Sada je: 29 srp 2026, 22:55.
Moderator/ica: medo14

) su uglavnom djeca iz škole, svi se međusobno poznaju. Huligana nema iz razloga što su sva ta igrališta okruzena zgradama tako da sa svih prozora gledas u park,pa im nije interesantno biti pod prismotrom, a ima i dosta roditelja na klupicama s mlađom djecom.
Moj kad se poželi igrati vani, samo siđe, i na jednom od ta dva najbliza će sigurno naći nekog ili iz razreda, ili iz paralelnog razreda.
Vidimo se u svibnju na višem rangu natjecanaj, samo ne znam kako se točno zove. 

skorpionka je napisao/la:Nego da čestitam ekipici iz naše škole, koja je pretprošlu subotu pobijedila na natjecanju nižih razreda na štafetnim igrama zg osnovnih škola. Vidim popis na ulazu u školu i bogme sam odmah prepoznala imena dječice naših forumašica čija su djeca isto sudjelovala u ekipi naše školeVidimo se u svibnju na višem rangu natjecanaj, samo ne znam kako se točno zove.
ni manje ni više nego olimpijada 

To su 2 aktivnosti što nije puno ali su zahtjevne.
da da olimpijci![]()

Djeca neće moći naučiti sama sebe zabavljati ukoliko im svaka minuta njihovog slobodnog vremena bude isplanirana. Isto tako, djeci treba pustiti šansu da se samostalno i slobodno igraju, uče i istražuju, što se spontano odvija unutar njihovog nestrukturiranog slobodnog vremena."

moja je mix tip (to zadnjih par godina, prije se nije znala igrati). uživam slušati je kako se igra sa figurama životinjica, kao i kod najnovije zabave - nacrta likove dinosaura ili životinja i priča priču
Mi obožavamo to kad pričaju sami sa sobom i izmišljaju.
i meni je majka čupala knjige iz ruke i tjerala me vani.

pa se njegovo slobodno vrijeme svodi na igranje igrica ili buljenje u crtice ili citanje

odmah poslije škole smo trčali na trening dok bi došli doma je bilo sedam i on je stvarno bio premoren, a ona dva dana kad nije bio na treningu imali smo neke obveze i on je bio jako žalostan je nije imao vremena za igranje.
, televiziju i igrice gleda jako rijetko, poslije škole zna ostati s ekipom u parkiću kod škole ili je vani s društvom iz zgrade, čim zatopli je gotovo nemoguće zadržati u kući.
a to su valjda curke, ali mojem sinu se ne da buljiti ni u tv cijeli dan, vikendom ujutro kad se probude a poslije se igraju zajedno. 
Franika tvoj Fran se neće igrati sa sekom ?

slobodna je skroz pon i petak te vikend.

korny je napisao/la:dazd je napisao/la:
i L. je u KK Zadar![]()
i još jedan u KK Zadar , ponedjeljkom , srijedom i petkom....
Žene moje, ista smo grupa definitivno

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.