obješena na vješalici uz klupu, a ponedjeljkom i petkom ide doma i nazad kompletno puna (s većim operećenjem od svakodnevno pune knjigama za taj dan) Da, naša ima 2 klasične kopče

Sada je: 29 srp 2026, 22:09.
Moderator/ica: medo14
obješena na vješalici uz klupu, a ponedjeljkom i petkom ide doma i nazad kompletno puna (s većim operećenjem od svakodnevno pune knjigama za taj dan) 

i u Mulleru je ta torba bila oko 1.400,00 kn a u Hami 650,00 sa svim skalamerijama unutra 
saptacica je napisao/la:gubijan je napisao/la:podižem
da li netko zna gdje bih mogla nabaviti McNeill torbu ali ERGO LIGHT 2 model ?
nisam nigdje kod nas vidjela
u obzir dolazi i Slovenija ili Austria
Zar nema u Mulleru? Tamo smo mi kupili, doduše ergo light compact (ima bolju kopču, između ostalog), i čini mi se da oni imaju i 2.

, kada oni znaju vaš stav
prema odgovornosti za svoje stvari onda i oni paze da svoju torbu čuvaju i ne bacaju je di stignu. 

Tinica je napisao/la:Curke dobar izbor imate i ovdje: http://www.hama.hr/hr/skola_i_slobodno_ ... orbe-16400
Ja sam neki dan mojem kumčetu uzela identičnu torbu kao i prošle godine Franui u Mulleru je ta torba bila oko 1.400,00 kn a u Hami 650,00 sa svim skalamerijama unutra
) plus smo dobili dječju sportsku torbu besplatno (inače su 100kn)

kruna je napisao/la:
a koliko će ih nositi? pa ja se toplo nadam do 4. razreda. ne vidim razloga da kupujem novu ako je ova i dalje dobra
ivana7997 je napisao/la: hm, nisam ni ja vidjela, ali dijete jest

dazd je napisao/la:hm, uglavnom nakon drugog razreda traže novu , ne torbu nego ruksak... tako je bar s mojima bilo

tako nešto (iz pozicije mame vlasnika Herlitz torbe bez primjedbi ne znam zašto je 10 puta skuplja, odnosno ne mogu shvatiti što je 10 puta bolje moguće imati u školskoj anatomskoj torbi) - ok korekcija, vidim neke dodatne torbice još, kad pobrojim trokatnu pernicu koju imamo (čini mi se da je ova sa slike dvokatna), ruksačić za tjelesni i torbicu za šlape kupljeno pojedinačno, onda nije 10 puta razlika u cijeni nego negdje 5 puta 

, jel za bebu ili školarku
koja se neće ispunitiVeć vidim još jednu novu želju za rođendan koja se neće ispuniti

. Ali glavni je razlog ipak - ta grozna roza boja.
Stara je bila cijela roza, s Diddl balerinom. Vrlo brzo joj se prestala uklapati u imidž (traperice, crne majice, kožna jakna). Već je nakon prvog polugodišta prvog razreda bila nezadovoljna i jadna. I kukala je i kukala dok nisam popustila. Sljedeću sad može dobiti u petom, šestom razredu.
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.