Sada je: 28 srp 2026, 22:15.
Moderator/ica: medo14

Berta je napisao/la:evo vam nekih naših iskustava, moji su s programa cool scool koristili:
prošli tjedan R Afrički ples, šteta što je bilo samo tjedan dana, oduševljena je
prošli i ovaj tjedan isto R Happy hour, danas je završna priredba, isto joj se jako sviđa
prošli i ovaj tjedan J je išao na Afričke bubnjeve, isto danas završna priredba, oduševljen
R je još išla prošli tjedan na njihovu radionicu Čarobni prsti, ta joj se najmanje svidjela, ali sve u svemu mislim da mogu preporučiti Cool scool program![]()
Iz Odmorka J ide na kanu i kajak, jako mu se sviđa, nema ih puno, nekih 15ak pa ako netko vaš želi ići može se uključiti. Obavezno mazati kremama za sunce i ponijeti rezervne gaćice (veslati mogu i u kupaćima), majicu i hlače jer se znaju prevrnuti.
išao je i na kupanje na Mladost, 2 spasioca su uz veliki i 1 uz mali bazen, djece ima dosta pa mislim da je samo za dobre plivače.
sve ove aktivnosti su besplatne
medo14 je napisao/la:moji su ovaj tjedan odradili kamp u Domu sportova - kamp Medo
ujutro imaju sportove, pa ručak, mala pauza, pa popodne bazen
sve u svemu ok, cura manje zadovoljna (njoj je to sve previše obzirom da nije sportski tip), dečko jako zadovoljan (on je ultra sportski tip)
ujutro su imali rolanje (mogu ponijeti i svoje role), hokej na travi i tekvando
ali kažu ovi moji da im mjenjau sportove tj. da nisu bili isti sportovi npr. prošli tjedan, ima oko 30 klinaca
uglavnom, kako je vani vruće i kako su cijelo vrijeme u pogonu dođu doma fino izmoreni, onak po mojoj mjeri![]()
Tinice, za njih znam da imaju slijedeći tjedan ali treba pitati jel ima mjesta
a nama je pasalo jer nismo morali opterecivat baku, blizu nam je doma, ali ocito smo pogrijesili, 2 tjedna bi bila ok, onaj treci je bio previse. 
Berta gdje su ovi bubnjevi i ples ?

Kad se vrati u zg planira uhvatiti još jedan tjedan veslanja prije nego zavrsi.
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju.