Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
21 tra 2011, 07:51
tanjabb je napisao/la:eno torba s piratima (netko je bio pitao)

Kupili jučer ovu:

Sreća prevelika
21 tra 2011, 08:35
barboza2 je napisao/la:ajme, meni se bogme vrti u glavi od tih cifri kojima ovdje baratate. ima li ista sto je relativno dobro a da kosta manje od 400, 500 kn. (...buduci da i ja ove godine imam skolarca)
sori ako je netko vec spominjao, nisam procitala cijeli topic.
ima, navodno, u narodnim novinama "starih" modela po cc 300kn i to u nn na Trnjanskoj cesti iza palače pravde
tako mi je rekla jedna mama
21 tra 2011, 12:11
kruna je napisao/la:barboza2 je napisao/la:ajme, meni se bogme vrti u glavi od tih cifri kojima ovdje baratate. ima li ista sto je relativno dobro a da kosta manje od 400, 500 kn. (...buduci da i ja ove godine imam skolarca)
sori ako je netko vec spominjao, nisam procitala cijeli topic.
ima, navodno, u narodnim novinama "starih" modela po cc 300kn i to u nn na Trnjanskoj cesti iza palače pravde
tako mi je rekla jedna mama

Iz prve ruke, bila sam tamo danas, u tim NN ima Herlitzovih torbi po cijenama od cca 150-300 kn
21 tra 2011, 12:37
eto, meni je samo žao što nisam za to ranije čula
22 tra 2011, 08:18
Folne

i naša je bila u perilici
22 tra 2011, 10:18
kalea je napisao/la:ima, navodno, u narodnim novinama "starih" modela po cc 300kn i to u nn na Trnjanskoj cesti iza palače pravde
tih Herlitzovih je bilo i u NN na Trgu ž. fašizma
22 tra 2011, 11:57
Moji su izdržali sa svojima scout za sad drugi godinu (sinko je izjavio da bi mu za 4. razred mogli kupiti novu - jasam čak pomislila u trečem, al sad mudro šutim

)
22 tra 2011, 12:03
VIPmama je napisao/la:Folne

i naša je bila u perilici

e sad mi je žao što i ja nisam kupila Lego
niš ubacit ću pernicu
26 tra 2011, 15:42
Našoj Herlitzovoj se u drugom razredu jedna kopča odlijepila pa ju je tata zalijepio natrag. No, mislim da je došlo vrijeme da mu za treći razred kupimo novu.
14 srp 2011, 10:36
Znaci, ok su vam te Herlitzove torbe?
22 srp 2011, 14:37
Mrđi, ja je ne bih drugi put kupila.
30 svi 2012, 22:18
Moram kumcetu kupit skolsku torbu. Budget je 500kn. Gdje da gledam?
31 svi 2012, 08:28
Sreca najveca je napisao/la:Moram kumcetu kupit skolsku torbu. Budget je 500kn. Gdje da gledam?
Ako je curica, možda nađeš nešto u Cmoku, sada imaju popuste koliko sam vidjela.
31 svi 2012, 08:30
Kakvu torbu?
Ako je za prvašića, onda bolje pričekaj, jer torbi baš i nema.
Je l ti opcija kupovina na netu?
31 svi 2012, 08:33
Sad je idealno vrime za kupovanje torbi, osim ako se nisu rasprodale. Ja sam kupila Rei za 210 kn, a bila je 600.
31 svi 2012, 09:19
Mrđi je napisao/la:Znaci, ok su vam te Herlitzove torbe?
mi smo lani kupili Herlitzovu u NN negdje u ovo doba, platili je jako povoljno, a torba je odlična - najlaganija od svih koje smo probali tad
sad, na kraju 1. razreda, torba je ko nova
jedino što nije bio neki veliki izbor dezena (tih sniženih) al moj i nije nešto izbirljiv
preporuka za Herlitz :-)
31 svi 2012, 09:21
ja sam torbu mojoj prvašićki kupila prije cca mjesec-dva u Tisak medija trgovini
mekana je, lagana i ona ju je izabrala. cijena - mislim da je bila oko 150kn
31 svi 2012, 09:23
Meni se Herlitzove ne sviđaju. Tražila sam torbu sa pregradama, to je za prvašića bitno, da se mogu odvojiti knjige od teka i ostalo.
Ovakvu kakvu sam kupila R imala je i starija i nakon 4 razreda odnovne jedino što joj je nedostajalo je bilo nove naramenice. Sve je ostalo bilo izvanredno.
31 svi 2012, 09:28
tako sam i ja starijoj kupila Herlitzovu jer se njoj ta svidila i bila je najlakša, s pregradama i sve ostalo
ali...dno je od tvrde plastike i bilo je dovoljno par udaraca nogom njenog školskog kolege da ta plastika pukne
sve ostalo je bilo u izvrsnom stanju
31 svi 2012, 09:36
da, prvašićka je.
na netu bi kupila jedino iz HR, ne da mi se petljat s carinama.
zaletit ću se do Hame, Tiska, NNa.
31 svi 2012, 09:38
pogledaj i u Mulleru
31 svi 2012, 09:56
Dođoh samo reći da nama Herlitz torba uspješno završava 2. školsku godinu (to što je lagana obožavam jer često završi na mojim leđima

) - problem pretinaca nema jer teke idu između korica i prve strane pripadne knjige (takav si je neki sistem složio

)
31 svi 2012, 10:27
Evo pogledaj, Hama ima jako dobar izbor ali ove cijene od 2.300,00 kuna su mi van svake pameti
http://www.hama.hr/hr/skola_i_slobodno_ ... 6400/str-1Mi smo prije početka škole kupili ovo:
http://www.hama.hr/hr/skola_i_slobodno_ ... breadcrump i ako bog da izdržat će do 5. razreda
31 svi 2012, 12:13
mi imamo slicnu kao tinicina, samo je samsoniteova, za sada odolijeva svim bacanjima i nabacivanjima, izdrzat ce svakako jos iducu godinu, a mozda i dulje
31 svi 2012, 13:15
Hama nema za tu cijenu koju sreća navodi.
Ima možda Target i Helitz, al njih imaju po jedan model recimo u NN.
Ima na netu Herlitz torbi iz hr stranice, svakakvih za tu cifru.
Mislim da se jedna firma zove
Rog, iz bjelovara čini mi se, pa potraži.
31 svi 2012, 13:23
Ima Hama jedan model - komplet torba+pernica+vrećica za šlape za 399kn. Zaletit ću se do Masarykove pogledat.
31 svi 2012, 13:45
Ovo je S prije koju godinu, sa torbom koja je trajala 4 godine. Nikako se ne mogu sjetit imena...

Istu sam takvu kupila i sada, zadnja iz zalihe, više ih ne uvoze.

Isti dezen čak, samo nije ovako okomita, nego vodoravna.
31 svi 2012, 21:28
Volvo je napisao/la:Dođoh samo reći da nama Herlitz torba uspješno završava 2. školsku godinu (to što je lagana obožavam jer često završi na mojim leđima

) - problem pretinaca nema jer teke idu između korica i prve strane pripadne knjige (takav si je neki sistem složio

)
evo i kod nas sve ovako
mozda je zavisno od modela, ali nasa ima dvi pregrade i mali mrezasti djepic, sasvim dovoljno
mene je najvise bilo strah one trokutaste kopce, ali pokazala se odlicnom, cak je prilikom nekog trcanja zapela s njom na vrata i odvalila je, ali smo je uspjesno vratili nazad i radila je
ako budemo uzimali novu (a mozda i necemo jer joj nista ne fali osim sto je triba dobro oprati) lako je moguce da opet bude herlitz, vidjeli smo nove modele, bas su dobre - i lagane, sto nam je i dalje super vazno, sve su do kilo tezine
01 lip 2012, 13:24
Nama je Herlitz po kvaliteti ok, nije baš bila jeftina (350 kn) ali imamo i jeftiniji model torbe iz prvog razreda (zapravo sa sniženja) i ta je također ok.
Nego, Pauli u tu torbu kad potrpa knjige, pernicu, likovni i šlape, jedva sve stane. Možda bi šlape trebale van, ali to joj je dodatna komplikacija...
Uglavnom, koju god torbu im kupili biti će im preteška

Nagodinu kupujem na kotače, obavezno, pa neka kombinira, kad ima manje knjiga torbu na leđa, a kad je torba prepuna neka je vuče ..
01 lip 2012, 13:44
Nasa McNeill zavrsava drugi razred i jos je kao nova. Novu kupujemo u 5.