Sada je: 31 srp 2026, 00:47.
Moderator/ica: medo14

.........
........a da ne velim da mi prijatelji (meni velikoj curi) žele postati neki kreteni iz ne znam Italije ????
medo14 je napisao/la:Mislim da ja i nesvijesno prenosim jedan pozitivan pristup toj internetskoj komunikaciji upravo ovim svojim pisanjem na forum. Često znam navečer (od kuće) pregledati i ponešto napisati na ovaj forum.
Naravno uvijek netko od klinaca je u blizini i često me pitaju šta radim i tako.
Ja ovdje pišem i sudjelujem na forumu jer smatram da je korisno i zabavno meni. Oni povlače paralelu i počinju razmišljati kako je i za njih korisno i zabavno da se dopisuju putem interneta.
Na kraju krajeva, ja isto ne poznajem ljude (odnosno jako malo) koji se kriju iza ovih nikova.
Hoću reći da i oni nesvjesno preuzimaju naše ponašanje i uzimaju to pod normalno.

ispadam. Mogu samo reci:Čekajte doći ćete i vi uskoro na čičine žile
da uopće nije važno biti prihvačen u društvu s nečim što imaju svi, hodaš za njima ko glupa ovca i ne vidiš dalje od svog nosa, onda se tek niti ne izdvajaš po nečemu sebi svojstvenom. Ti si ti on je on, možeš poželjeti nešto što ima netko drugi ali i to samo ali ako te to stvarno zanima i furaš se na to, a ne da kupiš i odbaciš...pa idemo dalje....
Dakle dvostruko sam dobila; ja ispala cool mama
a nju zapravo to niti ne interesira jako
kuces bolje 
JA, JA SAM NAPISALA da moje osmogodisnje dijete ima fejs profil.
, zna doći na internet, naći igrice za djevojčice ak hoći i to je sve što traži.Ali zove me neki dan bratić iz Tunisa i kaže:"Hrpa prijateljica tvoje kćeri mi je poslalo zahtjev za prijateljstvom na fejsu". On ima 35.g. moja kćer ga ima pod "prijatelja", djeci je egzotično što on nije u Hrvatskoj i idemo...a tko je on ???(On je ok. ali tako može djetetu pristupiti bilo tko).

Mala Bornica je napisao/la:JA, JA SAM NAPISALA da moje osmogodisnje dijete ima fejs profil.
Potica je napisao/la: i P. je normalno da i on provede neko vrijeme na kompjuteru i ja mu to nemam namjeru braniti.

U ovoj dobi ne vidim nikakvih problema, jer ih nadziremo MM i ja. Problemi počinju kasnije u pubertetu, ali tada ih ionako ne možemo kontrolirati.

niti će uskoro doznati barem ne od mene

mirbi je napisao/la: Ja sam se iznenadila kad sam vidila da moja mala susida, od 11 godina, već duže vrimena ima face profil. I da njena mama ne vidi u tome ništa loše. A mala je već počela dobivati poruke od kojekakvih likova koji je pitaju za osobne podatke.

zajecka je napisao/la:Ma draga doznat će od mene kad će on to htjeti pitat će me. Ali ne pada mi na pamet doći mu i reći znaš sine postoji facebook gdje se možeš razgovarati s..........ma gle ja mu samo mogu reći lijepo odi vanka i igraj se s djecom. Niti mu ikad velim odi na komp igraj igrice, nego ajde radije neku društvenu igru sa mnom, sa sekom...............i stvarno je jaaaaaaaako rijetko na kompu i to mi je drago.
. razliciti interesi....
Inace moja trenutno puno vise brije na Club pingivna i na neku novu Banandu (ovo mi je novo ne poznam to jos).Zajecka je napisao/la:mirbi je napisao/la: Ja sam se iznenadila kad sam vidila da moja mala susida, od 11 godina, već duže vrimena ima face profil. I da njena mama ne vidi u tome ništa loše. A mala je već počela dobivati poruke od kojekakvih likova koji je pitaju za osobne podatke.
I ovo je normalno ??? I nimalo zastrašujuće ??? Pa ni meni nije ugodno kad mi neki lik iz Tunguzije visi s kojekakvim porukama na profilu.
jel da se brinem ili hvalim
tako da u usporedbi s njima aktivnosti mojeg sina uopce nisu uznemirujuce niti zabrinjavajuce.
Ja imam profil na FB ... nikad nisam dobila nikakvu ponudu za prijateljstvom od nekog nepoznatogjel da se brinem ili hvalim
U školi imaju tri kompjutera u razredu i stalno vise na njima. To bi ja malo ograničila. Uglavnom igraju igrice koje su im instalirali i veliki hit im je Paint. 

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.