Sada je: 28 srp 2026, 22:15.

ljeto - kamo s djecom

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

Re: ljeto - kamo s djecom

PostPostao/la bailey » 22 lip 2011, 12:37

mi se odlučili za šalatu i ZOO :dada
I. 2000.
A. & R. 2007.
bailey
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la PixyDust » 22 lip 2011, 16:52

Kako ste uspjeli upasti u ZOO? Ja pokušala prijaviti J. prije skoro mjesec i pol i sve je već bilo puno.
slika slika
PixyDust
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la bailey » 22 lip 2011, 18:09

ovisi o terminu. mi smo odabrali očito manje atraktivan. ;)
I. 2000.
A. & R. 2007.
bailey
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lastavica » 24 lip 2011, 15:58

Pixie, krivu su ti informaciju za Zoo dali. Upisi su krenuli tek 6. lipnja u 8h. Neki termini su već oko devet, pola deset bili razgrabljeni. MM mi je rekao da se neki tata jako ljutio jer je očito termin za koji je on bio zainteresiran planuo već nakon samog otvaranja. Mi smo imali sreće pa je za naš termin još bilo pokoje mjesto.
lastavica
Lastatrans

PostPostao/la nadicab » 02 srp 2011, 21:32

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la nadicab » 07 srp 2011, 13:35

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Tinica » 08 srp 2011, 10:38

A jel ima neki kamp slijedeći tjedan tu u Zagrebu..Fran mi je slijedeći tjedan ovdje a ja još nisam na godišnjem ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la medo14 » 08 srp 2011, 10:49

moji su ovaj tjedan odradili kamp u Domu sportova - kamp Medo
ujutro imaju sportove, pa ručak, mala pauza, pa popodne bazen
sve u svemu ok, cura manje zadovoljna (njoj je to sve previše obzirom da nije sportski tip), dečko jako zadovoljan (on je ultra sportski tip)
ujutro su imali rolanje (mogu ponijeti i svoje role), hokej na travi i tekvando
ali kažu ovi moji da im mjenjau sportove tj. da nisu bili isti sportovi npr. prošli tjedan, ima oko 30 klinaca
uglavnom, kako je vani vruće i kako su cijelo vrijeme u pogonu dođu doma fino izmoreni, onak po mojoj mjeri :D
Tinice, za njih znam da imaju slijedeći tjedan ali treba pitati jel ima mjesta
medo14
kraljica tablica

PostPostao/la Berta » 08 srp 2011, 11:11

evo vam nekih naših iskustava, moji su s programa cool scool koristili:
prošli tjedan R Afrički ples, šteta što je bilo samo tjedan dana, oduševljena je
prošli i ovaj tjedan isto R Happy hour, danas je završna priredba, isto joj se jako sviđa
prošli i ovaj tjedan J je išao na Afričke bubnjeve, isto danas završna priredba, oduševljen
R je još išla prošli tjedan na njihovu radionicu Čarobni prsti, ta joj se najmanje svidjela, ali sve u svemu mislim da mogu preporučiti Cool scool program :dada

Iz Odmorka J ide na kanu i kajak, jako mu se sviđa, nema ih puno, nekih 15ak pa ako netko vaš želi ići može se uključiti. Obavezno mazati kremama za sunce i ponijeti rezervne gaćice (veslati mogu i u kupaćima), majicu i hlače jer se znaju prevrnuti.
išao je i na kupanje na Mladost, 2 spasioca su uz veliki i 1 uz mali bazen, djece ima dosta pa mislim da je samo za dobre plivače.

sve ove aktivnosti su besplatne :dada
Berta
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Adorabla » 10 srp 2011, 12:08

tvoji idu sami na sve to? Ok cool school im je u kvartu, ali sami idu i na kajak i kanu? Svaka cast! Stvarno su samostalni i odgovorni.
Mi smo nazalost propustili carobne prstice a to ih je najvise interesiralo, ostalo nazalost smo isto propustili radi ljenosti i vrucine :mrgreen jedino zasada idu svako jutro na bazen od 9 do 11 na Mladost.
Adorabla
Medena

PostPostao/la yoda » 14 srp 2011, 12:40

A da li se za te Cool School radionice mora prijavljivati, ili samo dođeš i budeš?
I da li je bitno da budu pon-pet ili kad dođu-dođu?

Šta mislite, hoće li mi primiti predškolku (skoro 7) u paketu sa starijom sestrom (9)?
yoda
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Adorabla » 17 srp 2011, 13:30

hoce.
Ovisno gdje ides. U principu bi se bilo dobro prijaviti da znaju koliko djece dolazi ali primaju i bez najave.
Adorabla
Medena

PostPostao/la yoda » 19 srp 2011, 09:57

Prijavljujem da su cure jučer bile na radionici (Leteće barke) u Cool school i da su oduševljene.
Idu i danas, i sve do petka (kažu one). Hvala!
yoda
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Kris2 » 19 srp 2011, 11:08

Berta je napisao/la:evo vam nekih naših iskustava, moji su s programa cool scool koristili:
prošli tjedan R Afrički ples, šteta što je bilo samo tjedan dana, oduševljena je
prošli i ovaj tjedan isto R Happy hour, danas je završna priredba, isto joj se jako sviđa
prošli i ovaj tjedan J je išao na Afričke bubnjeve, isto danas završna priredba, oduševljen
R je još išla prošli tjedan na njihovu radionicu Čarobni prsti, ta joj se najmanje svidjela, ali sve u svemu mislim da mogu preporučiti Cool scool program :dada

Iz Odmorka J ide na kanu i kajak, jako mu se sviđa, nema ih puno, nekih 15ak pa ako netko vaš želi ići može se uključiti. Obavezno mazati kremama za sunce i ponijeti rezervne gaćice (veslati mogu i u kupaćima), majicu i hlače jer se znaju prevrnuti.
išao je i na kupanje na Mladost, 2 spasioca su uz veliki i 1 uz mali bazen, djece ima dosta pa mislim da je samo za dobre plivače.

sve ove aktivnosti su besplatne :dada

Berta gdje su ovi bubnjevi i ples ?
Kris2
Danadadila

PostPostao/la TmamaKiN2 » 19 srp 2011, 14:48

medo14 je napisao/la:moji su ovaj tjedan odradili kamp u Domu sportova - kamp Medo
ujutro imaju sportove, pa ručak, mala pauza, pa popodne bazen
sve u svemu ok, cura manje zadovoljna (njoj je to sve previše obzirom da nije sportski tip), dečko jako zadovoljan (on je ultra sportski tip)
ujutro su imali rolanje (mogu ponijeti i svoje role), hokej na travi i tekvando
ali kažu ovi moji da im mjenjau sportove tj. da nisu bili isti sportovi npr. prošli tjedan, ima oko 30 klinaca
uglavnom, kako je vani vruće i kako su cijelo vrijeme u pogonu dođu doma fino izmoreni, onak po mojoj mjeri :D
Tinice, za njih znam da imaju slijedeći tjedan ali treba pitati jel ima mjesta

od frendice mala je isla 2 tjedna, kaze da joj je bilo jako dobro. za razliku od proslih godina, i klopa je bila razlicita po tjednima, i imali su razlicite sportove. mojima, tj. mojoj K je prosle godine 3 tjedna za redom bilo puno prevec tako da ove godine nije htjela niti cuti :/ a nama je pasalo jer nismo morali opterecivat baku, blizu nam je doma, ali ocito smo pogrijesili, 2 tjedna bi bila ok, onaj treci je bio previse. :dunno
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la Adorabla » 19 srp 2011, 18:02

Berta gdje su ovi bubnjevi i ples ?

nisam Berta ali bubnjevi su ti završili prošli tjedan, a bili su u domu u Prečkom.
Adorabla
Medena

PostPostao/la rujanski » 19 srp 2011, 23:36

Pomoc molim
Ima li tko iz Splita da zna za neke aktivnosti ili ljetne skole za mladje osnovce?
rujanski
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Berta » 20 srp 2011, 15:05

da, bubnjevi su bili u prečkom i završili su prosli tjedan. Za info od jeseni će vjerojatno postojati tamo kao aktivnost, ali na plaćanje. afrički ples i happy hour je isto bilo u prečkom.
adorabla sad vidim da si pitala, J je išao 2 tjedna na veslanje sam. Imao je režim da ostane doma kad mi odemo na posao, u pol 10 (poslije u pol 9, prebacili su na raniji termin zbog vrucina) ode na jarun, odradi sat i pol veslanja i onda kombinacijom tramvaj/bus ode na remizu baki i djedu na rucak. On to moze sam bez problema :dunno Kad se vrati u zg planira uhvatiti još jedan tjedan veslanja prije nego zavrsi.
Berta
Asimilirana
Asimilirana

Prethodna

Natrag na Školarci (i studenti)

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju.