Ako su nama mogli gledati u torbe kad smo išli u školu kad bi nestala gumica,
Nama nikad nije gledala pojedinačno i svima, koristila je sve druge metode
Ali bi pogledala xy kad vi yz prijavio da mu je bas xy ukrao nešto.
Sada je: 30 srp 2026, 00:54.
Moderator/ica: medo14
Ako su nama mogli gledati u torbe kad smo išli u školu kad bi nestala gumica,
kimama1 je napisao/la:ma moš mislit kako to klinci doživljavaju kao kršenje njihovih pravai kao optužbu bez osnovane sumnje. njima se samo tresu gaće da ih se ne otkrije da su mrknuli bakugana,ono dijete koje ima čistu savjest neće imati baš ništa protiv da mu se zaviri u torbu, to je samo izlika roditeljima "čija djeca to ni u ludilu ne bi", sve i da ih se ulovi s rukama u pekmezu
malo pretjerujemo s tim sudskim nalozima za svako govno sedmogodišnjaka, nitko ti ništa ne smije, ne može ti ništa nitko ni reć, ni pogledat, nit te poslat van sa sata, mora poštovati tvoju osobnost, điđi miđi - pusti da te te balavi nedgojeni klinjo zašamara i da te onda njegov otac uvjeri da to bijaše fata morgana:loce
(nemam problem s tiim da mi šefica pregleda torbu, u slučaju da imam kradljivca u kolektivu, pače, sama ću je zamolit da to napravi. i sigurna sam da će većina mojih kolega dijeliti moje mišljenje)

bubidea, po čemu si ti vrijednija od sedmogodišnjaka kada tebi nadređeni ne smiju viriti u privatne stvari, a djeci bi po tebi smjeli?
to što jedan ima 37, a drugi 7 g ne znači da je ovaj drugi manje pošten apriori ili prvi pošten.
)

ono dijete koje ima čistu savjest neće imati baš ništa protiv da mu se zaviri u torbu, to je samo izlika roditeljima "čija djeca to ni u ludilu ne bi", sve i da ih se ulovi s rukama u pekmezu
eli, gdje sam ja to tocno napisala da je u redu da se prekopaju torbe citavom razredu?
kima, nije me strah, ne može mi ništa osim cendrati. ali nema potrebe da diže nos ili da osjeća da nemam povjerenja u njen uradak ili spremanje torbe, odmaknem se i pustim je da radi kako misli da je najbolje, a ja ću kontrolirati po svojem.

eli je napisao/la:eli, gdje sam ja to tocno napisala da je u redu da se prekopaju torbe citavom razredu?
a kako drukčije kad sumnjivca nemaju? ići na lijepe oči?
bubidea je napisao/la:naravno da je njen posao i psiholoski dio, dobro odraditi takve skakljive situacije
a vjerujem da se vec nasla u njima i da zna kako bi trebalo reagirati, cisto da stvori ljude od tih mali covjeculjaka, da im pokaze da krasti nije dobro, da je krasti jako, jako lose i kaznjivo, u krajnjoj liniji
eli, petnaest po petnaest minuta
i petnaest minuta nesto znaci, najlakse je okrenuti glavu i reci - to nije moj dio posla
a to da nema dokazaniti ih ne treba imati, kakav dokaz bi trebala?
nestao je bakugan
mozda se zametnuo, a mozda i nije
pa nisu na sudu, da trebaju cvrsti dokazi
ne treba cak niti ista dokazati, dovoljno bi bilo da im je odrzala jedan edukativan govor o kradji i njenim posljedicama, bez obzira sto su to mooozda vec culi, ali ne skodi ponoviti

eli je napisao/la:luantaro, možda sam ja luda, ali i sa sedam moraju znati da se tuđe stvari ne uzimaju. i velika većina to zna. puno bolje od naših političara i managera.

Mislim da je trebala inzistirati na tome da se Bakugan nađe.

I da, tražit ću da se na roditeljskom razgovara o tome, ali u tom trenutku u boravku su bila dva razreda, s tim drugim nemam veze pa ne znam kakav uspjeh mogu očekivati.

poruka? pazi na svoje stvari jer svi nisu pošteni.

A dok ne dobije crni pojas u karateu neće očito nositi ni mobitel ni novčanik, a da ne govorimo o nekoj igrici ili nedaj Bože MP3-ju.
palunkica je napisao/la:Po mom je poruka uzmi i ono što nije tvoje, sankcija ovak i onak nema

možda sam ja luda, ali i sa sedam moraju znati da se tuđe stvari ne uzimaju. i velika većina to zna. puno bolje od naših političara i managera.

MOžemo se samo nadati da sam u krivu, zato sam i postavila pitanje na forumu, da vidim što drugi misle o tome. Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.