Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
17 lip 2010, 10:09
otpata na rate je moguća i u knjižarama, ali dobar biznis su smislili ovi iz Sysprinta
17 lip 2010, 13:43
Prosle godine je bio Profil, ove godine Sysprint - u nasoj skoli. Pretpostavljam po sistemu tko je s kime dobar i tko prvi njemu đevojče.
Da Skorpi, donijeli su isto sto i tvoj sin.
17 lip 2010, 13:45
Naši izvjesili popis, stavili na internet, bravo.
Isto imamo različite udžbenike nego prišle godine

A ništ, kaj je - tu je. Prošle godine sam kupila sve preko interneta - sve je bilo Profilovo (osim vjeronauka). Ima ŠK kupovinu preko neta?
17 lip 2010, 13:46
Nataša, ima, ali nije ti daleko, lijepo se prošeći i uzmeš knjige u ruke.
17 lip 2010, 13:48
A ništ, kaj je - tu je. Prošle godine sam kupila sve preko interneta - sve je bilo Profilovo (osim vjeronauka). Ima ŠK kupovinu preko neta?
sve knjizare ce se ove godine bolje pripremiti i imat ce sve naslove; i svoje i od drugih izdavaca.
17 lip 2010, 13:57
a evo je i na stranicama naše škole osvanuo popis
17 lip 2010, 14:00
ahaha
i na našoj danas, sad pogledala
divni su, divni
još jučer nisu znali hoće li popis uopće stavljati, a evo ga danas
17 lip 2010, 14:08
Dunja, previse je roditelja zvalo pa se ravnatelj uplasio negativnog publiciteta
17 lip 2010, 14:17
I kod nas se pojavio popis. Iako su rekli da su se na nivou škole odlučili za ŠK, vidim da prvi razredi imaju kombinaciju ALFA - PROFIL, a od 2-4 ŠK, PROFIL i GK
Zapravo i ne znam čemu se čudim
17 lip 2010, 14:25
palunkica je napisao/la:Nataša, ima, ali nije ti daleko, lijepo se prošeći i uzmeš knjige u ruke.
Je, ali iz tiska će izaći 2 dana prije početka školske godine, u redu mi se ne čeka...
17 lip 2010, 14:27
Tko kaže, pa u ŠK su sve knjige raspoložive. Ja se spremam polako obići grad negdje kad popuste gužbe u gradu iza 15. 07.
Prošle godine sam prvi dan nakon godišnjeg otišla u ŠK i kupila aposlutno sve.
17 lip 2010, 14:32
Alfa npr. ide s nekim novim izdanjima, pa ih još nema u prodaji, a kad će, ne zna se (ko' Đekna

).
Ostale se mogu u miru naći, istina po ponešto većim cijenama od onih koje su navedene kao maloprodajne u našem popisu. E sad, je li to grešk(ic)a u popisu ili će nove u jesen stvarno biti jeftinije (npr. za Školsku knjigu sam za 5 knjiga platila oko 250kn a na popisu mi piše 200)

, uglavnom neke već kupih jer sad stvarno nema gužve.
Ove neizašle će pretpostavljam izaći baš u početku školskog tjedna tako da svima adrenalin malo poraste
17 lip 2010, 14:34
adorabla ne znam koliko ih je zvalo
ja sam zvala jučer ujutro i rekla mi je da će odmah ići podijeliti popis po razredima, tako je i bilo
dal je to zbog mene ili nekog drugog ili više njih, zbilja ne znam
17 lip 2010, 14:45
kod nas u školi danas i sutra razmjena udžbenika
17 lip 2010, 15:32
pitanje:
mozete li mi reci da li su slijedeci udžbenici za 2. razred radni
jer ako nisu- onda cu ih pokusati nabaviti preko neta
a ako su radni- onda ih moram kupiti
MOJ HRVATSKI 2- ALFA
KUĆA SVEMOGUĆA 2- ALFA
Unaprijed hvala!
18 lip 2010, 09:28
i mi dobili u skoli popis, i za 1. i za 3. razred s uplatnicama sysprinta, a i mogucnosti placanja karticom na rate. Dostava u skolu, i narudzbe do 5.7. i knjiga do pocetka skolske godine
moze pitanjce, na listi ministarstva u zadnjem stupcu kod nekih knjiga pise "novo", pretpostavljam da to znaci novo izdanje pa se mora kupiti ili? Naravno da sam za jedan predmet dobila i knjigu i RB prazne, ali nisu izdanje 2010, a bas kod te knjige mi pise "novo"
18 lip 2010, 11:22
na listi ministarstva u zadnjem stupcu kod nekih knjiga pise "novo"
da, onda se mora kupiti nova
imamo i mi taj slucaj
18 lip 2010, 16:30
imate novo i imate dopunjena izdanja! Pazite jako kod dopunjenih izdanja, nemojte ih ni slučajno kupovati sad, nego tek na pocetku skolske godine. probat ce vam uvaliti knjige koje nisu dopunjena izdanja pa ce biti svega jer su to knjige istim imenom, a oni nece znati kaj im je ostalo od prosle godine, a kaj od ove.
18 lip 2010, 16:47
da, npr povijest 7 ima izdanje samo od autora Agičić i od tri autora ( Agičić i još dva)
i žena u knjižari uredno podvaljuje samo Agičića koji je starije izdanje i nije dobro
18 lip 2010, 21:27
a hocemo mi otvoriti neku razmjenu ovdje, ja bi htjela vidjeti sto se moze nabaviti ovdje pa da ostatak mogu naruciti preko skole, a to moramo predati do 4.7.?
18 lip 2010, 21:35
Berta je napisao/la:a hocemo mi otvoriti neku razmjenu ovdje, ja bi htjela vidjeti sto se moze nabaviti ovdje pa da ostatak mogu naruciti preko skole, a to moramo predati do 4.7.?
Pa imaš već razmjenu.
19 lip 2010, 08:48

corava kokos, gledala sam medju temama, nisam uopce skuzila da je gore, thks
20 lip 2010, 08:58
Berta je napisao/la::loce corava kokos, gledala sam medju temama, nisam uopce skuzila da je gore, thks
i ja sam corava i ne vidim
help!
edit:nasla
24 lip 2010, 22:55
ma gdje je ta razmjenaaaa.....ja sam i dalje ćorava

edit: aaaaaa našlaaa
Zadnja izmjena:
sandravu; 24 lip 2010, 22:59; ukupno mijenjano 1 put/a.
24 lip 2010, 23:00
hvala hvalaaaa
25 lip 2010, 12:06
cula sam da je u susjednoj skoli bio sastanak za roditelje prvasica i receno im je da se preko skole (citaj sysprinta) ipak nece moci nabaviti knjige jer da im je dosla takva direktiva
27 lip 2010, 16:27
meni se ovo čini zgodno
http://udzbenik.hr/
27 lip 2010, 22:28
Je, zgodno je, dapace super kako izbacuje popise po skolama i razredima.
Samo... ako smijem ili mogu priznati nisam ja bas sigurna kako ce oni to isfurati. Jer, prosle godine je te popise dijelio Profil pa se do zadnjeg casa nije znalo da li cemo dobiti samo Profile ili sve knjige, ali smo si mislili kao da nema veze jer nam je vecina knjiga bila Profilova. Sysprint nema bas nesto puno svojih izdanja. Ja se iskreno bojim da li ce oni moci na vrijeme isporuciti knjige
27 lip 2010, 22:59
Evo, mi kupili po popisu vecinu knjiga,ŠK,Profil,Ljevak, trebalo nam pola sata.
Ostale nam još one nove koje su još u štampi, i neke koje ćemo potražiti od prijatelja.