Sada je: 26 srp 2026, 15:11.

Plaćanje produženog boravka u Zagrebu

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

Re: Plaćanje produženog boravka u Zagrebu

PostPostao/la Barbi » 06 lip 2012, 13:32

Moje dijete zaista svako toliko posije uplatnicu i onda ja zovem računovodstvo da mi pročita iznos za prehranu (nije isti svaki mjesec) i pozive na broj plaćanja jer bez toga ne mogu provesti transakcije internet bankarstvom. :roll
Kamo sreće da šalju poštom ali to je trošak itekakav i sumnjam da će se vrtići i škole odlučiti na tako nešto.
We do not see the things as they are, we see the things as we are. :proljece
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la ivana7997 » 06 lip 2012, 13:36

nasa skola salje postom i mene to ljuti jer je to poprilican trosak :mrgreen
ivana7997
Abundija

PostPostao/la † Volvo » 06 lip 2012, 13:51

Kod nas neki dan djeci uruče uplatnicu za hranu a drugi (ne nužno dan poslije ;) ) ovu za boravak. Poziv na broj je naizgled totalno proizvoljan i mijenja se stalno tako da ga ne mogu "izmisliti" (kao ni iznos za hranu koji se izračunava magičnim formulama prema broju dana valjda). Dodatna zabava je što povremeno uz uplatnice dobijemo i listu "dugovanja" kreiranu npr. 10-ak dana prije datuma označenog u "plativo do" pa mi siroto dijete ima osjećaj da je dužnik :roll - onda sam mu lijepo objasnila zašto nije ;)
† Volvo
na solarni pogon

PostPostao/la Miki » 08 lip 2012, 15:11

kalea je napisao/la:Evo da pitam i ovdje, primjerenija je tema, jeste li i vi dobili uplatnicu za produzeni boravak za 6. mjesec na puni iznos od 200 kn?

dobili smo uplatnicu za produženi boravak za 5. mjesec ;)

ali, očekujem da će i za 6. mjesec biti puna cijena, kao što je bilo i preko zimskih i proljetnih praznika, ne vidim nikakvu razliku

što se uplatnica tiče, i moja donosi jedan dan jednu, drugi dan drugu uplatnicu, ali događalo nam se da se izgube (jedna ili obje :ajme ) - zvala sam tajništvo, izdiktirali bi mi cifru i poziv na broj (s tim da je za poziv na broj rekla da im je bitan prvi dio koji se odnosi na pojedinog učenika)
"All you need is faith and trust... and a little bit of pixie dust!" --Peter Pan

:lebdi
Miki
Samsungova kuharica

Prethodna

Natrag na Školarci (i studenti)

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.