Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
Tema je zaključana

Re: školska torba

07 lip 2010, 08:58

Bome naša Lego je odradila i 3. razred i ako ne bude tražio novu ide i u slijedeću godinu. Nije nimalo bebasta, tip je kao ruksak, crna bez velikih motiva, a izgledom nakon 3 godine kao nova.
Ako će tražiti novu gledat ću da uzmemo ovakvu kakvu je Tanja spominjala.

07 lip 2010, 10:17

što se tiče kvalitete- ja vam stvarno vjerujem da ta torba može odraditi 4 godine. pogotovo moje dijete, koje je pretjerano pažljivo i nije sklono štetama (e sad, ak netko drugi mu namjerno uništi torbu- to nemrem utjecati). sjećam se da je moja sestra nekad davno imala scoutovu torbu sva 4 razreda. tolko o kvaliteti.

a da torbu mijenjamo tak, reda radi- nisam baš tome sklona. za dobar uspjeh ima pametnijih stvari za kupiti od nove torbe.

međutim, za 4 godine, fakat, ko živ-ko mrtav. sad mislim da će potrajat 4 g., ali...

07 lip 2010, 10:23

ivanaibruno je napisao/la:što se tiče kvalitete- ja vam stvarno vjerujem da ta torba može odraditi 4 godine.

upće kvaliteta nije upitna.
imam doma dvije u izvrsnom stanju ali su za 'prvašiće' :lol

07 lip 2010, 10:52

mislim da će vam naša Schnieders sa balerinom biti na KPD za koja 2 tjedna jer gospodična za drugi razred želi winx ruksak
a torba je više nego odlična

07 lip 2010, 10:59

Ajme Ciara, a kad se sjetim peripetija i vremena provedenog u biranju prikladne torbe. :lol

07 lip 2010, 11:10

:cool i ja a na kraju nije nijednom išla pješice u školu
dakle torba se nosila od vrata do auta i od auta do vrata :loce i to sam je većinom ja nosila

:rolf

07 lip 2010, 11:16

x
Zadnja izmjena: Ciara; 11 kol 2010, 08:39; ukupno mijenjano 1 put/a.

07 lip 2010, 11:19

Vidis ivanaibruno, i ja se nadam da ce moj sto duze nositi ovu torbu :mrgreen . I upravo zato sam uzela model koji je neki miks izmedju klasicne torbe i ruksaka (a zapremnina je skoro pa ista kao tvojoj, 19l). Lukas nije bas sklon promjenama, on recimo godinama nosi isti model sandala, taj mu se svidja i gotovo, ja samo kupujem broj vece svake godine. Mogu se samo nadati da ce biti slicno s torbom.

07 lip 2010, 11:33

i ja imam scouticu doma koja moze jos barem jedno dijete izdrzati. vrlo kvalitetna.

ali u trecem je razredu - ili u cetvrtom, ne sjecam se sad tocno - pocelo hm, mogu li neki ruksak radije. poceo se frajerski oblaciti i ponasati, i kak sad scout torba s narancastim dzepom :/

08 lip 2010, 15:11

Mi imamo Lego cilkits.
Kao da sam ju jučer kupila :dunno
Sad mudro šutim i čekam da krene i u treći razred sa njom.
Trenutno je toliko u praznicima i isčekivanju i odbrojavanju,
da joj torba nije na pameti :mrgreen

A vidim na netu da imaju i iste takve ruksake i mislim
da kad zaželi da bum joj kupila isti iakav ruksak. Jako sam
zadovoljna sa torbom, a ruksaka se takvih nađe za tridesetak eura.

09 lip 2010, 15:11

Mi smo kupili scouticu sa dezenom dinosaura (čekamo da nam je draga forumašica uruči) i nadam se da je nećemo mjenjati najmanje 3 godine. Meni se izabrani dezen ne sviđa al sam popustila F. želji da bude baš takva. :mah

10 lip 2010, 07:42

koji si dezen ti htjela?

uz batmana, koji je bio apsolutni favorit, zapravo smo gledali i gusara i dinosaure pa i one aute... da se nije pojavio batman, fakat e znam kako bi se dijete odlučilo.

10 lip 2010, 10:55

Cure tko je stavljao link na one kvalitetne ruksake za veće klince (Tanjabb? ) Okrenula forum naopako i nikako naći.

10 lip 2010, 11:37

folne, i nama je doslo vrijeme za novu torbu :). lego je odlicno sluzila 3 godine, i jos bi mogla da nije jednostavno postala premala :).

10 lip 2010, 12:23

želi winx ruksak
:dada ista stvar

Torba nije za baciti ali nije ni ko nova.Znam da je mene moja duže izdržala ali nju :roll

10 lip 2010, 12:32

- moj je imao 4 torbe, a tek je drugi razred
- ne zato kaj nisu valjale, nego valjda kak ja mijenjam cipele, tak on torbe :drink

10 lip 2010, 14:14

Mojoj je torba još dobra, ali ja bi ju mjenjala jer joj je prevelika :/ . No još i slijedeće godine neće ići sama u školu pa imam još vremena. A zapravo bi ju najrađe dala na KPD :mrgreen

10 lip 2010, 14:32

Nemam pojma kako se naša zvala, znam samo da sam je prije 4 godine platila 550 kn. I izdržala je sva 4 razreda. :srca

Nevjerojatno je kako je torba teška, moja je Sara dobila skoliozu. Onako mršava, a torba i do 10 kg... :(

10 lip 2010, 14:35

mi imamo lego bionicle torbe dvije godine. i dalje su super, jer smo ih samo vikendom nosili, ostatak su prelezale u skoli. ali, mislim da ce nam biti premale za treci razred. vec u drugom su jedva nagurali knjige unutra.
nis, budu na kpd kroz neko vrijeme :mrgreen

10 lip 2010, 14:36

mirbi je napisao/la:Nevjerojatno je kako je torba teška, moja je Sara dobila skoliozu. Onako mršava, a torba i do 10 kg... :(

ovo ga se ja bojim, moja je curka sitna i u trećem će biti kao većina u prvom razredu

10 lip 2010, 14:39

folne je napisao/la:Cure tko je stavljao link na one kvalitetne ruksake za veće klince (Tanjabb? ) Okrenula forum naopako i nikako naći.

silki ga je stavila
http://www.rucksackversand.de/Shopping. ... -fast.html

naša herlitz će se nositi i dogodine - em je neoštećena, em lagana, em nekričava

10 lip 2010, 14:46

i moja želi ruksak
sva sreća da nam se i torba raspala pa ćemo ga i kupiti

ja bi najrađe neki ozbiljniji odnosno bez tih nekakvih likova, npr crni :p ali njena želja je winx :roll

10 lip 2010, 14:48

Kad je Sara slomila ključnu kost prije dvi godine, doktor nam je rekao, a i ranije, kod ortopeda, da se ruksaci nikako ne preporučuju prije 5 razreda, jer se objese, a knjige su teške i onda ih priteže natrag. Jedino torbe sa anatomskim čvrstim uloškom otraga. :dunno

10 lip 2010, 14:52

ma nisu svi ruksaci isti. f nosi anatomski ruksak koji se nis ne objesi nego lijepo sjedne na ledja. samo je prokleto tezak

10 lip 2010, 14:53

Naravno da nisu, ali ja sam ih uspoređivala tada, kad sam torbu kupovala i fakat, torba je puno čvršća. Od bilo kakvog ruksaka. Ruksak smo kupili sad, za više razrede i već me strah... savijena je ko upitnik. :/

10 lip 2010, 14:53

Cure ima li tko iskustva sa Scooly torbama?
http://www.eurocom.hr/

I još pitanjce, možda ste pisale, zar HAMA ove godine prodaje jedino sve u kompletu, 5 u 1, a ne samo torbe a pribor odvojeno?

10 lip 2010, 14:56

mirbi, dobro veli ivana postoje i anatomski ruksaci. ovaj lik gore u postu.
ne osjetiš ga na leđima kako dobro sjeda bez obzira na težinu.
sigurna sam na nije ništa lošiji od klasičnih školskih torbi.

10 lip 2010, 14:58

ivana7997 je napisao/la: samo je prokleto tezak

4you od 29l ima ravno kilu. stvarno je lagan.

10 lip 2010, 15:00

Niste vi mene shvatile. Sve to ovisi o visini i težini diteta. Ruksaci su u prvom razredu, a i sve do lani, Sari sezali do pola natkoljenice. Jednostavno to nije bilo adekvatno za nju, a ima i sitnije djece od nje. :dunno

Ja sam doma utorkom, pa sam joj u zadnje vrime nosila torbu u školu, a u prvom razredu kad god sam mogla. I svejedno je dobila skoliozu. Molila sam je stotinu puta da ne nosi sve knjige u školu, da ja snosim odgovornost za to, ali ona nije želila. Da se to mora.

Sad kad se iskrivila, koga krivit za to? Učiteljicu?

10 lip 2010, 15:01

silki je napisao/la:
ivana7997 je napisao/la: samo je prokleto tezak

4you od 29l ima ravno kilu. stvarno je lagan.

ma i nas je lagan. nego kad se nakrca sve sto treba, auuu
Tema je zaključana