njoj.
a klinci su , kad su me vidjeli jutros, blenuli. ne znam što su očekivali, ali njima nikome ništa nisam rekla.
kaže učiteljica da se jako vesele ponedjeljku, a i on.
za sad smo se dogovorili da ćemo nabaviti cd koji ide uz knjigu (rade po happy starting points) pa ćemo ga doma slušati ja ću proć s njim te neke osnove.
kad to savladamo, sigurna sam da će im on začas začepiti usta.